Дългите празници свършиха и сега най -накрая свърши с огромното количество храна и с малкото упражнения. Дори само супермаркетите да са отворени в момента, можете да опитате да върнете собственото си тяло във форма и да възвърнете доброто си настроение. Днес избрахме за вас план за здравословно хранене, който изглежда лесен за изпълнение. С този хранителен план можете да сте сигурни, че ще постигнете добри резултати. За разлика от всички други диети или здравословни съвети, формулата 2 + 2 + 4 променя всичките ви хранителни и житейски навици. Формулата 2 + 2 + 4 създава удобно темпо, което всеки може да следва. Освен това редовно получавате възможност да сравнявате, обмисляте и решавате как да продължите да оформяте ежедневието си. Времето след Коледа и Нова година се оказва подходящо за детоксикация и отслабване и бихме искали да разгледаме по -отблизо този ефективен план за спорт и хранене.

Новият план за здравословно хранене е 2 + 2 + 4

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 здравословно хранене

Балансирана храна, редовни упражнения и дори време да си починете наистина

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 здравословно хранене

Какво точно представлява планът за здравословно хранене 2 + 2 + 4 и как се прилага?

Невероятно много се пише за здравословен начин на живот, упражнения и диета. Почти всички хора се стремят към баланс в живота и много от тях търсят оптималния хранителен план, който да комбинират със седмичните си упражнения. Без съмнение много от диетите дават видими резултати. За съжаление, много от диетите са пълни провали и вие ставате още по -нещастни, отколкото преди. В много случаи усещате йо-йо ефект след много диети. Това обаче е изключено във формулата 2 + 2 + 4 и затова я намираме за толкова подходяща и лесна за изпълнение.

Храната трябва да бъде разнообразна, сезонна и прясно приготвена 

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 разнообразна храна

Колоезденето е един от най -добрите видове упражнения за издръжливост и фитнес

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 каране на колело

Формулата предвижда тренировки за сила два пъти седмично и тренировка за издръжливост два пъти седмично. През това време е препоръчително да имате и да се придържате към план за здравословно хранене. Яжте в определено време и не забравяйте да ядете храна, богата на протеини, витамини и минерали. Пийте достатъчно негазирана вода и помогнете на тялото да се освободи от тежестта.

Можете да бягате при вятър и време и по този начин издръжливостта ви се увеличава

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 джогинг

Тренирайте стомаха си и винаги коригирайте и подобрявайте стойката си 

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 fitnes у дома

Здравословна диета и плосък корем

Не е за вярване колко хора смятат плоския корем за чисто привлекателен. Добре тренираният стомах несъмнено е привлекателен и дори секси, но всъщност е знак за добро храносмилане в здраво тяло. Всичко в тялото взаимодейства и започвайки с лоша стойка, това може да доведе до проблеми с гърба, нарушения на дишането и храносмилателни проблеми. Ето защо е изключително важно редовно да тренирате стомаха и гърба си. Не на последно място, това също ще повлияе на подобряване на общото състояние. В резултат на това получавате постоянно добро настроение и забележима жажда за живот.

Мускулите на гръбнака и гърба се нуждаят от редовни упражнения и разтягане 

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 упражнения за корем

Тренировки за сила и издръжливост по формулата 2 + 2 + 4 по време на блокирането на короната

Всички сме в една и съща ситуация. По време на блокирането на короната всички страдаме от липса на упражнения, мускулно напрежение или често имаме тежко чувство в стомаха. Регламентът за домашния офис не го прави по -лесен и монотонният живот с ограничено движение бавно става все по -забележим. Време е да обърнете масата и да направите нещо за собственото си благосъстояние. За да тренирате издръжливост, трябва да сте активни 30 минути два пъти седмично.

Една добра тренировка и внимателно комбинирани храни се създаде основа на здравословен начин на живот 

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 живейте здравословно

Изследователите препоръчват да разделите това време на две за още по -добри резултати. Бягане, джогинг или колоездене могат да се правят въпреки Корона. Силовите тренировки са специално за изграждане на мускули. Тук времето не може да надвишава 60 минути. Упражненията за корем на краката могат да бъдат чудесно въведение два пъти седмично. С тежести можете да тренирате гърба си и да укрепите кръста. Когато най -накрая се почувствате отново в безопасност, започнете да скачате на въже!

Чрез скачане на въже тренирате всичките си мускули по игрив начин 

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 тренировка за издръжливост

Силовите тренировки могат да се правят и извън залата 

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 силови тренировки

Домашният офис и липсата на упражнения

С всяка промяна трябва да напускате зоната си на комфорт и да реорганизирате ежедневието според обстоятелствата. Въпреки блокирането, можете да се придържате към старите срещи и винаги да спортувате в обичайното време, сега само у дома. Не е същото, но е по -добре, отколкото да се позволи заседнал начин на живот, който може да има ужасни, дори неприятни последици.

Когато тренирате без инструктор, важно е да се уверите, че упражненията се изпълняват правилно 

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 упражнения

Подарете си ценна храна и винаги си приготвите храната свежа 

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 просо за здравословно хранене

Формулата 2 + 2 + 4 създава естествен ритъм, с който можете да свикнете бързо 

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 тренировка с тежести у дома

Време е за размисъл и възприемане на промяната

Тези, които са запознати с йога, знаят, че в края на всяка сесия има време за релаксация и осъзнаване. За някои това е медитация, за други това е чиста релаксация и всъщност това е начин да забележите промените в тялото и да ги приветствате. Планът за хранене 2 + 2 + 4 е структуриран по абсолютно същия начин и ви предлага възможност да си починете от тренировки и здравословно хранене. Имате три пълни дни в седмицата, за да ядете и да живеете отново „нормално“.

След четирите дни тренировки и здравословна диета, все още имате 3 дни в седмицата, за да живеете отново „нормално“

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 почивка

През трите свободни дни можете да бъдете както обикновено в ежедневието

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 празнична бира

Планът за здравословно хранене е много хуманен и с него можете да развиете свой собствен ритъм на живот. Това ще доведе до активен и здравословен живот, който всъщност се определя като щастие. И кой не иска да живее щастливо? Формулата 2 + 2 + 4 е ефективна, защото съчетава балансирана диета с достатъчно упражнения. Можете да спортувате (временно) без фитнес студио и здравословната диета всъщност е изцяло в наши ръце. Не случайно се казва, че „всеки е създател на собственото си щастие“. Със здравословни навици ще можете да поддържате мечтаното си тегло в дългосрочен план.

Можете да си позволите цялата свобода на движение, която иначе обичате 

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 почивни дни

Всичко е наред, стига да се върнете на тренировки 

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 тренировка у дома

план за здравословно хранене 2 + 2 + 4 упражнения плосък корем