Бар, изработен от палети за вашата собствена градина, е идеалното място за прекарване на незабравими мигове с приятели и семейство. Хубавото е, че лесно можете сами да изградите модерния плот от палети. Така че можете да регулирате лентата индивидуално до желания от вас размер от европалети. Ако нямате време сами да изградите европалетната щанга, в края ще ви кажем къде можете да си купите маса за скара, изработена от палети.

Можете да намерите безплатните видео инструкции „Направи си сам“. Приятно гледане!

Сари и Кристиан от блога DIY Saris Garage винаги работят по нови идеи за мебели от палети и предлагат своите мебели от европалети под формата на видео инструкции стъпка по стъпка в своя блог и YouTube на своите читатели & Зрителите безплатно. И тук можете Купете мебели от палети

Прохладен бар от палети за цялото лято

Бар, изработен от мебели от палети за грил за маса (2)

В съответствие с лятото на Световното първенство, двамата проектираха своя собствена плот от палети тази година, които Сари и Кристиан са разделили на две области. Зоната за скара предлага достатъчно място за прикриване на голяма газова скара. В същото време от дясната страна има страхотен рафт за билки, направен от палети. Това предлага достатъчно място в отделенията на растенията, за да го напълни с почва и да засадите вашите любими билки.

И така нищо не пречи на вашето парти за барбекю

Бар, изработен от мебели от палети за грил за маса (5)

Бар, изработен от палетни мебели за маса от палети (6)

Втората зона на палетния бар е зоната на бармана. В това имате достатъчно място за съхранение на закуски и напитки и за приготвяне на деликатесите за вашите гости.

Като цяло лентата от палети предлага много място за съхранение поради непрекъснатия брояч и може да функционира чудесно като бюфет.

Вкусните коктейли се приготвят за нула време

Бар, изработен от палетни мебели за маса от палети (1)

Броячът на палети осигурява хармонично взаимодействие между топлите палети и керемидите от порцеланов камък с конкретен вид. В същото време повърхността може лесно да се почиства с влажна кърпа и по този начин винаги остава без микроби.

Поканете гостите си на освежаваща домашна лимонада!

Бар, изработен от мебели от палети за грил за маса (4)

Бихте ли искали да видите още много проекти за обзавеждане на палети? След това разгледайте техните блогове:

www.sarisgarage.de

www.palettenmoebel-kaufen.com

Сари & Кристиан предостави европалетната щанга с ролки. Половината от ролките имат ръчна спирачка, за да осигурят сигурно задържане при вятър и време.

Ако нямате време сами да изградите този бар от палети, можете да се свържете със Сари & Кристиан огледа новия й магазин. Там двамата предлагат голям избор от мебели, изработени от европалети. В гаражния магазин Saris ще намерите три страхотни варианта на маса за скара от палети. Те могат да бъдат перфектно интегрирани в най -малката градина и да осигурят максимално забавление при барбекю.

Желаем ви прекрасно лято в градината!

Бар, изработен от мебели от палети за грил за маса (7)