Обеците играят важна роля в подготовката за проста или случайна функция. Те също са много важни за редовното носене. Носенето им е духовно. това е знак за висш статус и развитие в духовността. Също така е важно бижу за омъжените жени в Индия. Тя дава на жените физически и психически баланс да се справят с всяка неблагоприятна ситуация.

Сред всички дизайни, висящите обеци са доста популярни в наши дни. Обеците обграждат ушната мида. С различни форми и дизайн, те са способни да уловят привличането на всяка жена с един поглед. Полилеите и обеците са също категория висящи обеци.

Красиви висящи обеци в модата:

Нека да преминем през някои невероятни дизайни на висящи обеци, които със сигурност биха получили място във вашата кутия за аксесоари.

1. Висящи обеци със сини пеперуди:

Висящи обеци със сини пеперуди

Дизайнът в пеперудите винаги е грабвал сърцата на жените. Подобен дизайн е направен със сини сапфири като диаманти. Обецата осигурява пълно покритие на ушите, където пеперудите се подават под ушната мида за прекрасен външен вид.

2. Висящи обеци с дизайн на топка:

Висящи обеци с дизайн на топка

Обичайте тези висящи циркуляри под ушните ми уши! Дизайнът на златна висяща обеца е това, което търсите. Обеците са изработени от злато, което покрива краищата на ухото ви много добре. Сгъването на обеците също има връзка във формата на диамант за симетричен вид.

3. Висящи обеци с дизайн на клетка:

Висящи обеци с дизайн на клетка

Тези златни висящи обеци са направени в комбинация от злато и сребро. На обеците е даден дизайн на клетка, където роклята на чара е направена с извити дизайни. Малката обица е изборът на жени на всяка възраст за редовно носене или при поводи.

4. Дизайнерски висящи обеци:

Дизайнерски висящи обеци

Търсите дълга висяща обеца, която да носите с роклята си или с дизайнерско парче! Ето дизайн от обикновена сребърна обица, който е достатъчно дълъг, за да достигне до раменете ви. На обецата са дадени извити сребърни пързалки с кристали, прикрепени към извивките и единична верига в центъра.

5. Обикновени висящи обеци:

Обикновени висящи обеци

Прост дизайн с дълга висяща обеца е направен с малък дизайн на верига, завършващ с кристал в бяло в края. Обецата не носи никакви ключалки със себе си. Краищата имат еднаква дължина от двете страни, за да придадат нов облик. Изпробвайте дизайна за нов облик в обикновените дни за офиса.

6. Обеци с диамант

Обеци с диамантени висящи

Диамантът и среброто са най -добрата комбинация за всякакъв вид парти, сватба или подобни поводи. Ето подобен дизайн на сребърна висяща обеца, оградена с малки диаманти за блестящ вид. На нишката на обецата се дават и малки бели диаманти, за да добавят малко блясък към дизайна.

7. Висящи обеци с дизайн на котва:

Висящи обеци с дизайн на котва

Сребърна висяща обица, широко подбрана от тийнейджърите над обикновените, е обецата с дизайн на котва. Изработени в сребро, те имат вид на котва, закръглени с въже. Дългата обица означава сила и стабилност в живота на носещия. Избира се и върху модни рокли или рокли.

8. Обеци с кръгли висящи:

Обеци с кръгли висящи

Дизайн, който би ви върнал в ретро периода, е дизайнът на обеци с висящи сребърни сребърни, популярно известен като кръгли обеци. Обикновената обица има пет перлени дизайна в центъра, които са фиксирани.

9. Обеци с висящи куки:

Обеци с висящи куки

Обеците с висящи сребърни висящи обеци са с различен вид. Вдъхновен е от куките на веригите или гривните в обърнат дизайн. Долната част има груб вид, докато горната има дизайн, сякаш е направен с няколко кръгови извивки едновременно, подобно на конусовиден вид.

10. Висящи обеци Disc Look:

Висящи обеци с диск

Черният цвят не само спечели много купувачи в списъка с аксесоари. Черните висящи обеци имат дизайн като диск. Центърът също е осеян с дизайн, подобен на този на цвете с диамантена централа. Дизайнът е комбинация от златен и черен цвят.

11. Обеци Charm Pearl Dangle:

Обеци Charm Pearl Dangle

Нов дизайн, вдъхновен от традиционните джумки, са обеците с перлени чари. Сребърната част от веригата е направена с няколко малки талисмани за мъниста, които са прикрепени с бели перли в кръгъл дизайн. Много се носи и с етнически тоалети и рокли. Някои тийнейджъри обаче го предпочитат и по дънки и къси панталони.

12. Обеци с висяща диамантена перла:

Обеци с висящи диаманти

Скромният дизайн на обеци с перлени ботуши е придаден с докосване на малки диаманти, за да го направи по -специален и деликатен. На обеца е даден сребърен връх, който покрива ушната мида, докато като чар; бяла перла е прикрепена в края. Обецата може да се носи на партита, на етническо облекло или уестърн, или може да се носи и за редовно носене.

13. Обеци от бадем

Обеци с бадемово увисване

Висящите обеци от бяло злато завладяха страхотно място в сърцата на жените със своя кротък дизайн. Новият модел със свързан бадемов дизайн се харесва много на жените. Обеците са изработени от тънки и дебели бадемови пръстени с голяма дължина.

14. Фантастични обеци:

Фантастични обеци

Искате да имате някои изискани аксесоари за специално събитие или вечер! Изящният дизайн на висящи обеци, вдъхновен от датираните обеци, е изработен от злато. Отворът на обицата има вид на дебела верига, докато дължината на обицата е направена с малък и тънък дизайн на веригата отпред към гърба за напълно покрит вид.

15. Етнически обеци за висящи:

Етнически обеци

Етническо докосване с комбинация от окислено и сребро е широко прието в традиционните. Висящата обеца сребро и окислена са обсипани с малки и големи диаманти. На обецата се придава извит вид с различни форми в нея. Дългата обица може да бъде най -добрата за сватби или също за високи партита над рокли.

С промените в дизайна на тоалетите, дизайнът на висящите обеци също получи революционни промени в дизайна. Новите дизайни включват флорални дизайни, звездни дизайни, дизайни с дълга верига и много други.