Сватбите са скъпоценните времена и моменти, които трябва да се ценят с най -красивите неща. Булката и младоженецът избират най -добрите дрехи и най -добрите бижута, които осветяват визията им. Булките искат да изглеждат най -добре с най -добрите бижута, особено обеците. Обикновено малките и деликатни обеци изглеждат по -възхитителни и динамични. Но вечно зелените дълги и изящни обеци придават доста зашеметяващ вид.

15 Красива & amp; Атрактивни сватбени обеци за булки

Най -новите и стилни дизайни на сватбени обеци в модата:

Нека трябва да погледнем топ 9 Дизайн на обеци за сватба в тенденция.

1. Булчински обеци със златен воал:

Булчински обеци със златен воал

Воалите означават много при сватбите булката на булчинската рокля, красивият флорален воал, който някои булки носят в прическата си, воалът на роклята, който тече отзад, и дори красивият мрежест воал, който крие лицето на булките. Най -вероятно другите воали сега не са били използвани толкова, колкото са били използвани по -рано. Но красивият воал върху дизайна на златната обица за сватбата може да бъде един незабравим вид бижу.

2. Сватбени обеци с дълги капки:

Сватбени обеци с дълги падащи вериги

Дългите падащи вериги, както в сватбените обеци, могат да бъдат прекрасен дизайн за вашия специален ден. Горните глави на ухото в стил индийски джумка и разхлабените течащи вериги от ушите изглеждат изумителни и привличат вниманието.

3. Дълги златни сватбени обици с родиево покритие:

Дълги златни сватбени обеци с родиево покритие

Красивият дизайн на пеперуда с цирконови кристални обеци за булка може да бъде един от най -добрите избори за носене с красива кремаво бяла сватбена рокля. Сватбените рокли с дантела се нуждаят от перфектни бижута, които комплимент на роклята ще дадат превъзходен резултат от красотата на булката.

4. Златни обици с дълги полилеи:

Златни обици с полилеи

Златни обеци за специална сватба могат да бъдат такива с изцяло изработени полилеи от златни обеци, вдъхновени от винтидж колекциите, които изглеждат невероятно. Благодатта на дългите златни обеци изглежда динамична в деня на сватбата. Дългите обеци, оформени с листни шарки, също са леки и с прекрасен външен вид.

5. Сватбени обеци от филигранна златна лента:

Сватбени обеци от филигранно злато

Филигранното изкуство в златни и сребърни бижута изглежда толкова превъзходно както с традиционното, така и с модернизираното булчинско облекло. Това е дълга златна обица за сватба, а занаятчийската работа на филигран кара да се чувствате привлечени към изящните произведения на изкуството, изработени от скъпи метали. Булчинските обеци могат да бъдат от филигранен златен стил с най -голяма простота и трезвост. Спускайки се наполовина към деколтето, дългите обици изглеждат зашеметяващо.

6. Златни дълги булчински обици за уши Duster:

Златни дълги булчински обици с ресни

Дизайнерски сватбени обеци с най -фините модели са тези с най -простия дизайн и въпреки това изглеждат зашеметяващи и привличащи погледа. Златните дълги булчински обеци със стил на ресни за уши изглеждат невероятно и подхождат най -добре на сватбените рокли. Тези сватбени златни обеци за булки с красива височина могат да носят такива дълги и остри обици в стил, за да получат зашеметяващ вид.

7. Дълги златни дизайнерски сватбени обеци:

Дълги златни сватбени дизайнерски обеци

Дългите обеци за сватба се избират най -вече за красиво качване до превръзката. Следователно красивите диаманти с големи размери придават удивителен стил на обличането ви. Дългите обеци за капки вода с висящ квадрат, изработени от павети диаманти, изглеждат страхотно за вашия ден.

8. Обеци с дълги кристални перли Swarovski:

Дълги кристални обеци Swarovski

Булчинските обеци в допир със злато и перли също ще придадат превъзходен стил на бижутата ви. Листните форми, дадени на златото и украсени с кристали от бяла перла, изглеждат изключителни. Красивата комбинация от злато, кристал и перли ще увеличи вашия начин на обличане в деня на вашата сватба.

9. Стилни и елегантни булчински обеци:

Стилни и елегантни булчински обеци

Стилните и елегантно изглеждащи булчински златни обеци за сватба могат да бъдат много красиви, тъй като диамантите с шипове с емблема на слънцето и павета с диаманти, направени върху ухото. Красивото бижу за уши изглежда зашеметяващо, покривайки почти половината от ушите.

10. Традиционни булчински цветни скъпоценни камъни със златни обеци:

Традиционни булчински цветни скъпоценни камъни със златни обеци

Традиционното индийско облекло е напълно облечено с тежки златни бижута. Въпреки това, булките днес избраха простите, но богати и елегантни дизайни за сватбата си. Любимите през цялото време форми на лиа, обединени с джумки и обеци с вериги, са традиционни като тежки бижута за булката. Покривайки цялото ухо, големите златни сватбени обеци са известни в индийския дизайн на бижута.

11. Булчински обеци със златни диаманти, украсени с джумка:

Булчински обеци със златни диаманти, обсипани jhumkha

Златните обеци за сватба също са проектирани с отчетлив модел на диамантени обици с форма на ухо. Висящата джумка, украсена с диаманти и висяща перла от джумките, изглежда динамична и страхотна.

12. Етнически индийски булчински обеци:

Етнически индийски булчински обеци

Етническите булчински бижута винаги имат древните обеци jhumkas в булчинските колекции. Дизайнерски сватбени обеци в стил джумка с черни мъниста, използвани в мангалсутра, са украсени в краищата на веригите, което прави дизайна на джумка в обеците да изглежда страхотно.

13. Луксозни булчински обеци с прясна вода и диамант:

Луксозни булчински обеци с бисер и диамант

Сред дългите и динамични дизайни на обеци, направени за булки, малките деликатни и просто изглеждащи обеци изглеждат прекрасни и динамични като останалите. Простото и трезво докосване на крушовата капка изглежда фантастично на сватбената рокля. Обеци за булка, които обичат простите дизайни, могат да отидат за малките диаманти и перлени дизайни.

14. Булчински обеци с големи диаманти:

Булчински обеци с големи диаманти

Обеци за сватбено тържество се нуждаят от допълнителна щипка глам, включена в дизайна на булчинските обеци. Диамантите за наддаване изглеждат фантастично на сватбени тържества. Чистите мрежести рокли и бляскавото облекло се нуждаят от блясък на диамантите. И чифт диамантени обеци в такива дизайни ще искрят вашето изображение.

15. Булчински обеци с тъмен сапфирен шип:

Булчински обеци с тъмен сапфир

Сините сапфири също се считат за диаманти на гордост и блясък. Голяма диамантена двойка в чифт обеци, обсипана с рамка от бели диаманти и висяща от ушите, изглежда страхотни обеци за сватбените тържества. Тъмносините сапфири в дизайнерските обеци ще подхождат на всяко облекло и също така ще блестят красиво на лицето ви.

Булчински обеци с перлена украса и мрежести обеци най -новите дизайни, които печелят сърцата на сватбените двойки. Красотата на изящните обеци не се нуждае от съвпадение на деколте или други бижута. Комплект от две големи обеци вършат най -добрата работа за бижутата на булката. Изборът на подходящите бижута за уши се нуждае от продължително проучване. Внимателното планиране и предварително съчетаване на тоалета с бижутата могат да бъдат подходящо планиране.

перфектни сватбени обеци