Уникалните палачинки от Saipancake

Майсторът на илюстрацията на палачинки и звездата в социалните медии е Нейтън Шийлдс, учител по математика и илюстратор по професия. Съдбата е довела него и семейството му в Сайпан (американски остров в Тихия океан), където му е позволено да гледа децата си вкъщи по цял ден.

Нат не само имаше трудната задача да приготвя здравословна и вкусна закуска за децата си веднъж и всеки път, когато се увери, че децата не се отегчават от храната.

палачинки натан щитове деца

палачинки натан щитове детска колекция от илюстрации книга за джунглата

палачинки натан щитове деца илюстрация колекция птица

палачинки натан щитове деца илюстрация колекция кучета

палачинки натан щитове деца илюстрация колекция насекоми

 Той смирено казва, че една сутрин е овладял обикновена кола с тестото за палачинки и децата го харесаха. Ентусиазмът беше толкова голям, че децата искаха още повече изкуство за палачинки.

 Тези, които не познават уникалните палачинки на Нейтън, веднага ще разберат ентусиазма на децата благодарение на приложените снимки и видеоклипове.

палачинки натан щитове детска илюстрация колекция

палачинки натан щитове деца илюстрация колекция риба

палачинки натан щитове детска колекция от илюстрации октопод

С помощта само на мека бутилка (може дозатор), пълна с тесто за палачинки, с която може да постигне по-голяма прецизност, Нейтън Шийлдс не само създава артистични светове, но и оригинален начин за отглеждане на децата и обучението им по много вълнуващи теми.

Когато става сутрин, той пита децата си какво още биха искали да знаят или биха искали да знаят и те му дават новото задание за цветя, дървета или животни. Той успява във всички свои създания повече от добре, а сложните визуални детайли правят упражненията за палачинки понякога по -добри от уроците в училище.

палачинки натан щитове детска илюстрация колекция2

палачинки натан щитове деца илюстрация колекция елени

палачинки натан щитове деца илюстрация колекция спорт

идеи за закуска nathan shields детска илюстрация колекция математика

идеи за закуска nathan shields детска илюстрация колекция спорт

За себе си Нейтън казва, че няма амбиция да обучава факти, а само да възпитава нетърпеливо и заинтересовано мислене у децата си.

Децата учат най -бързо и бързо, когато се забавляват и е наистина добре, че лудите палачинки на Нейтън Шийлдс могат да детайлизират сложни видове, органи или спортове, забележителности или герои от приказки и карикатури.

идеи за закуска nathanshields детска илюстрация колекция маймуни

идеи за закуска nathan shields детска илюстрация колекция braking bad

идеи за закуска nathan shields детска илюстрация колекция господар на пръстените

Ние просто искаме да се надяваме, че децата на Нейтън ще се насладят на яденето на палачинки, защото креативността на татко изглежда неограничена.

Можете да намерите още и други текущи проекти на Нейтън Шийлдс на неговия уебсайт www.saipancakes.com.

идеи за закуска, илюстрация на натан щитове за деца