В наши дни е доста трудно да се избере само един от голямото разнообразие от продукти, особено когато възможности като отстъпки и закупуване на такъв са подходящи всеки ден. Сегашният пазар далеч не е монополистичен и на сцената се появиха много по -нови марки с определени идеи.

Дизайн на лак за нокти

Тези марки не са меки в привлекателността си, тъй като те яростно се опитват да представят най -добрата си страна в света на конкуренцията. Има нова линия аксесоари за дрехи, която беше пусната преди няколко дни и точно седмица по -късно беше обявена нова марка дрехи, която да допълва аксесоарите. Цветовете на ноктите и боите са не по -малко.

Често ние, жените, които сме заети пчели, забравяме напълно за ноктите си, докато ходим през деня, опитвайки се да усъвършенстваме косата и облеклото си. Но е вярно, че едно момиче в един от почивните си дни със сигурност ще се почувства по -спокойно, ако просто прекарва известно време пред телевизора и не прави нищо особено, просто боядисва красивите си нокти в още по -красиви цветове. В наши дни има много много по -нови секции от цветове, в които все още не сме се осмелявали, а след това има нашите любими за всички времена, на които бихме искали да се придържаме. В днешната статия говорим за различните красиви нюанси, които можете да спортувате в ноктите си.

Стилни и красиви лакове за нокти с изображения:

Нека да разгледаме най -добрите дизайни за лак за нокти.

1. Голи нокти с розов гланц:

Голи нокти с розов гланц

Сега голите нокти са новият разговор на модната индустрия сега и тук имаме най -добрия вид, при който цветът на ноктите е най -трезвен в най -добрия случай, но не и прозрачен. И все пак в края на деня гладкото смесване на голи цветове с лек оттенък на розово ни заличава от краката. Това, което прави това по -добро, е перфектният гланциран вид на ноктите. Това е идеален гвоздей за лятото, съчетан с леки летни рокли и сламена шапка.

2. Сянката в сиво:

Сянката в сиво

Който и да е казал, че сивото е тъп цвят, никога преди не е изпитвал този цвят. Ноктите тук имат много меко синкаво сиво в матов оттенък, но точно този вид на нокътя ни кара да се влюбим в този вид. Това е дълбоко и смислено, но не твърде дълбоко, за да бъде скучно. Той е изключителен по отношение на готината мода, но не е твърде силен, така че можете да го носите навсякъде и навсякъде.

3. Най -доброто кафе:

Най -доброто кафе

Сега този цвят е направен от оттенък на екстракт от кафе на зърна и който не обича горещото кафе на пара да бъде следващото модно изявление за този сезон. Тук цветът на кафето е изключително мек, прекалено подобен на предишния и тук също виждаме спокойствие и успокояващ вид на ноктите. Обикновено цветът на кафето, дори и да е тъмен, създава приятно усещане и тук, когато се смеси с внезапна мекота, видът прекалява. Мекият гланц на кафето добавя тяло към външния вид.

4. Неоновото синьо:

Неоновото синьо

Забавлението е новата тема за това лято и с различните нови ярки очни цветове, пълзящи до сцената, най -добре е да следвате тенденцията и да изберете такава. Това е неонов изскачащ цвят в морско зелено или ярко синьо, което придава на ноктите ви перфектен преобраз за лятната плажна визия. Другият неонов цвят за това лято е мекозеленият или измръзнал гол вид, като всичко това върви толкова добре за лятото.

5. Среднощният поглед:

Среднощният поглед

Това е още един цвят, който се топи в сърцето и този път във възможно най -тъмния нюанс. Оттенъкът тук е чисто черен и за разлика от останалите черни, където все още ще намерите намек за наситено синьо, това черно е самотен рейнджър, който носи най -добрия цвят. Бляскавият блясък от вградения блясък прави външния вид още по -страхотен. Сдвояването с дълбоки аксесоари определено ще ви даде прекрасно усещане за външния вид.

6. Бляскавата грешка:

Блестящата грешка

Винаги можете да изберете блясък, когато става въпрос да направите външния вид достатъчно силен за парти. Сега тези блясъци тук идват в мек кремаво златен вид и текстурата на боята за нокти наистина е гледка. За разлика от обичайното, това не е лъскав вид, а по -скоро вид на удари и смилане. Това обаче не е единственият вид блясък, който получавате. Има много различни блестящи произведения, които могат да бъдат намерени, някои в нюанси на злато, а други в сребро, което изглежда еднакво възхитително.

7. Royal Delight:

Royal Delight

Сдвоете го с мека кремава блуза или обикновена черна рокля, този цвят никога не ни завладява. Сянката се нарича кралско синьо и оттенъкът изглежда перфектен както за официални, така и за неформални събития. Това е един от най -богатите нюанси, които сме срещали този сезон, където синьото в тъмната си, но привлекателна петна изглежда красиво на ноктите ви, особено през деня, когато богатството на цвета не може да бъде незабелязано..

8. Пурпурните Voguish:

The Voguish Purple

Този тук ще постави всички рекорди направо със своята невероятно лъскава текстура, ако не и самият цвят. Това е перфектен лилав на сянка с най -доброто от гланцовете, интегрирани, за да образуват един от най -добрите цветове за болки в ноктите. Винаги можете да сдвоите бели или трезви аксесоари с този външен вид, за да направите цвета на ноктите по -очевиден.

9. Малка зеленика:

Малка зеленика

Подобно на кралското синьо, зелениката също има много красиво отношение към семейството на сините, където този цвят е един от най -трезвите бонбонени цветове, които могат да се използват, за да придадат на ноктите ви нов вид. Цветът е мек и лъскав, като същевременно придава много бонбонен вид. Сдвоете това с тъмен или светъл нюанс за лятно излъчване. Зеленикът е един от най -новите нови цветове, който не е твърде силен за добър външен вид, но не е прекалено мек за трезвен вид.

10. Лудото матово черно:

Лудото матово черно

Тук имаме още един нюанс на черно, но този път цветът е по -прецизен. Ако се вгледаме внимателно, този луд матов външен вид има тъмно син вид, който е матов и изглежда красив. Използването на искрящ нокът в средата прави външния вид още по -привлекателен, но докато избирате тази боя за нокти, блясъкът не е задължителен.

11. Розово злато:

Розово злато

Розовото злато е още един нов нюанс, който те спортуват този сезон, когато цвят праскова роза се влива в меко лъскаво злато и ние оставаме с един от най -добрите нюанси. Цветът е достатъчно женствен, за да спортува на официално и неформално събитие, а използването на злато добавя леко голи нотки към външния вид. Това също е красив цвят за лятото.

12. Класическото червено:

Класическото червено

Нека си признаем, всички сме имали дните, в които червеният е бил любимият ни цвят и без значение по какъв повод сме отишли, червеното е единственият оттенък, който ще нарисуваме в ноктите си. Тук имаме един от най -класическите класически червени цветове, който идва с фактор на гланц, така че ноктите ви да изглеждат блестящи дори след дни. Боята за нокти е мека на вид, но в същото време плашеща и силна, за да я забележи всеки.

13. Кадифената виолетка:

Кадифената виолетка

Имали сме лилави и зеленикави очи, но това, което отнема короната, е тази лъскава дълбока виолетка, която прилича на кадифе в своята мека гланцова форма. Тъй като е тъмен цвят с богат оттенък, виолетовият изглежда безупречно модерен. Най -хубавото в този външен вид е мекотата на червените нюанси на слънчевата светлина и дълбочината на цвета по време на тъмните нюанси, което ни кара фен момиче над този оттенък.

14. Металното претоварване:

Металното претоварване

За да получите този външен вид, започнете с основен слой с метален цвят. Цветът, използван като основа, е изключително красив с меко женствено докосване. Това е по -скоро билково и метално, смесено с меки лавандулови нюанси и отгоре на това наклоненият метален цвят в дълбок гланц прави ноктите да изглеждат поразително страхотни. Използвайте лентата за нокти, за да добавите отличието и след това отстранете лентата, след като приключите.

15. Сребро с меко сиво:

Сребро с меко сиво

Този път сивото е различно. Той е трезвен, блестящ и е новият шиз на всички. Цветът изглежда изключително красив, тъй като нарушава обичайната поговорка, че сивото е скучен цвят и никога не може да се случи. Ето идеалния пример, доказващ грешката, но това, което добавя намек за това, което се случва с тези нокти, е сребърният връх за маникюр, изпълнен с малки молекули гланц, което прави цялото изпитание да изглежда толкова много модерно и да създава тенденции.