Смятате ли, че след определена възраст трябва да разчитате на инвазивни процедури за грижа за кожата? Грешите и микроиглингът е много важен пример за това. Благодарение на усъвършенствани методи като тези, можете да противодействате на несъвършенствата и да накарате кожата да изглежда по -млада едновременно. Широката гама от ефекти и висока ефективност благодарение на иновациите правят тази козметична услуга все по -популярна. Тук се препоръчва голямо внимание, тъй като в ръцете на неопитен човек този метод също може да причини големи щети. Преди да прибегнете до това, трябва да сте добре информирани за процедурата. Това е целта на тази статия.

Microneedling може да направи много неща, но може да причини щети в ръцете на лоши козметици

Тенденции в грижата за лицето, идеи за грижа за красотата

Вземете преглед на устройствата с микроигли

Преди да напишем подробно за ефекта от тази козметична процедура, бихме искали да се спрем на устройствата за нея. Тъй като именно тяхното качество, заедно с професионализма на козметиците, е най -решаващият фактор дали ще съсипете или ще разкрасите кожата си с тях.

В момента на пазара има поне три различни типа устройства и те са както следва:

  • Dermapen

Има няколко синонимични термина за това устройство и всички те завършват с думата „писалка“. По принцип винаги имаш предвид едно и също. Това е електрически инструмент с иглена глава. С него се правят пробиви в кожата по много прецизен начин. Това е по -малко инвазивната, по -модерна и по -безопасна версия на дермаролера.

  • Дермаролер

Дермаролерът беше по -типичен за началото на процедурата за микроиглиране. Но все още се използва тук-там. Основната разлика от по -иновативния Dermapen е, че издърпвате иглите върху кожата с Dermaroller. Следователно съществува по -голям риск от това да възникнат нежелани пукнатини. Освен това възпалението и примесите могат да се прехвърлят от една локална област в друга.

  • Дермастамп

Dermastamp, известен също като Dermastamp, работи на подобен принцип като Dermapen. Това обаче може да обхване по -голяма площ наведнъж. Това също е модерно решение, но не е непременно най -прецизното.

От това, което току -що беше казано, може да се заключи, че човек е на сигурно място с Dermapen. В този случай иглите се движат нагоре и надолу. Вие третирате по -малки области една по една с най -голяма прецизност. Такъв подход постига най -добри резултати и намалява риска от пукнатини и предаването на примеси до минимум.

Качественото лечение противодейства на примесите на кожата и процесите на стареене

Тенденции в грижата за красотата на Microneedling

Какво можете да постигнете с микроиглинг??

В най-добрия случай можете да постигнете най-желаните козметични ефекти върху кожата чрез микроигли наведнъж. Ето защо всяко устройство с микроигли е толкова популярно и също се купува за използване у дома. Доказаните прекрасни резултати от използването на този метод от деветдесетте години засилват тази тенденция.

Микроиглингът обикновено помага на кожата да се регенерира и следователно може трайно да премахне кожните несъвършенства. При по -старата кожа има видимо намаляване на бръчките. Тази процедура има стягащ ефект върху всички жени. Кожата става по -еластична, изглежда много по -здрава в ретроспекция и показва равномерно оцветяване.

Микронидлингът може да направи използването на инвазивни космически процедури излишно в напреднала възраст

Козметични грижи здравеопазване грижа за кожата

Колко време ще видите резултатите и колко процедури са необходими?

Задавайки този въпрос на вашия естетик, можете да научите много за техните умения. Един добър професионалист би ви разказал подробно за своя опит. Той също така ще подчертае, че всичко е много индивидуално. Регенеративните процеси протичат на всяка възраст и различно за всеки човек. Зависи и от дълбочината на основния проблем. За някои хора една процедура може да даде невероятно добри резултати. Други ще трябва да изчакат по-дълго и може би да повторят процеса няколко пъти. Сигурното обаче е, че ефектът бавно ще се разгръща с течение на времето. След няколко седмици ще видите резултатите.

Можете да използвате Dermaroller, Dermapen или Dermastamp

Тенденции в идеите за идеи за микронигли за грижа за красотата

Колко често може да се повтаря процедурата за микроиглиране??

Основното правило е, че колкото по -дълги са използваните игли, толкова по -голямо е разстоянието между различните приложения. Дълбочината на интервенцията от своя страна е свързана със степента на трудност на проблема. Бихме казали, че не можете да повтаряте тази процедура повече от веднъж месечно. Бъдете скептични, ако ви предложат нещо друго.

Dermapen е най-горещото устройство за mcroneedling

Beauty Care Microneedling Предимства Недостатъци

Рискове

Като цяло бихме посъветвали да не се използва вкъщи, преди да приложите микронидлинга. Може да си мислите, че сте по това Козметик-Да се ​​запазят ли посещенията? Не се заблуждавайте: щетите, които можете да нанесете в процеса, са твърде големи. Коригирането на това също би струвало много време и пари. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да положите малко усилия и време, за да намерите наистина добър професионалист. В идеалния случай трябва да разчитате на някой, който се радва на отличен имидж в Интернет и с бивши клиенти. След като получите подробна информация, трябва да зададете критични въпроси по време на първоначалната консултация. Опитайте се да разберете дали самият козметик знае рисковете и ползите от метода. Задавайки критични въпроси, трябва да оцените нивото на неговата компетентност. Не използвайте този метод върху лицето си, освен ако не сте абсолютно сигурни, че имате работа с някой, на когото имате доверие.

Внимание: колкото по -дълги са иглите, толкова по -голям е рискът от проблеми 

Идеи за микронидлинг за грижа за красотата

Вариации

Процедурата има много вариации и те са свързани с целта на приложението. Тези процеси също имат различни имена за маркетингови цели. Например, има така наречения BB метод за постигане на равномерно оцветяване. По време на тази процедура, благодарение на иглите, в кожата се обработват определени вещества, които постигат този ефект. С други подходи за микроиглиране, хиалуроновата киселина или витамин С могат да бъдат въведени дълбоко в структурата на кожата. Това ще ги направи по-млади, по-стегнати и здрави. Този лечебен подход е много популярен, особено в края на лятото.

Може да срещнете и термина „медицински игли“. Под това просто се разбира процедурата, при която се лекуват несъвършенствата на кожата и сериозните кожни проблеми.

Акне и възпаление на кожата

В допълнение към дефектите по кожата, възпалението и акнето също могат да бъдат лекувани с микроигли. Само няколко обаче се справят добре. Предизвикателството е да се обработи структурата на кожата в дълбочина, без да се разпространяват бактериите й в останалата част от кожата. Тук се изисква много прецизна, хигиенично чиста и професионална работа. За такива процедури се доверявайте само на много опитни козметици, които могат да покажат перфектни и надеждни препоръки за работата си.

Дермаролерът все още се използва, но е по -добре да използвате дермапен или дерма печат 

Предимства на микроигли за козметика

Затова обикновено се препоръчва микроиглинг?

Козметичните процедури като микроиглинг сами по себе си са ориентираните към бъдещето формули за млада, чиста кожа. Ако се извършват с голяма прецизност и професионализъм, ще ви трябват само по -инвазивни процедури за стягане на кожата от много късна възраст. За някои хора те може дори да са излишни. В крайна сметка това е метод, който обработва кожата ви в дълбочина, така че трябва да бъдете внимателни. По -добре е да използвате такава процедура по -рядко и да сте сигурни, че сте избрали много добър професионален козметик.

Пожелаваме ви много забавление по пътя към вашата перфектна кожа!

В идеалния случай ще подобрите тена си по много начини 

Тенденции в грижата за красотата при микроиглинг

Що се отнася до микроиглите, вярвайте само на най -добрия космополит

Страхотна грижа за красотата на лицето