Най -добрите дизайни за нокти на Spider Web

Spider Web Nail Art Designs би направило ноктите ви да изглеждат изключително фънки. Най -лесният начин да направите такъв дизайн на ноктите е първо да нарисувате ноктите си с цвят за основата, например черен. Използвайте друг контрастен цвят, за да направите двата цвята еднакво видими, като бялото. Сега вземете много тънка четка и поставете наклонен ход по нокътя. След това направете още два удара един вляво и един вдясно от първия удар. Направете изпъкнали полукръгове между щрихите и попълнете целия нокът по този начин, което перфектно ще направи вашето изкуство да изглежда като паяжина.

Красиви дизайни за нокти на Spider Web:

1. Блестяща основа за нокти за паяк за нокти:

Бляскава основа за нокти за паяк за нокти

За да направите изкуството си на паяжина малко по -привлекателно, можете просто да използвате блестяща боя за нокти, която не трябва да е много тъмна. Първо поставете основния цвят като блестяща боя за нокти, или го поставете и след това поставете лъскава искряща боя за нокти като палто. След това направете щрихи с по -тъмен цвят и направете изпъкнали полукръгове по ноктите точно както предишния. За да стане по -уникален, оставете един пръст да бъде нарисуван по различен начин и нарисувайте паяк върху него. Първо нарисувайте овална форма в средата на нокътя, след това направете осем крака на паяка и зъбите с удари на черната четка.

2. Червено -бял паяк за нокти:

Червен и бял паяк за нокти

Червеното, черно и бяло са три великолепни цвята, които се допълват много добре. Просто нарисувайте горната половина на ноктите си с червено като основа, а другата половина оставете празна, или добавете лъскава боя за нокти или дори можете да я боядисате в бяло. След това нарисувайте паяжини в черно с коса и изпъкнала форма и сте готови с красив дизайн на ноктите.

3. Класно сиво изкуство за нокти от паяжина:

Класическа сива паяжина изкуство за нокти

Ако имате нужда от някакво стилно изкуство за нокти за парти, трябва да нарисувате ноктите си точно така, както виждате снимката по -долу. Вземете подобна блестяща сива боя за нокти и боядисвайте ноктите си. Вземете черна четка и погалете ноктите от единия ъгъл на нокътя и поддържайте успоредните празнини между тях. Дръжте един нокът сив и лъскав, което би му придало уникалност.

4. Паяжина на ноктите на един пръст:

Паяжина на ноктите на един пръст

Ако сте уморени от подобно изглеждащо изкуство за нокти, опитайте нещо различно. Просто вземете малка част от краищата на ноктите си боядисана в тъмносиньо или черно, с изключение на един пирон, на който бихте искали да придадете малко допълнително значение. Боядисвайте нокътя изцяло с тъмния цвят и оставете останалото такова, каквото е. Вземете най -тънката четка, налична за изкуството на ноктите, и нарисувайте паяжина по този нокът с подобни щрихи от единия ъгъл и изпъкналите дизайни, за да изглежда като мрежа. Добавете малки петна в края на ударите и сте готови.

5. Spider Nail Art от средата на един нокът:

Първо нанесете две линии и направете V форма от едната страна, която трябва да е средата на ноктите, и начертайте още две или три линии между тях, според пространството и направете мрежата видна с полукръговете, както обикновено. Точно както изрязаната снимка по -долу.

Spider Nail Art From the Middle a Nail

След това боядисайте останалата част от ноктите от двете страни с тъмна блестяща боя за нокти, което я прави необичайна. За да добавите към вашето ноктопластика, придайте му завършващ щрих с малък искрящ шип, както виждате, за да направите центъра на паяжината малко по -забележим.

6. Лесно залепване на Web Nail Art:

Easy Stick-on Web Nail Art

Безпроблемният начин да направите изкуство за нокти в мрежата е просто да купите стикери от мрежа (ако има такива) и паяци и да ги залепите върху чиста и чиста основа с обикновен цвят на ноктите.