Goud is altijd het metaal geweest dat mensen aanspreekt. Neuspiercings zijn over de hele wereld enorm populair en neusringen zijn een sieraad dat vrouwen op hun gezicht kunnen dragen. Er is niets stijlvoller en chiquer dan de gouden neuspinnen die aan een mooi gezicht kunnen worden toegevoegd. In India wilden de neusringen aanvankelijk vooral die van goud zijn ontstaan, hoewel deze niet erg verplicht zijn om te dragen. Tegenwoordig droegen vrouwen over de hele wereld deze neuspin als koninklijke versiering. En de meeste gouden neuspinnen worden geleverd met diamanten stenen erop.

gouden neusspelden

Welke neuspinnen je ook hebt gekozen, je krijgt altijd het potentieel om je gezicht te omkaderen en je gelaatstrekken prachtig te benadrukken. Neuspinnen zijn zo oud als de mensheid. Gezien vanaf de cultuurstukken, werd gezien dat het werd gedragen voor de status van krijger, hulp bij het krijgen van kinderen en religieuze verwijzingen of voor de volwassenwordingsriten.

Indiase neuspinnen in goud voor alle gezichtsvormen:

Momenteel zijn er verschillende soorten en soorten gouden neuspinnen beschikbaar en Septum is een van de soorten gouden pinnen die niet op de zijkant van een neus worden geplaatst, maar op het middelste gedeelte van de neus dat eruitziet als een bol van een stier. Als u online koopt, kunt u verschillende soorten neuspinnen krijgen zoals hier vermeld!

1. Designer gouden neuspin met diamanten stenen:

Designer gouden neuspin met diamanten stenen

Deze 22-karaats massief geelgouden neuspin was bezaaid met Amerikaanse diamantstenen. Dit is het meest aantrekkelijke omdat het is gemaakt in het vlindermodel dat door de meeste categorieën vrouwen zal worden gewaardeerd. Het dragen van deze neuspin zal extra schoonheid toevoegen aan de drager.

2. Indiase niet-piercing type neusring met zirkoonstenen:

Indiase Non Piercing Type Neusring Met Zirkonia Steentjes

De hierboven getoonde goudvermeil neusden met zirkoonstenen erop is de bekende onder de andere niet-piercing Indian Nose Ring-modellen. Vrouwen van één categorie zullen houden van niet-piercing neuspinnen en voor hen is het kiezen van dit de beste keuze.

3. 22K goud vermeil zirkoon bezaaid neus pin / piercing neus pin:

22K goud vermeil zirkoon bezaaid neus pin / piercing neus pin

Een 22K gouden vermeil neuspin bezaaid met zirkoonstenen is een model dat behoort tot piercingmodellen waarbij deze neuspin een schroef erachter heeft die indien nodig door de drager kan worden aangepast. Deze stijl is er in verschillende varianten.

4. Non-piercing neusring gemaakt van 22kt goud:

Non-piercing neusring gemaakt van 22kt goud

Er zijn een aantal categorieën vrouwen die dol zijn op een uniek en stijlvol ontwerp dat de massa voorstaat en voor hen is het dragen van dit de beste keuze, omdat dit de extra schoonheid van het gezicht zal toevoegen. Dit past bij alle soorten outfits, zowel traditioneel als trendy.

5. Wit en roze neuspin gouden ontwerp:

Wit en roze neuspin gouden ontwerp

Vrouwen zullen van nature altijd dol zijn op de roze kleurjuwelen, omdat dit de lichtste maar toch aantrekkelijke kleur is. Dit wit en roze gemengde ontwerp is voor hen, waardoor ze er elegant uitzien. Dit past bij alle soorten outfits, zowel traditioneel als trendy.

6. Ontwerp met zwarte bloem Indiase gouden neuspin:

Ontwerp met zwarte bloem Indiase gouden neuspin

Hoewel de neuspinnen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, is zwarte kleur altijd een geliefde kleur, omdat dit de speciale plaats in de harten van vrouwen heeft. Dit is het meest geschikt om samen met de traditionele ontwerpen te dragen.

7. Kleine parelontwerp gouden neusspeld voor dames:

Small Pearl Design gouden neusspeld voor dames

Kleine parelvormige neuspin gemaakt met 22-karaats goud is een aantrekkelijk ontwerp dat gemakkelijk door alle mensen kan worden gedragen. Het hebben van parels in alle ontwerpen van sieraden zal altijd leuk zijn, omdat ze er aantrekkelijker en stijlvoller uit zullen zien.

8. Gouden Indian Design neuspen 22 karaat:

Gouden Indian Design Neuspen 22 karaat

Van alle andere neuspinontwerpen, zal de Indiase neuspin ontworpen met puur goud een schattig ontwerp zijn dat vrouwen van alle leeftijden aantrekt. Dit komt in alle maten en je kunt de beste kiezen die bij je past.

9. Roze en rood Crystal Lotus Gold 22-gauge neuspenontwerp:

Roze en rood Crystal Lotus Gold 22-gauge neusspeldontwerp

Roze en rode kristallen afgebeeld in lotuspatroon gemaakt van 22-karaats goud is een verbluffend ontwerp dat werd ingevoegd met de zilveren stud. Als je een modetype bent, is het kiezen van dit ontwerp de verstandige keuze, omdat dit hun kijk zal weergeven.

10. 22kt massief geel goud & Amerikaanse met diamanten bezaaide neuspen met halve maan:

22kt massief geel goud & Amerikaanse met diamanten bezaaide neuspen met halve maan

De solide geelkleurige gouden neuspinnen bezaaid met Amerikaanse diamanten, ontworpen in de stijl van de halve maan, zullen anders zijn dan andere door de manier waarop het is ontworpen en gemaakt van het gouden materiaal. De kopmaat meet ongeveer 8×5 mm.

11. Amerikaanse stijl diamanten stenen neusspeldontwerp in goud:

Amerikaanse stijl diamanten stenen neuspin ontwerp in goud

Gaan met de Amerikaanse stijl met diamanten bezaaide neuspin zal echt uniek zijn, omdat dit de andere zal zijn. Dit is de perfecte keuze voor de liefhebbers van neusspelden die zich graag stijlvol kleden.

12. Draadtype Indisch gouden neuspenontwerp voor bruids:

Draadtype Indisch gouden neuspinontwerp voor bruids

Verschillende categorieën neuspinnen zijn online beschikbaar en met de eenvoudige zoekopdracht kunt u de schattige ontwerpen krijgen waardoor anderen naar uw uiterlijk zullen kijken, waardoor u mooier wordt dan ooit tevoren.

13. Piercing gouden neuspin in schildpadontwerp:

Piercing Gouden Neus Pin in Tortoise Design

Vrouwen die houden van piercing-achtige gouden neuspinnen, zullen een gepersonifieerde look krijgen door dit soort piercing-gouden neuspinnen in schildpaddesign te dragen. Dit zal langdurig en duurzaam zijn zonder enige verandering in hun glans.

14. Designer 22kt gouden neuspin met bezaaid diamanten ontwerp:

Designer 22kt gouden neuspin met bezaaid diamanten ontwerp

Designer-stijlen hebben altijd een grote impact op alle andere ontwerpen en deze gouden neuspin is er een van die een prachtige uitstraling aan het gezicht van de drager geeft. Dit zal de beste zijn van de duizenden beschikbare ontwerpen.

15. Piercing met goud en diamanten bezaaid triljoen neuspinontwerp:

Piercing met goud en diamanten bezaaid triljoen neuspin-ontwerp

Piercing met goud en diamanten bezaaide neuspin is een van de biljoen collecties die een verdomd schattig uiterlijk zullen geven. Het dragen van deze ene pin zal het gezicht helder maken en dit zal meestal worden gedragen op de bruiloft en jubileumvieringen.

Tegenwoordig, in de modewereld, doet elke vrouw over de hele wereld alsof ze gekleed is met deze neuspinnen van goud. Afgezien van de gouden neuspin-ontwerpen, zijn er verschillende andere soorten neuspinnen die zijn gemaakt van zilver en metaal met de diamantstenen erin ingelegd. Vrouwen die deze neuspinnen niet graag door piercing dragen, kunnen kiezen voor degenen met de clips. Het zal gemakkelijker te dragen zijn, maar het geeft niet de schoonheid aan het gezicht van de drager.

Gebruikelijke ontwerpen van neuspinnen zullen artistiek worden ontworpen, wat pracht kan toevoegen aan het onderste deel van het gezicht. Traditioneel zal het dragen van deze neuspin je look exorbitant duur maken. Verschillende mensen dragen het aan beide kanten van hun neus en geen mensen willen een neusring sieren die slechts de helft van hun ondervlak omhult, noch willen mensen uitgeven aan een met diamanten ingelegde ring.