В тази статия ще ви дадем представа за проекта Saris Garage и ще ви покажем как можете да ремонтирате и обзаведете стаята на вашето мъниче със собствените си ръце и на какви неща трябва да обърнете внимание. Придружаваме ви през по -малки проекти „направи си сам“, които допълнително подобряват обзавеждането на детската стая. Ние също така даваме ценни съвети по отношение на здравните и образователните аспекти на обзавеждането на стаите. Имаме и практична препоръка за продукт за подходящи дървени кутии и рафтове.

Препоръчваме да имате под ръка някои инструменти и консумативи, за да започнете да декорирате веднага. Нашият проект има за цел да осигури храна за размисъл и да насърчи хората да последват примера му. Чук, шпатула и пирони, както и нивелир, молив и текстилни химикалки трябва винаги да са наблизо. Ще използваме това в края, струва си да се придържаме към него. Освен това, в зависимост от вашите лични нужди, ще ви трябва цвят на тапета и подови настилки, както и пръскачка за боя за стандартизиране на цветовата координация на мебелите.

дизайн детска стая saris гараж (2)

Проектиране, обзавеждане, декориране – здравни и образователни аспекти

Най -добрият интерес на детето е на първо място. Затова обърнете внимание на съществуващите качествени печати (като Blue Angel), когато решавате за правилните тапети, цветове и подови покрития. Това гарантира, че те не съдържат вредни вещества, които биха могли да бъдат опасни за вашето дете.

Препоръчваме звукова изолация на пода за пода, така че шумът на подвижните деца да не отеква в цялата къща. Прикрепяте това между основата и подовата настилка.

дизайн детска стая saris гараж (3)

За да използвате наличното пространство ефективно, приберете детските играчки в дървени кутии и рафтове от Kallax. Тук можете да намерите правилните дървени кутии и кутии Kallax: Магазин за дървени кутии. Тези дървени кутии са изработени от здрава масивна дървесина, което съответства на целта ни да обърнем внимание на устойчивостта. Те могат да бъдат перфектно интегрирани в рафтовете, което също създава допълнителни възможности за сядане за вашите деца и техните приятели. Затова изрично препоръчваме да закупите кутиите Kallax.

Бакшиш: Плъзгачите от филц под дървените кутии Kallax гарантират, че те остават непокътнати много по -дълго. Можете също така да увеличите обзора в дървените кутии Kallax, като ги разделите допълнително с кутии за сортиране. Това е особено подходящо за малки неща, които трябва да бъдат групирани тематично. Вместо кутиите Kallax, можете да използвате и други рафтове и подходящи кутии за плодове като кутии за рафтове. Тук можете да намерите различни кутии с плодове: Магазин за кутии с плодове

дизайн детска стая saris гараж (4)

Тапетът на детската стая трябва да бъде добре подбран. Това може да допринесе значително за развитието на вашето дете. Тапет с малки или големи 1 × 1 събужда ранния ентусиазъм за числата и поставя основата за цял живот афинитет към числата в детето. Запълваща стените карта на света с различни мотиви насърчава отвореността към чуждите култури. Освен това отваря света на растенията и животните за вашето дете.

дизайн детска стая saris гараж (7)

Направи си сам: абажур и етикет с име

Нищо не е толкова важно, колкото правилното осветление. Но лампите, особено за детските стаи, често са скъпи. Така че имаме добър съвет за вас: имате нужда от абажур, молив и текстилна химикалка и източник на светлина – фенерче или смартфон. В интернет има множество мотиви за печат. Можете да ги проследите с текстилната писалка или да рисувате директно със свободната си ръка. Препоръчваме да практикувате това предварително, тъй като боравенето с текстилната писалка е малко трудно в началото.

дизайн детска стая saris гараж (5)

Следващият ни съвет е напълно подходящ да покаже „това е стаята на„… ““ точно на вратата. Ще ви покажем как обикновените дървени букви могат да бъдат превърнати във визуално привлекателни етикети с имена. За това използваме салфетната техника. Първо нанасяте лепило върху повърхността на буквите и поставяте върху него салфетка. Накрая изгладете всичко с четка.

дизайн детска стая сари гараж (6)

дизайн детска стая saris гараж (1)