Обеците са неизбежна част от индийските бижута. В процес, за да се подготви за всяко събитие или традиционни функции, дамата трябваше да направи пълния си Shringar. А обеците правят голяма разлика във външния й вид. Може да ви накара да изглеждате прости и стилни едновременно. Дизайнът на зелена обица е неограничен. Като благоприятен цвят можете да носите зелени обеци по всеки повод. Пълният вид създава своеобразно отношение при жените. Тя ще се изфука и ще жадува за похвалата на зрителя. Тя винаги обича да изглежда най -добре и правилната обица може да я накара да изглежда най -добре.

Най -новите и красиви дизайни на зелени обеци с изображения:

Нека разгледаме топ 9 различни дизайна на обеци в зелен цвят.

1. Зелена голяма копринена джумка:

Зелена голяма копринена джумка

Тези тъмнозелени обеци, известни като джумки, са вечнозелени. Джумката е обвита със зелена копринена нишка. Над него има произведение от диамант, зелен и златен камък. На върха на джумки има различни каменни работи, които се извършват в кръгла форма. Всичко това изглежда етническо.

2. Зелена висяща обица:

Зелена висяща обица

Тази висяща изумрудено зелена обица е просто страхотна със зелен блестящ камък. Той е в злато. Първо има камък с кръгла форма, а след това с форма на круша. Камъните получават златно покритие. Камъните показват огледален образ. Виждат се линии над камъни.

3. Обеца със зелен полилей:

Обеца със зелен полилей

Тази зелена обица има форма на полилей. Той съдържа зелени камъни с две форми, т.е. квадрат и круша. Той е обсипан с толкова хубав начин, че изглежда като красив полилей. Това е обичайният дизайн с отдавна установен стандарт.

4. Обикновена зелена обица:

Обикновена зелена обица

Това са зелени обеци. Това е просто голяма кръгла форма от ментов зелен камък. Забита е с шип, който ще пробие в ушите ви. Това е първият избор на млади момичета. Цветът на ментата е спокоен и ще даде спокойствие на очите ви. Той е лесен и управляем.

5. Green Chand Bali:

Green Chand Бали

Това е полукръгла форма на зелени бали. Има златен цвят дизайн на полукръгла форма. Там също малки тъмнозелени камъни са окачени на шарка. Прилича на латканец. Балис стана популярен с филма на Дийпика Падуконе Рам Лила.

6. Обеца със зелени обръчи:

Обеца със зелени обръчи

Тази обица има форма на полумесец. Тази ментова зелена обица е с шарки. Изглежда, че е направен от стъкло. Виждайки тази спокойна обица, имам чувството, че тече приятен вятър. Той е западен докосване с дизайна си.

7. Зелена капка обица:

Зелена капка обица

Това са светлозелени обеци, които изглеждат просто ужасяващи. Той е дълъг и започва с куп малки диаманти в зелен цвят. В края има кристален камък с форма на круша със светлозелен цвят. Кристалният камък също има много малки диаманти. Като цяло това грабва сърцето ви.

8. Триъгълна обица от зелен камък:

Триъгълна обица от зелен камък

Това е триъгълна зелена каменна обица с дълги закачалки. Формата на триъгълника е проектирана със зелен камък и след това продължена със злато и огледало между тях. Има верига с малки златни топки с неравномерен размер. Веригата отново завършва със зелени блестящи топки.

9. Обеца от зелено пера:

Обеца от зелено пера

Това е липа зелена обица с прикрепени пера. На черния метал между тях има капки с бял цвят. След това има пера, като в него висят струни. Тази фънки обеца е уникална и рядко ще се види с всяка дама. Можете да зададете нова тенденция с носенето му.

Зелените обеци с толкова много модерен дизайн са много популярни сред младите дами. Предимно ще изберете това със западно облекло. Изглежда страхотно на ушите ви и ушите ви ще блестят. Има толкова невероятен външен вид. По -ранните зелени фънки обеци не бяха много търсени. Но с промяната на времето това стана приемливо.