Clip op neuspin is een ronde neuspin in de vorm van een clip. Hiervoor hoef je niet in je neus te prikken. Het wordt bevestigd door twee kanten van de neus. Het bevat veel variëteiten in neusclip. Dit staat zo mooi dames. Clip-on-neuspin is veel beroemd bij tribale mensen. Ze dragen het dagelijks. Toen ze ze zagen, werd het populair bij stadsmensen. Neusclips worden ook meer gebruikt door universiteitsmeisjes. Het geeft hun gezicht een sexy uitstraling. Zwemmers gebruiken de neusklem verplicht. En degenen die de gewoonte hebben om in slaap te snurken, het is veel nuttig voor hen.

Stijlvolle en aantrekkelijke clip-on-neusringontwerpen voor jonge meisjes in trend:

Laten we eens kijken naar de top 9 neusclips op ringen.

1. Neusklem met Turquoise Steen:

Neusklem met Turquoise Steen

Dit is gewoon een uitzonderlijke clip op de neuspin. In deze ronde clip is een heel mooi zilverpatroon verwerkt. Veel ronde vormen zijn gedaan met een soort stippen. Er is een turquoise steen in ronde vorm tussen bezaaid. De steen heeft een zilveren deksel.

2. Tribale clip op neuspin:

Tribal Clip op Neus Pin

Dit is een soort neusringclip met heilige afbeeldingen. Deze ontwerpen worden gedragen door dames uit het Tribale gebied. Er zijn drie verschillende vormclips. Een daarvan is hartvorm met ‘om’ geschreven. De ene is rond met wat stralen en een cirkel ertussen. Op de derde is er een afbeelding van Godin.

3. Bladclip op neuspin:

Bladclip op neuspin

Het ziet er betoverend uit als een clip op de neusring. Het heeft een patroon van drie bladeren in zilver. Deze ronde clip wordt in de neus vastgezet. Het heeft een traditioneel ontwerp dat perfect is voor je etnische jurk zoals choli. Het is duidelijk en krijgt aandacht met zijn eenvoud.

4. Hartclip op neuspin:

Hartclip op neuspin

Deze neusring clip is gemaakt van plastic speciaal voor kinderen. Het is hartvorm in rode kleur. Onder de hartvorm is de draad gebogen en krijgt een ronde vorm die in de neus gaat. Neusklem in rode kleur trekt direct de aandacht. Het is een schattige neusklem.

5. Diamanten neusklem:

Diamanten neusklem

Het is clip op neusring hoepel in goud. Het is bezet met drie fonkelende diamanten. Twee staan ​​op rij en één onder de twee. Dames houden meer van deze neusklem in hoepelstijl en diamanten hebben een extra smaak. De mix van diamant en goud spreekt dames altijd aan.

6. Bruidsclip op neuspin:

Bruids Clip op Neus Pin

Dit ontwerp van clip op neusring wordt door de bruid op haar speciale dag gedragen. Het is een grote hoepel in reliëf met een grote rode steen en een aantal kleine witte steen. Een ketting is bevestigd met een hoepel die je met je haren moet bevestigen. De ketting bevat een rij kleine kralen op een bepaalde opening.

7. Bloemenclip op neuspin:

Bloemen Clip op Neus Pin

Het is een clip neusring met bloemmotief. Het is in zilver en charmant gemaakt met bloemvorm. Er is een witte steen in het midden en met een bloemblaadje bezaaid met blauwe steen. Dit is een antiek ontwerp dat nooit uit de mode zal raken. Bloemmotief is groenblijvend en aantrekkelijk.

8. Clip op neuspin voor zwemmers:

Clip op neuspin voor zwemmers

Deze zwemneusklem is een bijzondere creatie voor zwemmers. Dames die gaan zwemmen kunnen deze neusklem dragen. Het beschermt het water tegen het binnendringen van de neus en ze kan comfortabel zwemmen. Het wordt over je neus bevestigd en heeft aan beide kanten drie noppen.

9. Neusklem met pauwmotief:

Neusklem met pauwmotief

Het is een geweldige clip in neusring met pauwmotief. Het lijkt alsof het geoxideerd metaal is. Op deze neusklem is een dansend en vrolijk pauwwezen gemaakt. Dames voelen zich verrukt bij het zien van dansende pauw. Deze neusklem heeft een aantrekkelijk ontwerp.

Zoals we zagen, zijn er zoveel ontwerpen in clip-on neusring en ook handig. Het idee om een ​​neusklem voor zwemmers te maken is afgeleid van deze traditionele neusring. Dames kunnen deze verscheidenheid aan neusclips proberen en een verleidelijk gezicht krijgen. Het kan hun dag maken.