Много хора обичат да ходят на дълги разходки с кучетата си. И докато ние, хората, сме защитени от студа с топли дрехи, шапки и ръкавици, ходенето за някои породи кучета може да бъде неудобно. Има достатъчно деликатни породи кучета, които трябва да носят подходящо облекло при ниски температури. И тъй като здравето на нашите любими четириноги приятели е важно за нас, би било логично да помислим за зимното им облекло. В днешната статия ще обмислим домашно приготвени дрехи за кучета и ще споделим творчески идеи. И след като написахме толкова много статии за това как да се научим да плета, днес предлагаме темата „плетене на пуловери за кучета“. Замръзването на вашето куче ще приключи и можете да продължите да правите обиколките си спокойно. Включени можете да намерите много вдъхновение и конкретни идеи за плетене. Забавлявайте се много с него!

Плетенето на пуловери за кучета може да бъде просто, индивидуално и устойчиво 

кучешки пуловер плетен профил

Плетени пуловери за кучета – прости, индивидуални и устойчиви

Много хора биха намерили за излишно и може би преувеличено куче да носи пуловер. Има достатъчно активисти за правата на животните, които биха могли да го нарекат мъчение. Всеки собственик на куче знае най -добре характеристиките на своето куче и трябва да слуша по -малко другите.

Малките породи кучета и кученца са особено чувствителни към студа и могат бързо да настинат или дори по-лоши заболявания. Всеки сладък четириног приятел може да се сдобие с топла жилетка или изискан пуловер. Плетенето на кучешки пуловер е супер лесно.

Можете да използвате вълна от останалите дрехи и сами да плетете нов пуловер 

кучешки пуловер плетен сив

Особено ако плетете за малки кучета, пуловерът за кучета се плете за нула време. Тъй като гарантирано всички кучета ще се изцапат на разходка, може да не е толкова полезно да използвате нова и ценна вълна. Добра идея би била да използвате повторно вълна от стари дрехи. Плетенето на кучешки пуловер е особено добро за начинаещи. Това е много проста задача, която все още може да бъде изпълнена красиво и много индивидуално. Оставете се да се вдъхновите от многото идеи за плетене и скоро започнете да плетете!

Плетенето на кучешки пуловер е много просто и полезно в същото време

плетен пуловер за кучета с яка

Плетете и се грижете за пуловери за кучета

Въпреки че е много лесно да плете пуловер за кучета, вие също трябва да знаете как да се грижите за доброто парче. Ако ви предстои плетене на кучешки пуловер, трябва да знаете как най -добре да поддържате тъканта. Петната от трева или кал могат да бъдат много упорити и дрехата трябва да се накисне преди пране. Чистата вълна се обработва с хладка вода и не трябва да попада в сушилнята с останалата част от прането.

Препоръчително е да използвате кучешки пуловер в наситени цветове, особено в сивите зимни дни 

плетен кучешки пуловер зелен

Кучешки пуловери и кучешка мода

Пазарът наистина е претъпкан с огромен избор от дрехи за кучета. Можете да намерите кучешка мода във всички ценови и качествени категории. Всичко, което искате за вашето куче, можете да намерите при различни доставчици. Това е наистина страхотно, но животът ни има тенденция към устойчивост, поради което много хора искат сами да направят дрехите на кучето.

Малките кученца и специалните породи кучета се нуждаят от допълнително облекло през зимата

кучешки пуловер плетено кученце

Колкото по -топъл е пуловерът, толкова по -тиха и по -дълга е разходката 

смешни плетени пуловери за кучета

Френският булдог е една от онези специални породи кучета, които се нуждаят от специални грижи

кучешки пуловери плетени перверзни

Как ще подредите пуловер за кучета, зависи изцяло от вас

цветни плетени пуловери за кучета В една от следващите статии планираме да напишем повече за повторното използване на стари дрехи. Но добра идея е да направите кучешки пуловер или жилетка от останалите дрехи. Малко е тромаво правилно да подготвите старите дрехи за нов проект. Но има достатъчно модели и модели за плетене за всяка заявка в Интернет.

Пуловерите за кучета също могат да бъдат красиви жилетки, които могат да се затварят с копчета или ципове

кучешки пуловер плетат цветни идеи „направи си сам“

Просто плетените неща понякога са красиви и също така много практични 

кучешки пуловер плетен модел

Плетете кучешки пуловери по мярка

Дори ако пуловерите за кучета са лесни за плетене, те трябва да пасват добре на тялото на кучето. Преди да започнете е важно да имате правилните мерки на кучето и да знаете обиколката на шията. Най -добре е да измервате с помощта на шивашка рулетка. Маншетите на врата и на краката трябва да прилягат точно така, че кучето да може да получи и част от допълнителната топлина. Това е единственият начин да изплетете пуловер за кучета.

Преди да започнете да плетете, имате нужда от точни измервания

плетене на пуловер за кучета мярка дължина

Гърдите и гърбът трябва да бъдат добре покрити и добре затоплени 

куче пуловер плета плетене рисунка

Хората с повече опит в плетенето могат да опитат да плетат качулка. Ако желаете, можете също да планирате копче или цип. Кучетата могат и трябва да бъдат също толкова шикозни, колкото и техните собственици. И разбира се, трябва да е достатъчно топло за тях.

Измерете плетен пуловер за кучета

Породи кучета и кучешки дрехи

Дрехите за кучета не са задължителни за всяка порода през зимата. Има породи кучета с красиво покритие на тялото, които нямат проблем със зимните студове. Има, но и специални породи кучета, които имат къса коса и лесно могат да замръзнат през зимата. Точно те се нуждаят от допълнителна топлина, особено ако собственикът планира дълги разходки с тях в студените зимни дни.

Тези, които имат по -голям опит в плетенето, могат да опитат да плетат качулка с пуловер 

плетен пуловер за кучета с качулка

Късокосместите породи абсолютно се нуждаят от пуловер за кучета през студената зима 

плетене куче пуловер инструкции локва

С малко вълна и две игли можете да плетете пуловер за кучета за нула време 

Урок за плетене на пуловер за кучета

Ако искате сами да изплетете пуловера за кучета, можете сами да изберете цвета и материята. Разбира се, най -добрият пуловер за кучета, който е индивидуално разработен за конкретно куче. Кучетата, също като хората, имат силни черти на характера и пуловерът за кучета може да бъде проектиран според характера.

Обърнете внимание на измерванията и направете подходящ маншет 

инструкции за плетене на кучешки пуловер

По отношение на избора на цветове се препоръчва използването на ярки и ярки цветове. Добре известно е, че самите кучета не могат да виждат или различават цветовете. За разлика от тях, ние, хората, виждаме добре и трябва да можем бързо да разпознаем нашия любим четириног приятел в гората или на полето в сив зимен ден. Може би можете да изплетете няколко кучешки пуловера за вашия малък приятел?

Самоплетеният кучешки пуловер винаги е индивидуален и отговаря на характера на четириногия приятел

кучешки пуловер плетен ръчно изработен

Надяваме се отново да сме ви информирали и забавлявали и ви очакваме с други вълнуващи и актуални теми тук на нашия уебсайт!

кучешки пуловер плетени котки

У.ако познава добре иглите за плетене, може да направи най -лудите пуловери за кучета

плетен кучешки пуловер

инструкции за плетене на кучешки пуловер

кучешки пуловер плетена жилетка

кучешки пуловер проба от плетени бодове

куче пуловер плета плетене рисунка как да го направя

куче пуловер плетено кученце жилетка

кучешки пуловер плетена вълна