Кой не иска да бъде богат и могъщ? Почти всеки от нас го прави. Може да не е възможно да забогатеете за една нощ, но все пак можете да украсите богато ноктите си. Създаването на богати на Ричи нокти не е толкова трудно. Можете да създавате дизайни за нокти в милионерски стил, като използвате стекове за игра на бележки или използвате стикери с водни стикери върху ноктите. Можете също така да създавате свободни ръчни модели на доларови символи или да рисувате лица на Бенджамин Франклин или други подобни.

Ето нашите топ 9 вдъхновения за доларови или парични дизайни на нокти.

1. Безплатни ръчни долари за нокти:

Безплатно ръчно доларово изкуство за нокти

Можете да създадете безплатен ръчен долар модел за нокти като този доста лесно. Опитайте това с вашия комплект за изкуство за нокти. Ако сте студент, това изкуство за нокти може да бъде доста модерно за спорта. Можете да спортувате тези нокти дори на официално парти. За повече блясък добавете малко блясъци.

2. Ноктите за знаменитости на долар с водна наклейка:

Water Decal Dollar Celebrity Nails

Риана е известна със своите различни стилни изявления. Тя беше забелязана да носи доларово изкуство за нокти. Тя изяви този дизайн пред медиите с грация. Простите, но стилно изглеждащи доларови нокти са изцяло от знаменитости до обикновените момичета в колежа. Ако можете да вземете някои хубави водни стикери под формата на долари, тогава този вид изкуство за нокти е задължителен опит.

3. Играйте Note Dollar Nails:

Играйте Note Dollar Nails

Можете да играете фалшиви доларови банкноти от местен магазин за играчки. Нарежете тези доларови банкноти според формата и размера на нокътя. Поставете ги правилно върху слой боя за нокти, за предпочитане прозрачен или бял. Сега ги натиснете здраво. Използвайте 2 или 3 слоя топ лак за запечатване на ноктите. Те ще продължат, докато трае прозрачният лак.

4. Dollar Nail Art френски съвети:

Dollar Nail Art френски съвети

За да създадете нокти като тези по -горе, първо ще трябва да изрежете правилно играещите доларови банкноти. След това трябва правилно да ги залепите върху върховете на ноктите. Завършете с прозрачна боя за нокти. Покажете този дизайн с къса рокля или модерни гащеризони.

5. Нокти от фолио от доларово деко:

Долар деко фолио за нокти

Разпръснато фолио и комбиниран гвоздей с долари може лесно да се създаде. Използвайте златно фолио за ноктите. Златното фолио изглежда като злато и е скъпо на външен вид. Използването на долари и златно фолио ще придаде на ноктите ви по -богат вид. Това е най -добрият долар дизайн на фолио за нокти.

6. Доларови гвоздеи:

Dollar Stud Nails

Можете да създадете стилни и прости доларови нокти. Използвайте доларови деко материали и шипове. Използвайте ги правилно върху ноктите и използвайте прозрачна боя за нокти. Можете да получите доларови материали за декориране на нокти от магазини за ноктопластика.

7. Щамповани доларови пирони:

Щамповани доларови пирони

Можете да създадете зелени доларови нокти с блестящ зелен цвят като основна боя и доларови дизайни. Можете да отпечатате или да поставите доларови стикери върху основата. Използването на топ прозрачна боя за нокти ще помогне на вашия дизайн да остане завинаги.

8. Bling Dollar Nails:

Bling Dollar Nails

Доларовото изкуство за нокти може да изглежда по -бляскаво с добавянето на натрупани кристали Сваровски. Дайте на ноктите си необходимия блясък и блясък с перфектната комбинация от играещи доларови нотки и кристали. Правенето на тези дизайни върху изкуствени нокти ще ви помогне да спасите естествените си нокти от твърде много гел лак или химикали.

9. Колаж долар дизайн на ноктите:

Дизайн на ноктите за колаж в долари

Можете да създадете колаж от малки парчета играещи доларови ноти. Използвайте изкуствени нокти, за да увеличите дължината на ноктите. Не е нужно да разкъсвате доларови банкноти за ноктопластика. Можете да използвате фалшиви играещи доларови банкноти за това изкуство за нокти. Използвайте тези парчета правилно върху ноктите под формата на удължен връх, покрит с банкноти за долари.

Доларовото изкуство за нокти е страхотен и богат външен вид. В тази статия Dollar Nail Art носи голямо разнообразие от кристали, талисмани и ваденки, включително трансферно фолио.