Zilveren sieraden zijn al sinds de oudheid in gebruik en populair. Vrouwen droegen vroeger verschillende soorten accessoires gemaakt van zilver, wat op zijn beurt hun schoonheid en uiterlijk verbetert. Sindsdien dragen vrouwen ook neusringen. Zilveren neusringen zien er mooi uit en hebben een sprankelend en oogverblindend effect. Omdat de goudkoersen hoog stijgen, is er veel vraag naar neusringen gemaakt in zilver.

Neusringen in zilver voor dames:

Laten we eens kijken naar enkele top 9 ontwerpen van zilveren neusringen voor vrouwen in India:

1. Traditionele zilveren neusring met parel en Kundan:

Traditionele zilveren neusring met parel en Kundan

Zilveren neusringen zijn erg in trek vanwege het vakmanschap. Het ontwerp en het patroon kunnen je betoverd achterlaten. De zilveren set kan bij speciale gelegenheden worden gedragen en geeft je een traditionele en etnische uitstraling. De zilveren neusring met kundan ziet er geweldig uit vanwege zijn glans en je kunt het niet laten om te pronken met deze authentieke neusringen.

2. Echt zilveren neusring:

Echt zilveren neusring

Zilveren neusringen zien er erg glamoureus uit en zijn moeilijk te weerstaan ​​vanwege het glanzende en sprankelende uiterlijk. Dit soort puur zilveren ringen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en je kiest degene volgens je dresscode en kunt die pronkende looks hebben.

3. Kleine gebloemde zilveren neusring:

Zilveren neusring met kleine bloemen

Dit soort kleine of kleine gebloemde neusringen zijn veel voorkomende accessoires die door veel vrouwen worden gedragen. Dit type schattige hoepel geeft je een traditionele uitstraling. Dit type kleine hoepels kan zowel dagelijks als goed op kantoor worden gedragen.

4. Puur zilveren dunne neusring:

Puur zilveren dunne neusring

Dit type ultradunne neusringen is erg in trek bij jongeren omdat het hen een minimalistische uitstraling geeft. Dit soort hoepels worden zelfs door beroemdheden gedragen; ze zijn erg in het oog springend en trekken zelfs heel snel de aandacht van anderen.

5. Zilveren hart gegraveerde neusring:

Zilveren hart gegraveerde neusring

Dit type hart gegraveerde zilveren neusringen is een grote hit onder vrouwen omdat het liefde en romantiek betekent. Dit type schattige zilveren hart-neusring ziet er erg mooi uit en geeft een betoverende uitstraling.

6. Zilveren neusring in bladpatroon:

Zilveren neusring in bladpatroon

Mooi en geslepen zou een perfecte term kunnen zijn voor deze bladvormige zilveren neusring. Dit type neusring kan zowel bij western als bij traditioneel gedragen worden, waardoor je een charmante uitstraling krijgt. De geoxideerde afwerking van het ornament verbetert de look door vele plooien.

7. Vredesteken zilveren neusring:

Zilveren neusring met vredesteken

Dit type kleine noppen ziet er prachtig uit op het gezicht van een vrouw. De zilveren neusring heeft het teken van vrede gemaakt en geeft de drager een aangename uitstraling. Dit type zilveren studs zorgt ervoor dat je er trendy en slim uitziet als je ze draagt.

8. Grote zilveren neusring met bellen:

Grote maat zilveren neusring met belletjes

Dit type grote zilveren neusring ziet er erg cool uit en wordt over het algemeen gedragen bij elke gelegenheid of ritueel. Vroeger in India werd dit type grote zilveren neusring gedragen door vrouwen en het beeldde de cultuur en samenleving uit waar ze vandaan komen. Nu dragen jonge meisjes om er cool en stijlvol uit te zien.

9. Zilveren neusring met kristallen:

Zilveren neusring met kristallen

Het ontwerp en het vakmanschap op de neusring is altijd fantastisch. De ontwerpen op deze zilveren hoepel verbeelden een tijdperk of een bepaald beeld met een immense betekenis erin. De modern ogende hoepel is breed van ontwerp en de kleine kristallen bezaaid geven een aantrekkelijk beeld aan je uiterlijk.

Het ontwerp en het vakmanschap van zilveren neusringen zijn fantastisch en geven een vrouw een zinderende en aangename uitstraling. De zilveren neusringen zijn gemaakt in een breed patroon en ontwerp en je kunt degene kiezen op basis van je smaak en uiterlijk. Een neusring voegt meer charme en schoonheid toe aan het gezicht van vrouwen. Zilveren neusring kan ook dagelijks worden gedragen, kan ook een goede kantoorkleding zijn.