На 2-годишна възраст вече сте достигнали истински крайъгълен камък в собствения си живот. Можете да се храните самостоятелно, да играете, понякога да се обличате, вече прекрасно знаете ежедневието си и го спазвате всеки ден с повече или по -малко ентусиазъм. Най-хубавото е, че всеки ден се интересувате все повече от нови знания и опит. Прави впечатление, че фините двигателни умения на детето вече са достигнали добра точка на тази възраст. Така че можете да започнете да давате на детето някои малки задачи. Малките веднага имитират това, което виждат в тяхно присъствие и наистина е препоръчително да се дадат добри примери. Интересът към подпомагане в къщата е ясно забележим и при децата на тази възраст. Ето защо си помислихме, че малко преди адвентния сезон, тема като коледните занаяти с 2 -годишни деца заслужава добро място в нашия пост днес.

Коледни занаяти с 2 -годишни деца – предизвикателство и страхотно забавление едновременно

занаяти с 2 годишни деца коледни подаръци занаяти diy подаръци цвят

Занаятите с 2 -годишни деца са доста мислими и дори много смешни. Ясно е, че първо трябва да покажете на децата всичко, но не е ли така всеки, който иска да научи нещо ново? Също така е важно да изберете идеи, проекти и материали, които са не само подходящи за възрастта, но и възможно най -безопасни за детето.

За съжаление (или за щастие) тази година можем да прекараме много време у дома. За мнозина това може да е досадно и дори потискащо, защото хората винаги искат да общуват с другите и да се чувстват свободни. За кратко време обаче опитът за изолация би бил добре. Всичко трябва само да се подобри.

Прости занаятчийски идеи за времето у дома

занаяти с 2 годишни коледни подаръци занаяти с деца топки за елха

Ние ще предоставим достатъчно занаятчийски идеи за времето у дома и ще гарантираме, че ще се забавлявате. Сега най-накрая стигаме до темата!

Със или без Корона вируса светът скоро ще празнува и ще се наслади отново на най-красивия празник на годината, който разбира се е Коледа. И когато дойде Коледа, ще има нещо? – Но разбира се – подаръци.

Опитайте се да бъдете малко скромни тази година, но бъдете по -сърдечни. Направете подаръците сами и ако имате малък художник във вашия район, не мислете твърде дълго и вземете неговата или нейната ръка.

Кой не иска да играе и да експериментира с цветове??

Момче на 2 години рисува у дома

С готини идеи и много помагащи ръце можете да постигнете само прекрасни резултати

калайджия с 2 -годишни коледни подаръци калайджия идеи „направи си сам“ за малко дете

В много случаи откриваме, че имаме твърде много елементи, които можем да придадем на ново лице с малко хитрост. С други думи, можем да правим много творчески неща, без дори да се налага да пазаруваме. Ние също така наемаме малки хора у дома и помагаме за интензивно въздействие върху тяхното възприятие.

В периода до Коледа можем сами да направим много малки подаръци и да усмихнем лицата на нашите приятели и роднини. Ако се замислите допълнително, можете дори да зарадвате непознати с малък домашен подарък.

Картонените триъгълници не само могат да се превърнат в ела

тинкер с 2 годишни коледни подаръци тинкер diy подаръци лепило

Дори и най -малките могат да използват добре занаятчийско лепило, разбира се под наблюдение

калайджия с 2 годишни калайджия с деца

Колко лесно и колко красиво! Така правите венец за врата от хартиена чиния и с много въображение

тинкер с коледни подаръци на 2 години тинкер diy подаръци хартиена чиния

Според принципа „правене на ново от старо“ и с помощта на нашето малко дете, ние разглеждаме по -отблизо какво имаме на разположение в апартамента.

Със сигурност ще имате борови шишарки у дома от многото горски разходки, които можете да нарисувате. Всеки има бои, пастели, четки и хартия у дома. Разбира се, можете да намерите и хартиени чинии и сламки, винаги ги имате. Нотите на нотния лист създават специална атмосфера. Ако не свирите на музикален инструмент или нямате музикална книга у дома, винаги можете да намерите мелодия за разпечатване в интернет. Така че, когато имате споменатите материали пред себе си, можете да започнете да правите коледни занаяти.

След есенните занаяти можете да продължите да използвате боровите шишарки и да преминете към Коледа

тинкер с 2 годишни коледни подаръци калайджия diy подаръци елха от борови шишарки

Когато правите занаяти с малки деца, редът и сигурността са най -важният приоритет. Изберете работна повърхност, която предлага достатъчно място. След това започнете, стъпка по стъпка!

-Изхвърлете всичко, което е ценно и потенциално може да бъде повредено!

-Покрийте работната повърхност с хартия или изрежете найлонов плик и я залепете върху масата или работната повърхност, като внимателно покриете всички ръбове!

-Сложете на детето престилка или изберете подходящи дрехи за мъника, които лесно могат да го изцапат!

-Поставете всички материали на масата и първо покажете на детето как да използва четки и боя.

-Дайте на детето достатъчно място и време, за да има собствен опит с цвета!

Достатъчно е да покажете малкото само един или два пъти и след това да ги нарисувате

калайджия с коледни подаръци на 2 години калайджия направи си подаръци боя

Отпечатъците от ръцете са лесни за правене и можете да ги използвате, за да направите най -красивите подаръци „направи си сам“

калайджия с 2 годишни коледни подаръци калайджия с деца снежен човек

Какво е зимата без чаша горещо какао?

калайджия с коледни подаръци на 2 години Чаша за калайджия с деца

Една проста и много ефективна занаятчийска идея е да направите отпечатъци от ръце върху лист хартия. Детето се забавлява много и можете да добавите отпечатъка на ръцете по -късно и да го оформите в красив коледен подарък „Направи си сам“. В зависимост от вашия вкус, можете да изрежете отпечатъка от ръката, да го поръсите с блясък и да го залепите върху друг лист хартия. Ако искате да направите подаръка да изглежда още по -присъстващ, поставете готовата картина върху трети лист хартия, който е още по -голям. Ето как получавате ефект на паспарту! Тогава подаръкът може да бъде само рамкиран и празнично опакован.

Достъпът до цвят е много важен за развитието на малките хора 

калайджия с коледни подаръци на 2 години майсторски направи си подаръци с цвят

Хванете ръката на детето и водете съвместния проект – така че резултатите ще бъдат страхотни

калайджия с 2 годишни коледни подаръци идеи за ръчен отпечатък

Можете също така да изрежете триъгълници от картон и да оставите детето да ги нарисува, както желае. Резултатите могат да бъдат само красиви, особено ако след това дадете на подаръка „последен щрих“.

Ако сте правили сладолед сами през лятото, вероятно все още има много дървени пръчки, лежащи в шкафа. Оформете триъгълник от него! Ако нарисувате триъгълника и добавите звезди и помпони, ще получите много красиво мини коледно дърво. Това е, което наричат ​​готина идея за подарък „направи си сам“!

Огледайте дома си и се потърсете със съществуващи материали

калайдар с 2 годишни коледни подаръци калайджия diy подаръци коледно дърво

Мисленето на прости, но красиви мотиви дава на детето един от първите му успехи 

калайджия с 2 годишни коледни подаръци калайджия diy идеи коледни елхи декорации слънце

Просто е много забавно да рисуваш с цвят 

калайджия с 2 годишни коледни подаръци калайджия diy идеи hande

Заключение: Можете да представите много от подаръците „Направи си сам“ като украса за коледно дърво и да зарадвате много хора с тях. Когато правите занаяти с деца, вие не само развивате тяхната креативност и умения. Децата се научават да правят подаръци от сърце и това е целият смисъл на Коледа. Няма значение, че малко се изцапвате. Важното е да се научите да се забавлявате и да бъдете креативни.

Имайки това предвид, продължете и не се притеснявайте много за прането!

Нашият екип ви желае много успехи и радост!

Изработката със солено тесто за Коледа също е подходяща за тази възраст

калайджия с 2 годишни коледни подаръци идеи за коледна елха

С отпечатъка на ръката можете да реализирате различни идеи 

калайджия с 2 -годишни коледни подаръци направете сами подаръци

Помолете детето активно да помага 

калайджия с 2 годишни коледни подаръци идеи за коледна елха

Доверете му се с по -трудни задачи 

калайджия с 2 годишни коледни подаръци калайджия diy идеи коледни бисквитикалайджия с коледни подаръци на 2 години майсторски направи си подаръци коледни подаръци

калайджия с 2 -годишни коледни подаръци калайджия идеи „направи си сам“

калайдар с 2 годишни коледни подаръци tannenbaum