Neusring is een van de meest populaire trends van de mode van vandaag, elke vrouw draagt ​​hem graag en hij past bij elke moderne of traditionele outfit. De neusring is ook een van de integrale onderdelen van Indiase huwelijksjuwelen, elke bruid draagt ​​hem graag en het versterkt de schoonheid van een dame. Het kan toegankelijk zijn in alle metalen zoals zilver, goud en diamant in vele vormen en maten. Een neusring is een mooi compliment voor een dame.

Veel verschillende soorten neusringen kunnen je exclusief geven, en je kunt een gedurfd stijlstatement maken met een grote neusring als steun. Deze neusringen hangen langs de neus en geven een exclusieve en spectaculaire look aan het gezicht van een vrouw. Het zorgt ervoor dat de vrouw er aantrekkelijk uitziet, en het middelpunt van de aantrekkingskracht in de menigte, en het is een behoorlijk pakkende aansteker.

Nieuwste en mooie neusringen in groot formaat:

Laten we eens kijken naar traditionele ontwerpen voor grote neusringen voor speciale looks bij huwelijksceremonies.

1. Traditionele bruids grote neusring:

Traditionele bruids grote neusring

Op de trouwdag wil de bruid er anders, stijlvol en toch traditioneel en etnisch uitzien. Dit soort gouden en parelmoeren grote neusringen kunnen haar een hemelse en pure uitstraling geven. Dit type neusring geeft het gezicht van de bruid een aantrekkelijke uitstraling en geeft haar verbluffende looks.

2. Puur goud 10 MM brede grote neusring:

Puur goud 10 MM brede grote neusring

De neusring is gemaakt van puur goud en is bijna 10 mm breed in adem. Dit soort grote neusringen worden ook wel clicker genoemd en kunnen zelfs gedragen worden als je neus niet is doorboord. Dit type neusringen ziet er cool uit en kan bij elke outfit worden gedragen en geeft je hiphop.

3. Etnische grote neusring in Maharashtra-stijl:

Etnische grote neusring in Maharashtra-stijl

Dit type neusring wordt gedragen in Maharashtra (het westelijke deel van India). De neusring is ontworpen met parel en heeft een vrij lange uitstraling. Het wordt over het algemeen aan de zijkant van de neus gedragen en voegt een immense schoonheid toe aan het gezicht van de vrouw.

4. Diamanten ring met grote neusring:

Diamanten ring met grote neusring

Wie kan weerstaan ​​na het zien van deze zinderende diamanten neusring? De neusring of “Bali” is ontworpen met enkele 14 witte, glanzende diamanten en een kleine hangend, wat een extra verbeterde look geeft. Dit soort grote lussen zien er geweldig uit op een scherpe en puntige neus en gels met traditionele slijtage meer.

5. Grote neusring met Polki:

Grote Neusring met Polki

Polki grote neusringen zien er prachtig uit en zien er erg mooi uit, en zien er erg aantrekkelijk uit. Drie stenen zijn bezaaid in de vorm van een betelblad met een kleine zinderende polka overal en een perfecte voor elke speciale gelegenheid of festivals op de neusring.

6. Kundan grote neusring hoepel:

Kundan grote neusring hoepel

Deze kundan grote neusring ziet er erg mooi uit en geeft een traditionele uitstraling aan het gezicht van een vrouw. De ring is ontworpen in goud en de kleine rode belletjes die eraan zijn bevestigd, geven een betoverende uitstraling aan het gezicht van een vrouw. Dit type neusringen is erg populair in India, vooral in Rajasthan en aangrenzende gebieden.

7. Grote neusring met rode en groene stenen:

Grote neusring met rode en groene stenen

De grote neusring wordt in India ook wel “nath” genoemd en wordt beschouwd als een gunstig en heilig ornament dat bij een speciale gelegenheid wordt gedragen. Het is gemaakt van rode en groene steen op het verkochte metaal, met een parelketting om het goed te bevestigen.

8. Zilveren grote neusknop in bloemenpatroon:

Zilveren Grote Neus Stud in Bloemenpatroon

De neusring is gemaakt van zilver en geeft een hemelse uitstraling aan een vrouw. Het is gemaakt in een cirkelvormig bloemenpatroon en zou prachtig staan ​​bij de vrouw met scherpe gelaatstrekken. De neusring staat erg gaaf bij de meeste outfits en geeft je een aantrekkelijk uiterlijk.

9. Grote blauwe neusknop:

Grote Blauwe Neus Stud

Dit soort studs kunnen met de hand worden gemaakt en zelfs worden aangepast aan uw smaak en stijl. De ring is gemaakt in een ronde vorm en ziet er zeker heel mooi en sensationeel uit wanneer deze wordt gewonnen door jonge of tienermeisjes voor school en feesten of uitgaansgelegenheden.

10. Bloemen neusknop:

Gebloemde Neus Stud

Studs kunnen in vele vormen verkrijgbaar zijn, maar deze bloemvorm en rode kristal zijn een eyecatcher voor iedereen, en het geeft de perfecte touch voor je look; en kan deze grote neusknopen altijd en overal dragen, en past bij elke jurk.

11. Grote neusringen in goud:

Grote neusringen in goud

Deze grote gouden neusring kan haar een pure en exclusieve uitstraling geven, en deze twee rode kristallen versterken de schoonheid van de ring. Dit is een perfecte keuze voor goudliefhebbers. Het past beter bij het ronde gezicht!.

12. Zwarte metalen grote neusring:

Zwarte metalen grote neusring

Deze grote neusring ziet er mooi en charmant uit met een zwarte hangende diamant, waardoor het een spectaculaire uitstraling heeft. Het is handig om op elk feestje te dragen, want zwart is een kleur die bij elke outfit past.

13. Grote neuspin:

Grote Neus Pin

Deze prachtige neuspin van gouden bloem met rood kristal en hangende parel ziet er charmant uit en kan dit aan iedereen cadeau doen vanwege zijn unieke stijl en kan bij elke gelegenheid worden gedragen. Het past bij elke neusvorm en elke leeftijdsgroep!.

Grote neusringen worden over het algemeen gedragen bij elke speciale gelegenheid door vrouwen, zoals een huwelijk of een gunstige gelegenheid. Beroemdheden dragen de grote stijlvolle neusring in Hollywood en Bollywood om die warme en chique look te krijgen. Dit type neusringen markeert een algehele schoonheid en verbetert het uiterlijk en de algehele schoonheid van de vrouwen.