отпуснете се напълно

Най -накрая ваканция, най -накрая релакс, най -накрая релакс!

Колко от нас всъщност успяват да заредят батериите си по време на почивка и да се поглезят със заслужена почивка? В свободното си време изчистваме мазето или тавана, ремонтираме апартамента, преместваме се … Истина е, че винаги има какво да подобрим и да направим в една къща.

Но не трябва да забравяте, че силните ви страни също са ограничени и че вие, супергероят, също се нуждаете от почивка и че трябва да си позволите. Всички го виждаме – стресът изглежда е често срещана тенденция. “Нормално” е тези дни да имате пренаселен график, да използвате всяка секунда ефективно и да сте винаги заети. Чувстваме се напълно ангажирани, но се изтощаваме. Казват толкова красиво: “Ако си почиваш, печеш!”

Възползвайте се от всяка възможност да отпуснете тялото си и да облекчите ума си

отпуснете лъвска вода

Излизайте сред природата възможно най -често и участвайте активно в нея

релакс лъвски водопад

Котките знаят точно как да се насладят на тишината и спокойствието 

релакс котка лъв

успокоява и отпуска на свещи 

релаксиращи свещи

Ароматните лампи и ароматизираните вани са правилният начин за изключване

релакс лъв спа

Най -накрая е време да осъзнаем, че почивките не са неприлични и че можем да си вършим работата още по -ефективно, когато сме отпочинали. Релаксацията може да ни зареди с жажда за живот и ентусиазъм и ние просто трябва да искаме това. Нещо толкова просто като „да не правиш нищо“ все още трябва да се научи. Какво преодоляване е необходимо, за да си позволим чиста релаксация? И дори не е нужно да се изминава дълъг път, за да се стигне дотам. Всичко е в главите ни.

Разрешаването на различни форми ще ви помогне да се отпуснете

релаксиращ лъвски масаж на крака

Слушането на акустична музика или свиренето на сам инструмент ви компенсира

релакс лъвска флейта

Пресните билкови чайове почистват и съживяват 

релаксиращ лъвски чай

Процедурите за сауна се препоръчват особено в по -тъмните месеци на годината

релаксираща лъвска сауна

На първо място, трябва да се научим да слушаме сигналите от тялото си. По -лесно е да се каже, отколкото да се направи, знам. Второто правило гласи, че при никакви обстоятелства не трябва да планирате свободното си време. Просто се опитайте да бъдете спонтанни! Изненадайте себе си и най -накрая направете това, което не сте посмяли да направите до днес! Правило номер три е да усетите вълнението в работата. Вие също се уморявате, но и по -мотивирани и позитивни. Поглезете се с всяка форма на докосване, масаж, танци, пеене! Гледайте природата! Използвайте ценните си сетива и ги усъвършенствайте! Научете се да се наслаждавате на тишината и спокойствието и да постигнете пълен релакс!

Оставете ума си да се скита възможно най -често

отпуснете се

Оставете се да се поглезите

релаксиращ лъвски масаж

Използвайте сетивата си 

успокойте миризмата лъв

Опознайте себе си

релакс лъв йога