Обеците са важна форма на бижутата, които жените носят. Въпреки това, с променящите се модни тенденции, обиците от пера са влезли в картината с безброй дизайни.

Различни видове обеци от пера за жени:

И така, ето списък на най -добрите 9 обеци с пера и за да следвате модната тенденция, можете да изберете най -добрата обица от пера за себе си сред тях.

1. Обеци от синьо перо:

обеци със сини пера

Красивите сини обеци със златисто -жълти нюанси под перата в син цвят придават на обеците уникален вид. Тенденция в наши дни, това е само една от многото налични разновидности обеци от пера. Със златната верига, окачена на перата, обеците носят етнически вид и биха допълнили синьо сари или костюм салвар много ефективно.

2. Различните сенчести обеци:

различните сенчести обеци от пера

Тези обеци предават малко пикантност с различните нюанси на цветовете, използвани за направата на обеците. Черно, синьо, оранжево и бяло, използвани в нюанси, образуващи смес от цветове в перата, проектирани в обеците, придават уникален вид.

3. Обеци от паунови пера:

обеци от паунови пера

Паунът е символ на грация и красиви танцови стилове, които всяко момиче обича. Обеците с пера с дизайн на паун върху перата, извеждащи красотата на обеците с цветовете си, са нещо, което всяко момиче би искало да купи. С прикрепените върху нишките бели и сини мъниста с обеците добавят към красотата на обеците. Това е великолепно бижу и всяко момиче би искало да го притежава.

4. Висящите черни пера:

висящите черни пера

Черното е елегантен цвят, който допълва всякакъв вид рокля и добавя към женската красота. Тези обеци са едни от елегантно изработените бижута. Изключително черният цвят на перата със златните листа и кръговете отгоре, прикрепени към златната кука, означават форма на етнически бижута. Тези модни черни обеци с пера ще добавят към вашата красота като никоя друга украса и ще подобрят външния ви вид.

5. Обеци от пера на Duster:

обеци от пера за прах

Тези обеци с избледняващ или прахообразен цвят имат груб дизайн, но издават ярък вид. С уникалната комбинация от цветове, използвани за направата на обеците, те са творческо произведение на изкуството. По този начин, достатъчно перфектни за ежедневна визия, можете да ги купите.

6. Обеци от розово перо:

обеци от розово пера

Розовото е любимият цвят на момичето. Тези обеци с вид на мека и успокояваща текстура биха стопили сърцето на всяко момиче, за да го купят незабавно. Трите парчета пера със златните вериги и листа отдолу са чисто парче великолепни бижута, които можете да купите и носите.

7. Обици с тежки перна, проектирани:

тежките обеци от пера

Перушино оцветените пера с метален дизайн и каменният шип между тях придават красив вид. Светлите пера и металическият вид на обеците са чудесна комбинация и дизайнът би примамил всеки да я купи.

8. Обеци с дълги пера за тийнейджъри:

дългите обици за тийнейджъри

Многоцветните и дълги пера от обици са едно цяло сребърно бижу, което бихте искали да носите, без да се нуждаете от нещо друго като бижута. Дългата обица от пера, стигаща до врата ви, е цялостно бижу, което трябва да носите и да станете център на привличане в тълпата.

9. Многоцветни дизайнерски обеци с пера:

многоцветни дизайнерски обеци с пера

Многоцветните пера на обеците със златисто -бяло докосване изглеждат като начална тенденция и определено бихте искали да притежавате един от тях.

По този начин списъкът с обеци от пера ви предоставя най -добрия избор да направите сред етническите и ежедневните и да носите едно от тях, следвайки модните тенденции.