домашни нощни кремове

1. Домашен нощен крем за зимата:

Домашни кремове за нощ 1

Тъй като продуктът се приготвя у дома, всички съставки ще бъдат налични у дома или в близките магазини или на пазара. През зимата кожата ще стане суха и лесно ще се срине поради силен студ. Така че, за да се избегне този проблем, са необходими бадемово масло, кокосово масло, розова вода и глицерин. Вземете тиган от неръждаема стомана, който е двоен котел и добавете бадемово масло към котела. Добавете малко кокосово масло към него. След като смесите маслото, добавете към него розова вода. След известно време добавете глицерин и филтрирайте сместа. Сега кремът е готов и го съхранявайте в контейнер за употреба.

2. Нощен крем със зелен/бял чай:

Домашни кремове за нощ 2

Зеленото и бялото са богати на антиоксиданти, които са срещу свободните радикали, образувани от UV лъчите. Те се борят с рака на кожата, като блокират ензимите, причиняващи вредни ензими. Той подпомага обновяването на кожните клетки и ефекти при лечението на псориазис и розацея.

3. Крем против бръчки с какаово масло:

Домашни кремове за нощ 3

Какаовото масло работи за суха и скучна кожа. Без бръчки и мека кожа може да се получи с помощта на крем за бръчки с какаово масло. Тъй като съставките му съдържат кокосово масло, девствен зехтин и какаово масло, може да се каже като чист натурален продукт без никакви странични ефекти. С използването на този крем стареенето на кожата ще бъде загубено. Кожата изглежда по -здрава и мека.

4. Ревитализиращ ябълков нощен крем:

Домашни кремове за нощ 4

Той помага за поддържането на кожата да изглежда по -млада, която ще бъде мека и гладка. Дори изглежда по -ярко, тъй като осигурява подхранване. Приготвя се чрез смесване на парчета ябълка с малко количество зехтин в гладка паста. Тъй като съдържа розова вода, тя също така изглажда кожата.

5. Нощен крем със зехтин:

Домашни кремове за нощ 5

Зехтинът има много ползи. Зехтинът се използва за готвене. Използва се за медицински цели и производство на много продукти и дори в масла за коса. КАТО зехтинът се използва за многофункционално, той се използва и за кожа. Помага за подобряване на тонуса на кожата и намалява пигментацията. Действа като естествен овлажнител на кожата. Това забавя ефектите на стареенето поради антиоксиданти и мазнини.

6. Нощен крем със зелен чай:

Домашни кремове за нощ 6

Тъй като зеленият чай съдържа антиоксиданти, той лекува кожата срещу уврежданията, причинени от свободните радикали. Тези антиоксиданти предотвратяват преждевременното стареене, което поддържа кожата еластична и мека. Особеност на зеления чай е, че се бори с акне, псориазис и рак на кожата.

7: Домашен крем от алое вера:

Домашни кремове за нощ 7

Алое вера е едно от естествените вещества, които са дарени от природата. Растението алое вера може да се види на много места и особено в домове. Може лесно да се направи у дома. Извлечете сочна част от растение и добавете малко лавандулово масло към него. И го нанесете за една нощ преди лягане. Алое вера освежава кожата. И настъпва сияние, клетките ще бъдат отхвърлени и кожата ще се подхрани. Повторното прилагане на това масло също дава най -добри резултати.

8. Глицеринов крем:

Домашни кремове за нощ 8

Този крем обикновено работи чудесно през зимата. Тъй като глицеринът ще помогне за възстановяване на влагата на кожата. Кожата ще се напълни със своите противогъбични свойства чрез кокосово масло. Съставките, използвани в това са бадемово масло, глицерин, розова вода и кокосово масло. Бадемовото масло и розовата вода ще придадат свежа привлекателност на мъртвата и отпусната кожа. Глицеринът ще работи повече през зимата поради силен студ. Но много хора не знаят тази информация.

9. Куркума за старост Средства за лечение на кожни състояния:

Домашни кремове за нощ 9

Най -често използваните съставки в това са бадеми, кисело мляко, куркума на прах, сандалово дърво на прах, лимонов сок и нишки шафран. Всички тези продукти се предлагат естествено, така че няма да има странични ефекти. Това придава блясък на кожата и бръчките няма да се видят, миризмата също ще бъде добра,