Кой би си помислил, че при пробиване, от всичко, трябва да се използва необходимата доза чувствителност? Да, с това привидно лесно подобряване на дома е много важно да имате предвид определени условия. Не само текстурата на пробивната повърхност играе важна роля, но и самият материал, както и ъгълът на пробиване и скоростта, например. Така че трябва да се въоръжите с няколко умни съвета от професионалисти и, разбира се, преди всичко с правилната тренировка / задвижващ механизъм. Този електроинструмент може да бъде описан като един от най -важните от всички, когато става въпрос за настройка. Той е нашият незаменим помощник при окачване на картини и декорации на стени или при закрепване на рафтове или рафтове за книги. Следователно бормашина / винтоверт трябва да бъде надеждна и ефективна. Нещо като бормашина / винтоверт Skil 6221. Той вече е успял да убеди много страстни майстори и професионалисти. В допълнение към перфектното представяне, той има и други важни критерии като ергономичност, опазване на околната среда и гъвкавост.

пробиване умение бормашина водач енергийна линия концепция

Само бърз поглед върху основните характеристики на устройството създава забележително впечатление. На първо място е прецизността. И това се постига чрез специалната функция VariTorque 20 + 1, която прави бормашината / винтоверта толкова специални. Със своята механична двустепенна скоростна кутия Skil 6221 осигурява и гъвкавост – винтовете, които са твърде дебели или твърде дълги, вече не са проблем, дори за тези с малък опит. Двуслойният 10 мм патронник без ключ ви позволява лесно да сменяте аксесоарите, а превключвателят на газта допринася за безопасното насочване на инструмента. С тази бормашина от Skil оставате гъвкави и пъргави по време на работа, защото има шестметров кабел, който осигурява оптимален радиус на действие.

пробивна машина бормашина skil енергийна линия концепция направи си сам

Екологичността също е много важна тук. Моделът 6221 принадлежи към Концепция за енергийна линия. Всички електроинструменти Skil, тези от енергийната линия са проектирани да бъдат устойчиви, могат да се използват за неопределено време и не използват никакви батерии. Вече не е нужно да се притеснявате за досадното време за зареждане.

Свредлото / шофьорът Skil върви още една крачка напред – с меката си дръжка и ергономичен размер на дръжката за оптимален комфорт и максимална ергономичност. Освен това е много компактен и тежи само 1,2 кг.

С Skil 6221 вие просто сте в добри ръце и с няколко експертни съвета за ноу-хау със сигурност ще завършите всеки възможен проект за сондиране сам.

Забавлявайте се и късмет!

пробивна бормашина skil енергийна линия  сондажна бормашина шофьор умение енергийна линия концепция електрически инструменти