Не ви ли се иска понякога да се върнете в детството си? Разбира се, че го правите. Добре е понякога да се държиш като дете и да правиш глупости. Но още по -добре е да опитате да дадете на ноктите си някои дизайни за нокти в детски стил, които са лесни за създаване и спорт.

Детски дизайни за нокти:

Ето нашите 9 най -добри изкуства за нокти за деца, които момичета от всички възрасти могат да изпробват. Опитайте тези!

1. Rainbow and Clouds Nail Art:

Rainbow and Clouds Nail Art

Това е много сладко изглеждащо изкуство за нокти, което всеки може да изпробва с хубав син цвят, бял лак, малко червено, жълто, зелено, наситено синьо и лилаво за дъгите и можете допълнително да използвате някои блясъци върху него. Начертайте облаци с прикрепени точки с инструментите си за поставяне на точки и лице. Завършете с хубав слой покритие.

2. Безплатни ръчни нокти на пеперуди:

Безплатни пеперуди ръчни нокти

Изпробвайте хубаво изкуство за нокти с ръчна пеперуда като това. Това е много невероятно изкуство за нокти за децата да го нарисуват с четката си за нокти и инструменти за нанасяне на точки. Завършете с блестящ лак по ваш избор.

3. Полка точки и лесни френски съвети:

Полка точки и лесни френски съвети

Можете да опитате това. Бели точки върху червена и черна основна боя, демаркация с четката за нокти за и друг цвят за върха. Не е необходимо да използвате същите цветове. Използвайте цветове по ваш избор. Завършете с топ лак.

4. Sweet Panda Nail Arts:

Sweet Panda Nail Arts

Ноктите Panda са много ефективни и лесни за създаване с вашите инструменти за поставяне на точки. Използвайте бял цвят за основата. Със сигурност този дизайн ще ви хареса и можете да го носите с дрехи с различен цвят.

5. Лесен за създаване на пингвин нокти:

Лесен за създаване на пингвин нокти

Можете да създадете хубави пингвински нокти, като следвате процеса, показан по -горе. Пробвам. Изглежда наистина сладко. Направете го на средния си пръст и дръжте другите пръсти прости. Стъпките са обяснени добре на снимката. Можете да използвате инструмент за точки и четка за нокти или просто клечка за зъби за целия дизайн.

6. Лесни за изпълнение Hello Kitty френски съвети:

Лесни за правене френски съвети здравей коте

Можете да изпробвате френски съвети hello kitty като този. Трябва само да нарисувате точките за очите, няколко линии с ивица за мустаците и пунктирана жълта за носа. Допълнително използвайте лък за нокти в стил арт деко за лъка на hello kitty.

7. Лесни нокти с диня:

Лесни нокти с диня

Можете лесно да изпробвате нокти от диня само с розов или червен основен цвят по ваш избор, клечка за зъби или четка за нокти за точки и ивица за бялото разграничение. Направете върховете в нюанс на тъмнозелено или мъхово зелено. Пробвам.

8. Ombre Nail Arts:

Ombre Nail Arts

Омбре ноктите или градиентните нокти могат лесно да бъдат създадени от начинаещи в света на изкуството за нокти и не виждат възрастта ви да го спортувате. Всеки може да го прави и да го спортува. Ще ви трябват 2-3 цвята при възходящ или низходящ интензитет на нюансите. Тук цветовете са синьо, лилаво и розово. Използвайте гъба за градиентния ефект. Завършете с топ лак.

9. Дизайн на ноктите

Дизайн на ноктите

Точки в различни цветове и форми са това, което прави пръскащ нокът. Можете да използвате четката си за нокти за пръскане на цветове или можете също да използвате инструменти за поставяне на точки за използване на различни цветове върху ноктите. Ако използвате инструмент за точки, тогава ще получите равномерни точки, както по -горе, а ако използвате формулата за пръскане, тогава ще получите неравномерни точки. И двете изглеждат добре. Завършете с топ лак.

Хареса ли ви тази статия? Кой лесен дизайн ще опитате?