Живеем във време, в което е възможно по всяко време да си набавим мазни храни. Той е евтин и има наистина добър вкус, но за съжаление е и нездравословен и ни прави дебели. Според Федералната статистическа служба 53 % от германците са с наднормено тегло. Това състояние е тревожно, тъй като 16 % от населението не само тежи твърде много, но и е със затлъстяване. Често бързо ще достигнете границите си с промяна в диетата, защото желаните резултати обикновено са твърде дълги. FATFIX обещава по -бързи резултати.

Лесно отслабване Диетичният продукт FATFIX в теста5

Какво е FATFIX?

Според производителя, FATFIX е особено ефективен диетичен продукт под формата на капсули. По принцип трябва да помогне на Засилете метаболизма си, за по -бързо изгаряне на мазнините по този начин. Съставката е екстракт от така наречения плод Garcinia Cambogia. Познаваме ги също като малабарски тамаринд или боровинка. Така че всичко е естествено.

Плодът идва от Югоизточна Азия и Източна Африка, където ефектите му са известни много по -дълго. Плодът прилича на малък зелен кактус. Поне на пръв поглед не бихте си помислили, че ще има такъв ефект. Въпреки това, той е богат на цяла гама от здравословни съставки, като калций, витамин В и желязо. Активната съставка, която е специално проектирана да ви помогне да отслабнете, е така наречената хидроксилимонена киселина.

Лесно отслабване Диетичният продукт FATFIX в теста1

Какво прави FATFIX с тялото?

Предполага се, че активната съставка от плода неутрализира специално съдържание от храната при поглъщане, за да стимулира изгарянето на мазнините по този начин. По -специално, това означава, че въглехидратите и протеините не се отлагат в бедрата, а се екскретират директно от тялото.

В същото време хидроксилимонената киселина потиска чувството на глад по естествен начин. Така че не само директно отделяте излишните вещества, но и автоматично ядете по -малко, което насърчава процеса на отслабване.

По този начин би трябвало да бъде възможно да се намали и поддържа теглото ефективно и в дългосрочен план. За разлика от други диети и методи на гладно, капсулите FATFIX не трябва да предизвикват нежелан йо-йо ефект.

Лесно отслабване Диетичният продукт FATFIX в теста2

По принцип FATFIX трябва да постигне следните ефекти:

  • Подкрепа при отслабване
  • Подобрете метаболизма
  • Изгарянето на мазнините се активира
  • вредните отлагания и токсините се елиминират от тялото
  • трябва да се подобри общото здравословно състояние.

Как да приемате FATFIX?

Според листовката се препоръчват две капсули на ден. Най -добре е да ги приемате с голяма чаша сутрин и вечер. С голяма кутия FATFIX с 90 капсули трябва да получите 45 дни. Така че е доста лесно да се приема, точно като нормалните лекарства.

След поглъщане агентът трябва да работи на две фази. Първият е да подготвим тялото за отслабване чрез един вид детоксикация. Следва фаза на изгаряне на мазнини за период от около 24 часа.

Лесно отслабване Диетичният продукт FATFIX в теста3

Какво ще кажете за FATFIX на практика??

По принцип, подобно на много други продукти за отслабване, всичко звучи твърде добре, за да е истина. Подхождаме към въпроса с известен скептицизъм и ред и на първо място баабу кутия с 90 капсули, за да тествате нещо за един месец. Можете да прочетете в интернет, че някои хора вече са загубили около 7 килограма след около четири седмици.

Нашият тест мъж е с тегло 84,5 килограма и размер 1,83. Той приема по една капсула всяка сутрин и вечер, както е посочено в листовката. Иначе не е променил нищо в начина си на живот. Спортува много малко, има балансирано хранене, но не винаги може без сладки или други вкусотии.

След седмица редовна употреба нашият изпитан човек забеляза, че вече е с 1,5 килограма по -лек. Не беше променил много в диетата си, но към края на първите няколко седмици вече не беше в състояние да управлява порциите, които преди не бяха проблем. Освен това се чувства значително по -добре.

Лесно отслабване Диетичният продукт FATFIX в теста4

До края на втората седмица нашият изпитан човек свикна и приемането на капсулите се превърна в рутина. Малко повече от три килограма вече са свалени. След третата седмица вече бяха четири килограма и резултатът бавно ставаше видим. Стомахът се почувства поне малко по -плосък.

След тестовия месец нашият изпитван е с около 5,5 килограма по -лек от преди. Чувства се много по -добре и планира да продължи да приема хапчетата. Той си е поставил цел от 10 килограма, която може да бъде постигната бързо с тази скорост.

Лесно отслабване Диетичният продукт FATFIX в теста6

Заключение

FATFIX изглежда доставя това, което пише на калай. Ефектите обаче са силни Преглед вероятно е различно от човек на човек. Затова първо трябва да го изпробвате внимателно. Тъй като не всеки може да създаде такива условия за тестване у дома, както можем ние, процесът на отслабване трябва да бъде придружен от лекар. Той може да предостави съвети и помощ в случай на усложнения.

Снимка 2: unsplash.com, © Аз Юнмай

Изображение 3: © Fatfix

Снимка 4: unsplash.com, © Дженифър Бърк