Следващият най -добър бижутериен метал след златото са среброто и нюансите на среброто. Среброто изглежда модерно и модерно едновременно. Сребърните обеци изглеждат красиви на лицето, което придава традиционен, но етнически вид в същото време. Обеците са много важни като моден аксесоар, а също и като бижута за разкрасяване на ушите. Среброто като метал е много нежно и чувствително точно като жена. Казват, че среброто притежава женската и мъдра енергия от луната, която с право представя въображението и интуицията. Сребърните бижута са за чистота, яснота и фокус. Смята се, че придава фина сила, която успокоява и пречиства духа.

сребърни обеци

Най -добрите дизайни на сребърни обеци:

Тук ще разгледаме топ 15 дизайни на сребърни обеци.

1. Сребърни обеци Shamballa:

Сребърни обеци Shamballa

Най -актуалните в модната верига са тези двойни обеци. Сребърните обеци Shamballa са изработени от чисто сребро с лъскави камъни от циркон за този кристален ефект и супер блясък в тях. Това са шипове от висококачествено сребро за този модерен шикозен външен вид за жена. Шиповете са идеални като офис облекло, тъй като визията просто не е над върха, но все пак фина и елегантна.

2. Обеци със сребърен обръч:

Обеци със сребърен обръч

Обеците с обръч са изключително популярни заради модерния си вид. Те могат да бъдат с обръч с пълен кръг или с полукръг. Обръчите са често срещани за ежедневно носене. Този модерен външен вид може да се похвали от тийнейджъри до младежи. Изработени от стерлингово сребро, тези обръчи имат блестящ блясък с диамантено покритие, което ги прави ослепително стилно изявление.

3. Сълзовидни обеци със сълзи:

Сребърни обеци със сълзи

Най -често срещаните, но никога не излизащи от модния дизайн са обеци със сълзи. Сълзи в сребро с дизайнерски камъни от аметист и камъни от цирконий изглеждат просто великолепни. Те имат този скъп и дизайнерски вид. Те са просто идеални за момичета, тийнейджъри или младежи за този ослепителен вид и усещане на дива.

4. Окислени сребърни джумки:

Окислени сребърни джумки

Окислените сребърни бижута просто изглеждат земни с това селско докосване. Но те са просто удар на модата. Тези окислени джумки с това черно до сребристо покритие са идеални за традиционно носене. Флорални мотиви, пауни, с класическите чадъри jhumkas изглеждат невероятно на жените. Сребърните джумки са вечна класика, която винаги ще бъде на мода. Това е една от най -добрите окислени сребърни обеци

5. Филигранни обеци от сребро от сребро:

Сребърни обеци от филигран

Филигранната работа в наши дни е много в производството на бижута. Филигранът е фина метална кабелна работа, много често срещана в модните бижута. Това е много сложна работа и затова изглежда красиво на бижута и обеци. Филигранни обеци със сребро или окислено сребро придават красива, но съвременна стилна визия на една жена.

6. Сребърни обеци с чук:

Сребърни обеци с чук

Това са онези ежедневни сребърни обеци за млади момичета и тийнейджъри. Момичетата изглеждат красиви с тези обици от чисто сребро с форма на чук. Те не са нито много сложно проектирани, но са изящни на външен вид и външен вид.

7. Аквамаринови сребърни цветни обеци:

Сребърни цветни обеци с аквамарин

Няколко цвята като синьо, сиво, зелено и др. Придават традиционно докосване до класически изглеждащите сребърни обеци. Цветните шарки с цвят на аквамарин до сребро изглеждат красиви, когато се носят. Тези класически обеци с риболовни куки с аквамаринови камъни изглеждат наистина зашеметяващи. Това са популярните сребърни обеци за жени.

8. Тибетски сребърни обеци:

Тибетски сребърни обеци

Тибетските сребърни обеци изпитват старост и имат чар. Тези сребърни обеци имат корали, обсипани с тюркоаз или перли в различни цветове в прекрасен флорален модел за този страхотен външен вид на обеците. Съберете тези тибетски сребърни обеци с красиви шикозни дрехи за приятна вечер.

9. Сребърни перлени шипове:

Сребърни перлени шипове

Перлите са класика, която никога не излиза от модните бижута. Перлите са свързани с бижута от кралски род. Зашеметяващите гладки перли с чисто стерлингово сребро могат да бъдат едно бижу от шедьовър във вашия гардероб. Те са просто перфектни с вечерно облекло или с всяко класическо съвременно облекло. Изглеждат вълшебно с блясъка на перлите и блясъка на среброто. Това са сребърни обици.

10. Сребърни обеци с птици и листа:

Сребърни обеци с птици и листа

Птиците са символ на свободата и техните крила ги отвеждат до нови висоти и места всеки ден. Листата също са символ на живота. Жените имат както качествата на птиците, така и на листата. Тези сребърни висящи обеци с две вериги с птици и листа изглеждат наистина бляскаво.

 11. Sбулчински обеци ilver:

Сребърни булчински обеци

Сребърните обеци изглеждат зашеметяващо на булките. Стерлинговото сребро с диаманти и перли са идеални за този вечерен прием. Блясъкът и блясъкът на среброто, съчетани с камъни или кристали, подходящи за външния вид, могат да бъдат избрани.

12. Сребърни обеци с дизайн на паун:

Сребърни обеци с дизайн на паун

Сребърните обеци с паун имат чист традиционен вид, за да се съчетаят с етнически или индийски облекла. Тези обеци от чисто сребро имат традиционен дизайн на паун като украса в многоцветни нюанси. Обеците могат да бъдат удължени, за да уловят дизайна и цветовете на сребърния паун красиво и артистично.

13. Многоцветни сребърни обеци за полилей:

Многоцветни сребърни обеци за полилей

 Полилеите изглеждат брилянтни и свежо проектирани. Сребърните полилеи в много цветове изглеждат блестящо за всяко облекло. Те имат сложна работа по дълги дизайни и имат страхотен външен вид на жена. Всеки може да носи стилно тези прекрасно изглеждащи полилеи. Това е добрата сребърна обеца за момичета.

14. Племенни сребърни обеци:

Племенни сребърни обеци

Тези племенни сребърни обеци са вдъхновени от дизайни в Раджастан, Индия. Много различни и сложни дебели дизайни от чисто окислено сребро са основата за тези сребърни обеци. Това са тежки сребърни обеци с различни шарки и дизайн. Изберете по избор и го съчетайте с етническа мода.

15. Сребърни обеци Hamsa:

Сребърни обеци Hamsa

Хамсата или ръчната шарка се използват много в бижутата. Хамса или защитната ръка на Бог обсипва късмет, просперитет и щастие. Тези сребърни обеци са изработени от гранатови камъни и рубини, красиво обсипани върху хамса за дизайнерски вид в обеците.

В исторически план сребърните бижута са били свързани със състрадание и справедливост и следователно се смята, че представляват достойнство, самоконтрол и отговорност. Среброто предава както мъдростта, така и откритостта и е изпълнено с оптимизъм, който ясно се отразява в сребърните бижута. Поради връзката на среброто с Луната и въздействието върху прилива се казва, че се движи с красив поток и грация, които се отразяват и в бижутата. Среброто също представлява елемент на мистерия.