De neuspin is een zeer populaire vorm van sieraden die gedragen wordt door een gaatje in de neus te prikken. Het is een item dat door een zeer interessant historisch verleden zijn weg naar de modewereld heeft gevonden. Ze werden gevonden in het Midden-Oosten en werden voor het eerst geïntroduceerd in de 16e eeuw door Mughals in India. Tijdens de Mughal-regel werd de neuspin op één manier ontworpen, namelijk bloempatronen.

Neuspinnen maken een vrouw aantrekkelijk en mooi. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, maar zilver maakt het mooier. Neuspin is een modern modeaccessoire dat ooit een traditie was.

Mooie zilveren neuspinnen:

Neuspin wordt ook in de westerse cultuur gedragen en gezien als trendy ornament. Als je gefascineerd bent door de charme van neuspinnen en een beetje in de war bent, zijn hier enkele mooie zilveren neuspinnen.

1. Eenvoudige zilveren neuspin:

Eenvoudige zilveren neuspin

Eenvoud spreekt altijd luider. De eenvoudige zilveren neuspin kan de eerste neuspin zijn voor elk meisje dat heeft besloten hem te dragen. Het is zeer licht van gewicht en heeft onregelmatige patronen. Ze zijn ongebruikelijk en stijlvol. Het is de beste optie voor school- en universiteitsmeisjes, omdat het heel eenvoudig is en een coole uitstraling geeft.

2. Bloemen zilveren neuspin:

Gebloemde Zilveren Neus Pin

De bloemen zilveren pin heeft een bloemmotief erop. De pinnen met bloemenpatroon zien er echt mooi uit op een grote neus en ze kunnen de aandacht trekken naar dit prachtige middenstuk, afgezien van de neus.

3. Brede zilveren neuspin:

Brede zilveren neuspin

De zilveren pin met brede neus zal de schoonheid van de puntige punt van het gezicht versterken. Dit is een heldere en grote neuspin voor een scherpere neus. Deze pin zal er goed uitzien op zowel traditionele als moderne kleding.

4. Diamanten zilveren neuspin:

Diamanten Zilveren Neus Pin

Of het nu gaat om een ​​aantal diamanten of om één grote diamant in zilver, deze diamanten zilveren pin ziet er tijdloos uit en past bij elke neusvorm en ziet er goed uit voor elke leeftijdsgroep.

5. Bloem gebogen zilveren neuspin:

Bloem gebogen zilveren neuspin

Dit is een andere trendy neuspin die tegenwoordig populair is en geeft een chique uitstraling aan het gezicht. Het heeft bloem en de stengel is naar binnen gebogen. Het kan op verschillende dagen en gelegenheden worden gedragen.

6. Zilveren lus neuspen:

Zilveren lus neuspin

Deze zilveren pin geeft een zeer glamoureuze en coole uitstraling, vooral wanneer er diamanten aan de lus worden toegevoegd. Zilveren luspin zal alle aandacht trekken. Het kan gaan met de traditionele kleding.

7. Grote zilveren hoepels:

Grote zilveren hoepels

De grote zilveren hoepels veranderen de look volledig en vragen om een ​​speciale gelegenheid zoals een bruiloft of festivals. Deze zien er zeker mooi uit en omdat ze de neiging hebben om de look volledig te veranderen.

8. Zilveren neuspin met kralen:

Zilveren neuspin met kralen

Zilveren speld kan bij elke outfit worden gedragen. Als je er extra kleuren aan wilt toevoegen, kun je kiezen voor gekleurde kralen die passen bij de outfits voor de funky look. Het is een eenvoudige neuspin maar toch in de trend.

9. Zilveren neuspin met stenen:

Zilveren Neusspeld Met Steentjes

Omdat stenen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en kunnen worden omhuld met zilver om bij de outfit te passen voor een koninklijke uitstraling. Ze kunnen een mengsel zijn van verschillende stenen die een bepaald ontwerp maken of een enkele gigantische steen die het levendig maakt. Het ziet er perfect uit op een bredere neus.

De neuspinnen worden al sinds de oudheid gedragen en waren een symbool van het tonen van de rijkdom en gaven die een meisje bij zich had. Welnu, tegenwoordig worden deze meer dan welk statussymbool dan ook, voornamelijk gepronkt om iemands uiterlijk en glamourquotiënt te improviseren. Het is een schoonheidsregime voor vrouwen over de hele wereld. Neuspin is getuige geweest van een cruciale make-over en heeft ongelooflijke ontwerpen gemarkeerd.