Omdat neuspiercings steeds populairder worden onder jongeren, is ook de drang en vraag naar verschillende, exclusieve neusringen gestegen. In de oudheid vertegenwoordigden de neusringen de cultuur, maar nu in de tijd van vandaag is het een weerspiegeling van je mode- en stijlstatement. De jonge meisjes blijven experimenteren met verschillende koningsneusringen, zodat ze er trendy en anders uit kunnen zien dan anderen.

Zwarte ringen voor neus:

Zwarte neusringen kunnen dus een perfecte keuze voor hen zijn, omdat ze in veel patronen en ontwerpen zijn ontworpen en u kiest degene die past bij uw gezichtssnit. Laten we eens kijken naar de top 9 zwarte neusring.

1. Zwarte hoepel neusring: 

Zwarte hoepel neusring

Stoer en modieus ogend is deze zwarte hoepel neusring. Dit type hoepels verschijnen zeer prominent op de neus en de diamanten bezaaid met zwarte kralen geven het een verbluffende en adembenemende uitstraling. Dit type ring kan op de neus worden gedrukt voor het geval uw neus niet is doorboord. Dit type ringen geeft je een ultramoderne look met een vleugje elegantie erin.

2. Tweelaagse zwarte neusringen:

Twee laags zwarte neusringen

Dit type zwarte neusringen met twee lagen zijn een knaller en zien er trendy en modieus uit. De neusringen zijn in paar of dubbel gemaakt, waardoor het een opvallende verschijning lijkt en zelfs in de menigte niet onopgemerkt kan blijven. Dit type ringen kan worden gedragen op westerse outfits, jeans voor die happening en moderne maar toch casual looks.

3. Celestial Moon Black Stud-neusring:

Celestial Moon zwarte neusring met studs

Dit soort kleine, door de maan ontworpen zwarte studs zien er geweldig uit als ze worden gedragen en zijn trendy en cool. Dit soort ringen ziet er geweldig uit bij jonge meisjes en pasgetrouwden en zelfs bij vrouwen met een scherp uiterlijk.

4. Lange zwarte diamanten neusring:

Lange zwarte diamanten neusring

Dit type mooi uitziende zwarte diamanten neusringen geeft een betoverend uiterlijk aan het gezicht en de looks van een vrouw. Dit type neusringen kan door alle vrouwen worden gedragen, ongeacht leeftijdsgroep en huidskleur. De kleine diamanten die op de neusring zijn bezaaid, zien er geweldig uit en zijn perfect voor dagelijks gebruik en ook voor warm kantoorgebruik.

5. Dunne zwarte neusring met gegraveerd kristal:

Dunne zwarte neusring met gegraveerd kristal

Dunne zwarte ringen geven een prachtige uitstraling aan de persoonlijkheid van een vrouw. De neusringen hebben kleine drie kristallen in reliëf in bloemenpatroon en laten je er elegant uitzien. Dit type neusringen kan worden gedragen met elke outfit die je aankleedt.

6. Unieke L-vormige zwarte neusring:

Unieke L-vormige zwarte neusring

De ontwerpers hebben een uniek type zwarte neusring ontworpen in een “L”-vorm die de drager van deze neusring een indrukwekkende uitstraling geeft. Op de ring zijn kleine schattige drie bloemen gebosseleerd, waardoor ze een trendy look geven wanneer ze op feestjes of hangouts worden gedragen.

7. Leuke neusring met zwarte ster:

Leuke zwarte ster neusring

Dit type kleine schattige oogverblindende zwarte ster-neusringen ziet er erg mooi uit bij meisjes en vrouwen. Dit type stervormige neusringen kan zowel met formele als informele feesten worden gecombineerd en kan gemakkelijk pronken met dat schattige en sprankelende uiterlijk.

8. Neusring in zwarte bloemstijl:

Neusring in zwarte bloemstijl

Neusringen in bloemstijl zien er erg mooi uit en geven een schattig uiterlijk aan het gezicht van een vrouw. Dit soort neusringen met zwarte bloemen kunnen worden gestyled door jonge meisjes of pasgetrouwden, omdat het een charmant uiterlijk geeft en ze er anders uitziet dan anderen.

9. Zwarte en paarse kralen studs:

Zwarte en paarse kralen studs

Dit soort zwarte en paarse studs zien er hemels uit. De studie is ontworpen in een prachtig patroon met een geweldige kleurencombinatie waardoor het dodelijk lijkt wanneer het door tieners wordt gedragen. Dit type neusringen kan ook een uitstekend cadeau zijn voor uw naaste en dierbaren.

Omdat zwart het tijdloze is en nooit verouderd raakt, zijn zwarte neusringen een win-to-win-sieraad voor dames, omdat ze na aankoop tientallen jaren kunnen worden gebruikt. De zwarte neusringen zijn ook ontworpen in verschillende metalen zoals zilver, staal en koper en geven een vrouw een mooie look in het zwart. Dus, wat is een betere en aantrekkelijkere kleur dan zwart om te pronken met die ongewone en aantrekkelijke eigenschappen??