Magnetische neussteun is van metaal met sterke kwaliteit. Het wordt geleverd in 2 stuks. Een die je in de neus moet steken en het andere deel blijft eruit. Het binnenste gedeelte heeft een magnetisch oppervlak dat het buitenste gedeelte zal aantrekken en eraan zal blijven plakken. Op deze manier kun je zonder piercing een neusknopje dragen. Het komt in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u het tedere proces van het doorboren van uw neus vermijden. Momenteel houden meisjes er niet van om dagelijks een neusring te dragen en krijgen ze een gat in de neus. Deze magnetische neusknop is voor hen, zodat ze de neusring alleen op een speciale dag kunnen dragen.

Mooie ontwerpen van magnetische neusringen voor dames in trend:

Dit zijn de beste ontwerpen voor magnetische neuspinnen:.

1. Magnetische kristallen neusknop:

Magnetische kristallen neusknop

Deze magnetische neusknop is bedrukt met witte kristalsteen. Witte kristalsteen is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. Je moet kiezen op basis van je neusmaat. Het heeft een stalen plaat die deze kristalsteen aantrekt en een neusknop wordt.

2. Unieke magnetische neusknop:

Unieke magnetische neusknop

Het is een zeldzaam ontwerp in neus magnetische stud met een olifant motief. Een heel gezond en schattig olifantenontwerp zit in de neusknop. Binnen neus is er een ronde plaat met hoge magneet. Het lijkt alsof er een olifant op je neus beweegt.

3. Parel magnetische neusknop:

Pearl Magnetische Neus Stud

Deze neus stud is met drie maten parel. De roze kleur magnetische neus stud is van hoge standaard. Deze prachtige parel blijft plakken op dit magneetbord. Parel op neusknop ziet er geweldig uit met een glad oppervlak. Naast roze zijn er ook andere kleuren verkrijgbaar in parelmoerdesign.

4. Magnetische stalen hartknop:

Magnetische stalen hartknop

Het is een keuze van romantische dame. De magnetische neuspin bevat een hart in staalmateriaal. Dit goudkleurige hart is te lijmen op zilveren ronde plaat. Een dame kan haar man aantrekken door deze neuspin. Het hartontwerp toont het bloemblad van liefde op haar gezicht.

5. Magnetische sprankelende neusring:

Magnetische sprankelende neusring

Dit is een prachtige magnetische neusring in zilver. Twee ronde kralen zijn met magneet aan elkaar bevestigd. De buitenste kraal is in reliëf gemaakt met een glanzende steen. Er zijn stenen in verschillende kleuren. Steen aangebracht op ring ziet er drassig en aantrekkelijk uit voor dames.

6. Zilveren magnetische neusring met blauwe bal:

Zilveren Magnetische Neusring met Blauwe Bal

In deze neusring is aan de binnenzijde een magneetplaat bevestigd. Deze zilveren neusring heeft een hemelsblauwe kleur gearceerde bal. Aan beide kanten van de bal zijn er twee zilveren wervelingen om de bal stabiel te houden. Dit is een etnisch ontwerp en perfect bij een traditionele outfit.

7. Grote neusring in Indiase stijl:

Indiase stijl grote neus hoo

Het is een magnetische grote neusring in Indiase stijl. Er is een sterontwerp op gouden neusring. Deze neusring is groot en blijft aan je gezicht bungelen. Het is een verbazingwekkend ontwerp met fonkelende ster. Je kunt zelfs deelnemen aan een ketting zoals een bruidsneusring.

8. Eenvoudige magnetische neusring:

Eenvoudige magnetische neusring

Dit is een antiek zilveren magnetische neusring met een klein cirkelontwerp. Er is een open cirkelvormig patroon op de buitenste neus. En de ring gaat naar binnen waar een magnetische plaat is. Het is heel eenvoudig en gemakkelijk om dagelijks te dragen. De eenvoud is de waarde ervan.

9. Magnetische populaire neusring:

Magnetische populaire neusring

Dit is een ongelooflijke magnetische neusring en ook beroemd. Er is een witte diamant bovenop de neusring en de kleur van de ring wordt veranderd. Met deze verscheidenheid aan ringkleuren kun je matchen met je outfit. Deze verbazingwekkende neusringen bezitten de aantrekkingskracht!.

Magnetische neusknop en ring zijn momenteel in de trend. Het verwierf bekendheid vanwege zijn niet-piercing kwaliteit. Het is bewonderenswaardig en wonderbaarlijk inspirerende heerlijke stemming. Magnetische neussteunen zijn redelijk, dus je kunt er zoveel hebben als je wilt. Je kunt elke dag nieuw dragen. Bijna alle dames zullen hem het liefst hebben vanwege de opvallende designs. Het is comfortabeler.