Дизайнът на палмово дърво е един от най -популярните и лесни за създаване дизайни за ноктопластика. Що се отнася до безплатните дизайни на ноктите за ръце, това е един дизайн, който човек може да създаде много лесно без никаква професионална ръка в изкуството за нокти или добри ръце в рисуването. Палмовите дървета са много лесен за създаване дизайн. Можете да спортувате различни форми на силуетни палмови дървета върху ноктите за различни поводи.

Дизайн за нокти на палмово дърво:

Този празничен сезон, ако планирате ваканция до плажовете, опитайте поне няколко дизайна на палмово дърво върху ноктите си. Ето нашите топ 9 красиви дизайна на палмово дърво за ноктите:

1. Безплатен ръчен дизайн на палмово дърво:

Безплатен ръчен дизайн на палмово дърво

Представете си залязващото слънце и красивото небе, залято в лилаво рекламно оранжево на разстояние. Ако можете да си представите перфектно това, можете лесно да създадете дизайна, показан по -горе. Можете да добавите и тези златни пясъчни плажове в подножието на палмите с блестящ лак по ваш избор или свободни блясъци, поставени в прозрачен лак. Използвайте четка за вентилатор за това.

 2. Рисунки на ивици и палмово дърво:

Ивици за нокти на ивици и палмово дърво

Този вид многоцветно абстрактно изкуство за нокти може да бъде създадено с помощта на различни цветове лакове за нокти в хоризонтален ред. Направете няколко лесни райета за демаркации с вас черна лента за четка или четка за нокти и черен лак. Завършете, като нарисувате дизайна на палмови дървета върху така създадения дизайн. Готино изглеждане не е?

3. Градиентно текстуриращо изкуство за нокти на палмово дърво:

Gradient Texturizing Palm Tree Nail Art

Опитайте градиентно текстуриране на ноктите с тъмно и светло синьо и малко жълто. Използвайте гъба за текстуриране. Завършете, като нарисувате красива палма върху всеки от ноктите си. Използвайте прозрачен лак, за да запечатате така създадения дизайн.

4. Clear Day Palm Tree Nail Art:

Clear Day Palm Tree Nail Art

Ясен ден палмово дърво и изкуство за нокти на плажа могат да бъдат създадени с малко свободна ръка. Използвайте инструментите си за рисуване на облаци или използвайте клечки за зъби за дизайна. Можете да използвате два нюанса на зелено и кафяв лак или боя и четката си за нокти за освобождаване на дланта. Уверете се, че палмите имат цветове, защото това е дневна сцена, която рисувате върху ноктите си.

5. Многоцветен дизайн на ноктите за залез на палмово дърво:

Многоцветен дизайн на ноктите за залез от палмово дърво

Това е многоцветно градиентно изкуство за нокти на палмово дърво. Можете лесно да създадете това с лакове с различни цветове и гъба. Изпробвайте този дизайн.

6. Безплатен дизайн на ноктите с градиентен залез на ръце:

Безплатен дизайн на ноктите с градиентен залез за ръце

Градиентно текстуриран залез и палмово изкуство за нокти, създадено красиво чрез избора на различни цветове, използвани в него. Не забравяйте прозрачния лак за блясък и блясък.

7. Сламени точки и залез на палмово дърво за нокти:

Сламени точки и изкуство за нокти на палмово дърво

Този дизайн е малко по -различен от останалите, тъй като ще трябва да използвате или шаблони и материал за аерограф за кръговите шарки на ноктите или да използвате края на сламка и бял лак. След като основата е правилно създадена, нарисувайте палмите в черно за ефекта на силуета.

8. Прости безплатни палмово дърво и птици с градиент:

Прости безплатни палмово дърво и птици с ръчен градиент

Вместо да рисувате цели палмови дървета, можете да нарисувате някои разрязани шарки на ноктите си и някои птици. Нанесете основната боя в градиент, като използвате 2-3 цвята и гъба.

9. Палмово дърво със силует на ръце на плажен дизайн:

Безплатен палмово дърво силует на дизайн на плаж

Този вид страхотно изглеждащ силует дизайн на палмово дърво може да бъде създаден за онези дни, когато искате да прекарате лятната си ваканция на плажа. Ако имате добри ръце в рисуването и някои основни цветни текстуриращи умения, лесно можете да създадете този вид ноктопластика.

Харесваше ли ви дизайна на ноктите за палмово дърво също толкова, колкото и ние? Оставете отзивите си по -долу.