Докато много страни имат своята форма на етническо облекло за жени; глобализацията направи красивите рокли с много вариации редовна черта в женските гардероби по целия свят. По дефиниция роклята е синоним на всяка дреха, която може да се носи както от мъже, така и от жени, но за известно време; терминът рокля се свързва с женски облекла от определен вид. Роклята е една единствена дреха, която покрива цялото или почти цялото тяло. Въпреки че е самостоятелна дреха; тя е наслоена и с други дрехи.

Има много вариации на дамските рокли и задължително ще са необходими някои усилия, за да се проучи цялото съдържание на тази тема. Този блог има за цел да направи точно това и да предостави на читателя задълбочен поглед върху роклите с всички възможни вариации. Целта тук е да се изброят всички рокли и да се поставят в подходящи категории според летните рокли, сватбените рокли, зимната мода, парти роклите и роклите с червен килим. Прочетете по -нататък, за да научите повече и да се насладите на красиви рокли за жени с изображения от различни видове.

Стилни и красиви рокли за модни дами:

Както бе споменато по -горе; тази статия има за цел да категоризира роклите според употребата и сезонната мода. Всичко на всичко; целта тук е да представим на читателя топ 50 рокли от всички вариации.

Лятно облекло:

Роклята е един от най -популярните елементи от женското облекло през лятото; почти по целия свят. Изработени от материи като памук и лен; лятната рокля е предназначена да осигури комфорт заедно със стил през топлите месеци. Материята и дизайнът на тези рокли подчертават победата над летните жеги и осигуряват на жените възможности за облекло, за да се чувстват комфортно. По -долу са изброени 10 невероятни рокли за лятото, които всяка жена трябва да има в гардероба си. Превъртете надолу, за да видите повече.

1. Рокля с печат:

Рокля с печат

Лятото е времето на годината за щампи от различни видове и тези щампи намират своя път към роклите, както всички останали дрехи. Изображението по -горе е един блестящ пример за природата на печатните рокли. Лесно е да се види как тази рокля с печат е идеална за лятото със своята форма без ръкави и ниско деколте, което пропуска въздуха и позволява на потребителя да остане хладен в топъл ден. Наред с това, че е лятна рокля; това е идеалният пример за непринудена рокля, която може да се носи през ден с приятели или пътуване до универсалния магазин.

2. Летно работно облекло:

Летно работно облекло

Ако искате да вземете предпочитанията си за рокли на работното място; би било добре да знаете, че има множество дизайни на рокли, подходящи за офис облекло. Това е един блестящ пример. Тази рокля е удобна, но скромна, покрива по-голямата част от тялото и е зашита от ленени материи, които са идеални за топлите месеци. Силуетът и формата на тази рокля я правят идеална за офис облекло.

3. Сарафан:

Сарафан

През топлите месеци; наложително е да имате няколко сарафана в гардероба си, които са идеално облекло за вашето време навън на лятното слънце. Тези рокли обикновено имат дълги течащи силуети или завършват точно над коленете и са изработени от удобни за лятото материи. Акцентът тук е върху дизайна и силуета, които позволяват достатъчно въздух и свободно течащи форми, които не позволяват на материята да се залепи за кожата. Сарафанът на изображението по -горе е чудесен пример за повече от една причина; платът, силуетът и цепката до бедрата правят идеалния сарафан.

4. Макси рокля:

Макси рокля

Сладката макси рокля е популярен избор през лятото и ето един зашеметяващ пример за популярната макси рокля. Отбележете използваната през лятото тъкан и отпечатъците от вратовръзка и багрила, които са много популярни през летните месеци. Тази рокля обещава комфорт в топъл летен ден, заедно с много привлекателност. Тази рокля със сигурност ще бъде повод за гордост на потребителя и възхищение и дори завист от зрителите. Макси роклята е важен летен гардероб и това е един от най-добрите примери за летни макси рокли.

5. Рокли извън раменете:

Рокли извън раменете

Летните месеци също са популярно време на годината за размахване на рокли с рамене и ето един зашеметяващ пример. Тази рокля без рамене има всичко необходимо, за да бъде идеалната дамска дреха за топлите месеци. Дизайнът извън раменете, цепката, която започва от бедрото, флоралните щампи, леката материя и свободно течащият силует правят това идеалното лятно облекло. Добавяне на подобни рокли като тази към гардероба ви; е интелигентен летен моден избор.

6. Лятно ежедневно вечерно облекло:

Ежедневно лятно ежедневно облекло

На много места по света; температурите едва падат през летните вечери, което прави задължително носенето на леки материи по всяко време на деня. Докато изображението подсказва, че това е вечерна рокля; може да се носи по всяко време на деня през топлите месеци. Това е чудесен пример за сладки рокли за жени с предимно младежка атмосфера. Тази рокля със сигурност ще заеме място за гордост в гардероба ви и със сигурност ще намери своя път към челните редици на гардероба ви през летните месеци.

7. Бродирана лятна рокля:

Бродирана лятна рокля

Докато прекомерната бродерия може да направи дреха тежка и неподходяща за по -топло време; лека бродерия може ефективно да подчертае лятна рокля. Ето един блестящ пример за невероятни рокли за лятна улична мода. Бохо-шикозната атмосфера на тази лятна дреха е неоспорима и тази къса рокля със сигурност ще намери много млади посетители през топлите месеци.

8. Лятна нощна рокля:

Лятна нощна рокля

Ето един пример за невероятна лятна нощница, която има всички характеристики на курортното облекло. Отбележете живите цветове и щампи и подходящия силует на тази рокля за жени.

9. Рокля на морски райета:

Рокля на морски райета

Морските ивици често намират благоволение през летните месеци и тази рокля с морски райета е блестящ пример за тази лятна тенденция. Тази прилепнала рокля се откроява със студените сини ивици, заедно с удобния за лятото дизайн и плат.

10. Рокля с презрамки:

Рокля с презрамки

През летните месеци; може да се очаква да видите много рокли с каишки в ярки живи цветове. Ето един блестящ пример за красиви рокли за жени в ярък нюанс на праскова.

Зимни рокли:

Докато зимата не се счита за време на годината за носене на рокли; все повече жени обаче избират зимни рокли от подходящи материи. Рокли на една кука, кашмирени рокли и карирани платове са много популярни през по -студените месеци. По -долу са изброени някои блестящи примери за невероятни рокли, които са чудесно допълнение към гардероба за зимните месеци. Превъртете надолу, за да научите повече.

11. Червената рокля:

Червената рокля

Червеният цвят е тясно свързан със зимата и Коледа и тази зашеметяваща червена рокля със сигурност ще бъде сезонен фаворит през по -студените месеци. Очевидно е, че тази рокля е проектирана от дебела топла и луксозна материя. Идеалният начин да стилизирате тази рокля е да я носите с ботуши до коляното, както е показано на изображението по-горе. Това ще ви попречи да изстинете, тъй като роклята завършва на бедрата.

12. Рокля за пуловер:

Рокля за пуловер

Голям извънгабаритен пуловер или пуловер може да стане чудесна зимна рокля, ако знаете как да я носите правилно. На горното изображение има много улики. Ботушите до коляното ще поддържат краката ви топли, както и ще добавят към външния вид, а краката прави чудесен аксесоар с тази рокля пуловер за момичета през зимата.

13. Рокля с костенурка:

Рокля с костенурка

Ако търсите класически силует на рокля за зимните месеци; трудно е да се обърка с класическа рокля с черна костенурка с пълни ръкави и подгъв, който завършва точно над коленете. Не можете да сбъркате с този външен вид, когато се обличате за мрачен повод.

14. Сладка плетена рокля:

Сладка плетена рокля

Зимите са единственото време в годината, когато можете да се насладите на уютното усещане на изискана плетена рокля; така че не пропускайте прозореца на възможностите. Плетената рокля на снимката по -горе е отличен пример за пищни рокли за зимните месеци. Тази рокля може да бъде блестящо подчертана с палто или да ги сдвоите с ботуши до коляното за шикозна улична мода.

15. Рокля за плетене на една кука:

Рокля за плетене на една кука

Плетене на една кука е невероятно умение за създаване на тъкани, подобни на дантела, а рокля за плетене на една кука през зимните месеци е най-доброто женско модно изявление. Плетените рокли се предлагат в различни силуети и дизайн, но горната е пример, който се откроява. Тази рокля е чудесна за парти и вечерно облекло и е длъжна да постави потребителя в светлината на прожекторите. Роклята е деликатна поради работата на плетене на една кука, но все пак внушителна и впечатляваща, благодарение на богатия тинелов нюанс.

16. Карирана вълнена макси рокля:

Карирана вълнена макси рокля

Модата непрекъснато се развива и ако си мислите, че макси роклята е ограничена до лятно облекло; помисли отново! Тази карирана вълнена макси рокля е чудесен пример за иновативни начини за носене на рокля през по -студените месеци. Това изглежда силно заимствано от изображението на кауерката, оттук и коженото яке и ботушите със заострен връх, но е възможно да се смесват и съчетават аксесоари според личните предпочитания.

17. Рокля от кашмир:

Рокля от кашмир

Ралф Лорън е един от водещите дизайнери на съвремието и неговите творения често се виждат на някои от най-престижните събития на червения килим, но прет линията на Ралф Лорън има изобилие от модни рокли за ежедневни жени. Тази зашеметяваща рокля от кашмир с деколте е един блестящ пример за бляскави рокли за зимните месеци от марката Ralph Lauren. Трудно е да се оспори фактът, че тази рокля има както класа, така и материя и е идеалното допълнение към гардероба за жени, които предпочитат изтънчеността пред силните тенденции. Тази рокля е най -добре да се носи с разумни обувки на ток с молив, както е показано на снимката по -горе, а другите аксесоари трябва да се поддържат на минимално ниво.

18. Вържете костенурката на врата:

Вържете костенурката на врата

Ако сте на лов за уникални рокли; трудно е да победиш тази рокля с връзки на костенурка от марката Ralph Lauren. Тази рокля е женствена, изискана и перфектна за зимните месеци благодарение на кашмирената тъкан. Тази рокля е идеално носена в по -официална обстановка като работното място на жена, където скромните, но ясни сарториални избори са норма. Още веднъж тази рокля е най -добре да се носи с разумни обувки и аксесоарите трябва да бъдат сведени до минимално ниво.

19. Афинерана бродирана рокля:

Бройна рокля с трапезария

Зимата е чудесно време на годината, за да се похвалите с някои изящни бродерии и тази рокля на А-силует е точно правилният начин да се справите с нея. Обърнете внимание, че тази рокля е проектирана от топла плетена материя и бродерията е ограничена до подгъва и деколтето; следвайки често повтарящото се правило, че твърде много бродерия е пълно не-не. Богатият нюанс на виното е чудесен сезонен избор на цвят за зимните месеци, а силуетът на A-Line създава подходящо облекло, което изгаря на правилните места.

20. Рокля от кадифено вино:

Кадифена рокля за вино

Кадифеът е наистина луксозен плат, който за съжаление е неподходящ за по -топло време. Въпреки това зимните месеци; е чудесно време да се похвалите с богата и подходяща за форма кадифена рокля като тази на изображението по-горе. Тази рокля има всичко необходимо, за да предизвика завист и възхищение и със сигурност ще ви постави в центъра на вниманието. Обърнете внимание, че кадифето е лъскава материя, която се справя добре с минимално аксесоари.

Булчински рокли:

Сватбената рокля се носи веднъж в живота, но със сигурност стои отделно като дрехата, от която жените са най -развълнувани и притеснени. Изборът на подходящата сватбена рокля е решение, което изисква или изисква време и внимание към детайлите и повечето жени преминават през множество булчински рокли, преди да стигнат до булчинската рокля по свой избор. Изборът на подходяща сватбена рокля изглежда е от първостепенно значение за всяка булка, обувките, аксесоарите и стилът се въртят около сватбената рокля, което допълнително повишава значението на тази дреха. Сватбените рокли са с различен силует и дизайн, а някои от най -добрите сватбени рокли са изброени по -долу. Превъртете надолу, за да преминете през добра селекция от 10 красиви рокли за булки в деня на сватбата им.

21. Сватбена рокля с врат на лодка:

Сватбена рокля с деколте

Ако търсите сватбена рокля, която е изискана, но по -голяма от живота; изберете пълни ръкави, скромно деколте като врата на лодка и отидете на дълъг течащ влак. Сватбената рокля на снимката по -горе е невероятен пример за това, което се прави. Обикновената неукрасена материя от слонова кост създава вид, който ще остави младоженеца и гостите ви безмълвни от възхищение. Минималният аксесоар, който се върти около едно изящно парче като обеците на полилея, е начинът, по който трябва да стигнете при стилизирането на такава рокля. Прическата и гримът също са сведени до минимум в съответствие с острото деколте на лодката.

22. Сватбена рокля без рамо:

Сватбена рокля извън раменете

Сватбената рокля извън раменете също е отличен избор, с който да отидете в деня, в който завързвате възела. Сватбената рокля, представена по -горе, е отличен пример за това, което се прави. Забележете интелигентния силует на този сватбен ансамбъл; спретнато съчетани със скромна прическа, минимално аксесоари, свеж и фин грим и много малко друго. Когато сватбената ви рокля е това внушаващо страхопочитание; трябва да оставите булчинския си ансамбъл да говори много и да не бъде засенчен от косата, грима и аксесоарите.

23. Сватбена рокля с дантелена обвивка:

Сватбена рокля с дантелена обвивка

Ако имате дълга тънка рамка и предпочитате подходяща сватбена рокля, тогава тази сватбена рокля с дантелена обвивка може просто да е булчинският ансамбъл, който търсите. Напоследък тенденциите за булчинско облекло се въртят около непочтените и секси булчински рокли и тази рокля със сигурност отговаря на сметките. Забележете изящната дантела, която покрива достатъчно кожата там, където е най -важна. Тази булчинска рокля е окончателен предшественик на страстен меден месец в някоя екзотична дестинация. Обърнете внимание, че подобно на останалите сватбени рокли, представени по -горе; този булчински ансамбъл говори много, а гримът и стилът са сведени до минимум.

24. Сватбена рокля без презрамки с гръб:

Сватбена рокля без презрамки

Момичетата с деликатна стройна рамка са длъжни да предизвикат възхищение с тази сватбена рокля без презрамки. Това е още едно дантелено творение в този списък; обаче, той е толкова различен от първия избор, колкото креда е от сиренето. Тази рокля показва изобилие от гръб и рамо и идва с минус и изключително дълъг влак, който е труден за управление. Това е подходящ и зашеметяващ ансамбъл избор за булка пролет/лято и е отличен пример за изящни дизайни на рокли за булчинско облекло.

25. Вратът на милата:

Миловидното деколте

Миловидното деколте не е деколте, като се има предвид, че то разчита на пазвата за подкрепа и излага цялата шия и рамене, колкото и малко да се крие в името, като се има предвид популярността на този силует. Тази сватбена рокля е блестящ пример за естетическата привлекателност на деколтето на скъпата, подчертано с дантелена материя, която е с форма на кръста нагоре за бюстие като привлекателност и свободно течаща талия надолу. Това е още един пример за съвременни сватбени рокли с много сексапил.

26. Глубоко деколте:

Дълбоко вдлъбнато деколте

Като се има предвид, че формата на повечето сватбени рокли е същата като според традицията; деколтето е това, което отделя всяка дреха. Вземете например тази изящна дантелена сватбена рокля с дълбоко дълбоко деколте, която естетически показва изобилие от деколтета. Тази сватбена рокля има забележима A-Line симетрия и нейната привлекателност се крие в деколтето, остър силует и изящна дантелена и блестяща материя. Тази рокля може да се похвали с перфектната комбинация от сребрист блясък върху бяла материя и прави много бляскав избор за булчинско облекло.

27. Булчинска рокля с рибешка опашка:

Булчинска рокля с рибешка опашка

Силуетът с рибена опашка е популярна дизайнерска концепция за булчински и червени рокли. Зашеметяващата сватбена рокля на снимката по -горе е отличен пример за булчинско облекло, което се възползва отлично от зашеметяващия силует на рибена опашка. Тази рокля е особено безплатна за булки с фигура от пясъчен часовник и със сигурност ще подчертае и подчертае извивките и контурите на тялото. Силуетът с рибена опашка силно разчита на подходящ силует, който се развява в основата, за да контрастира с фигурата на пясъчния часовник на потребителя.

28. Сватбена рокля на плисе:

Сватбена рокля на плисе

Когато търсите уникална сватбена рокля; тази плисирана сватбена рокля със сигурност ще ви отличи от всички останали млади булки, които познавате. Тази рокля разполага с всичко необходимо за направата на перфектната сватбена рокля; плисираният вид, фините, но зашеметяващи мъниста на талията, деколтето на скъпата и презрамките с мъниста. Трудно е да победиш тази рокля, когато имаш забележителности в комбинация от класа, изтънченост и традиция в деня на сватбата ти.

29. Изрез и нос:

Изрез и нос

И изрезите, и пелерините са в тенденция в момента и този отличен пример за модерни рокли за булки включва и двата елемента с безспорен успех. Тази рокля е най -подходяща за дълга тънка рамка. Обърнете внимание, че тази рокля също има силует с рибена опашка и макар да е подходяща навсякъде; избухва в дъното за драматичен ефект.

30. Традиционна булчинска рокля:

Традиционна булчинска рокля

Като се има предвид, че тази селекция включва множество съвременни дизайни на булчински рокли; трябваше да бъде включена красива и традиционна булчинска рокля с всички традиционни елементи и роклята на изображението по -горе беше най -добрият избор. Тази рокля е олицетворение на булчинското облекло; с традиционно настроение, което е неоспоримо. И накрая, в тази селекция булчински рокли, този сватбен ансамбъл не е на последно място.

Парти рокли:

Рокли надминават панталони, топове и поли като тоалети за парти и има ясно предпочитание към модерните рокли за парти облекло пред всеки друг вид дрехи. Където има търсене; има стабилно предлагане, което означава, че няма недостиг на модни рокли за парти облекло, от които да избирате. Докато изследвате цялата гама от възможности за различни видове рокли; невъзможно е да се игнорират рокли за парти облекла, затова по -долу са представени десет зашеметяващи парти рокли, които непременно ще предизвикат страхопочитание и възхищение.

31. Коктейлна рокля:

Коктейлна рокля

Гардеробът на всяка жена трябва да има поне една зашеметяваща коктейлна рокля за празнични партита и тази червена рокля с пайети със сигурност ще служи като вдъхновение. Тази рокля няма нищо особено с разумен подгъв, скромно деколте и скромни ръкави, но формата на фигурата и яркият цвят и пайети правят тази рокля да изпъква. Тази рокля със сигурност ще ви постави в светлината на прожекторите на вечерно събитие на вечер или нощен клуб, на което присъствате.

32. Бяла дантелена рокля за парти:

Бяла дантелена рокля за парти

Бялата дантела не трябва да се ограничава само до сватбени рокли, когато тази материя може да създаде невероятни рокли за парти. Роклята, показана на снимката по -горе, е основен пример. Тази бяла дантелена рокля за парти с облегалка и висок езда е секси и елегантна едновременно и със сигурност ще привлече страхопочитание и внимание от зрителите. Ако търсите парти рокля, която изисква и привлича внимание при следващото парти, на което присъствате; това е роклята за вас.

33. Черна рокля от тюл:

Черна рокля от тюл

Това е съвременен поглед върху малката черна рокля, която включва тъкан от тюл, която е в тенденция в голяма степен в момента. Това е идеалният ансамбъл, който да извади за шикозен готски поглед на следващото парти, на което присъствате. Черните панталони минус всякакви аксесоари са най -добрият начин да носите тази рокля. Нека преобладаващите качества на черния цвят; говори за себе си.

34. Рокля с пайети от розово злато:

Рокля от пайети от златно злато

Цветът розово злато, което е блестящ нюанс на сьомга розово, е в тенденция в голяма степен и ако искате да присъствате на следващото си парти в съответствие с актуалните тенденции; това е роклята за вас. Пайетите със сигурност ще хванат светлината в интериора на нощен клуб и ще запазят прожекторите върху вас. Още веднъж; блестящите пайети на тази рокля не вървят добре с други бижута, така че дръжте аксесоарите далеч за друг ден.

35. Блокиране на цветовете:

Блокиране на цветовете

Блокирането на цветовете е в тенденция от известно време и създава страхотни курортни облекла, спортни дрехи, шезлонги и тоалети за парти. Тази рокля за парти облекло е отличен пример за модерни рокли, които ефективно включват тенденцията за блокиране на цветовете. Ярката демонстрация на цветове в това облекло със сигурност ще привлече погледа на зрителите и ще предизвика страхопочитание и възхищение.

36. Още повече пайети:

Още повече пайети

Bling е преобладаващата тема на повечето партита, поради което е невъзможно да се пренебрегне този последен пример за панталонени рокли за парти облекло. Тази рокля е различна от последната рокля с пайети в този списък поради факта, че има свободно течаща форма, подобна на тази на ежедневната тениска. Роклята е къса и няма недостиг на блясък; определено тоалет, който да извадите от гардероба си за хепънинг парти.

37. Още една малка черна рокля:

Още една малка черна рокля

Трудно е да се пренебрегне привлекателността и популярността на малката черна рокля за парти облекло, поради което тази емблематична рокля е пресъздадена и интерпретирана по толкова различни начини. Малката черна рокля, представена на снимката по -горе, е още една блестяща съвременна интерпретация на емблематичния LBD. Изпитаната модна мантра диктува, че „когато се съмнявате, носете черно“ и с тази парти рокля в гардероба си; никога не бихте могли да сбъркате.

38. Рокля с пискюл:

Рокля с пискюл

Типичната рокля с пискюл за парти облекло е длъжна да намери полза сред жените, които имат активен социален живот. Това изображение представя модела Кейт Мос в зашеметяваща рокля с пискюл, проектирана от самата тя за Top Shop, но това е само един блестящ пример за все по-популярната тенденция с пискюли, която ефективно подчертава парти рокли и вечерни рокли.

39. Рокля за клубове с халтер:

Body Halter Clubbing рокля

Нищо не подчертава фигурата на пясъчен часовник като рокля с боди. Горното изображение прави този факт доста ясен. Роклята за вечерно облекло за халтер, представена по -горе, е видимо секси и елегантна едновременно и прави страхотно вечерно облекло. Акцентът тук очевидно е върху роклята, което означава ограничени аксесоари, минимален грим и разпусната вълнообразна коса, за да завърши този купон.

40. Черна и блестяща рокля за парти:

Черна и блестяща рокля за парти

Черното върви невероятно добре със златни, розово златни или сребърни пайети за парти облекло. Този блестящ костюм за парти облекло използва отлично този моден фундамент и това, което имаме, е брилянтна рокля за клубно облекло с неоспорими парти настроения.

Рокли с червен килим:

Актриси, жени музиканти и други знаменитости осигуряват изобилие от модно вдъхновение за жени, които търсят най -новите тенденции и стилове. Някои от външния им вид успяваме да постигнем, а някои просто се възхищаваме. Един аспект от живота на актриса, знаменитост или жена музикант, на който се възхищаваме, е тяхното присъствие на червените килими и брилянтните рокли от червени килими, с които парадират на тези събития. Важно е да се отбележи, че придобиването на някоя от тези рокли е трудно, тъй като те са скъпи или ансамбли по поръчка, създадени от водещите световни дизайнери, но това не ни пречи да се възхищаваме на тези творения на висшата мода.

Червеният килим обикновено е доминиран от рокли и рокли с червен килим и те често служат като бонбони за очите на ежедневното момиче, което гледа тези бляскави рокли през телевизора или на корицата на списанията. Имайки предвид значимостта и популярността на модния избор, който знаменитостите правят на червения килим; справедливо е да изброим някои от най -зашеметяващите ансамбли на червения килим в последно време. Превъртете надолу за вашия справедлив дял от бонбони за очи.

41. Криси Тейгън в рокля на Zuhair Murad:

Криси Тейгън в рокля на Zuhair Murad

Криси Тейгън, която е съпруга на Джон Легенд и супермодел и водеща на телевизионни предавания, е име, с което трябва да се съобразява, и често се смята за модна икона за нейния избран избор. Не е чудно, че Криси Тейгън избра тази рокля на Zuhair Murad за наградите „Оскар“. Ниско деколте и дълъг шлейф; тази рокля има всички характеристики на успеха на червения килим.

42. Black Lively в рокля Марсала:

Black Lively в рокля Марсала

Блейк Лайвли е бивш супермодел и популярна актриса, омъжена за Райън Рейнолдс и е очевидно, че тя ще бъде видяна на най -престижните червени килими по света в най -бляскавите рокли на червения килим. Ето Блейк Лайвли в зашеметяваща рокля на Марсала, която със сигурност ще предизвика сериозен случай на завист. Забележете уникалното деколте на тази рокля, прореза, който започва от бедрото и богатия цвят на виното, който е просто идеален за червения килим.

43. Селена Гомес в рокля на Givenchy:

Селена Гомес в рокля на Givenchy

Селена Гомес е една от най-проследените знаменитости в Twitter и Instagram и голяма част от това се дължи на таланта й и статута й на млада модница. Ето Селена Гомес в зашеметяваща рокля на Givenchy на AMA 2015. Тази рокля е подходяща за повод като Американските музикални награди, където множество музикални изпълнения правят събитието едно голямо парти, а Селена Гомес знае добре да се облича в чист блясък. Givenchy е една от водещите модни къщи в света и именно творения като тази рокля поставят това име там.

44. Кейт Хъдсън в рокля на Versace:

Кейт Хъдсън в рокля на Versace

Versace е една от водещите модни къщи в света и обикновено водещи актриси като Кейт Хъдсън перчат Versace на червения килим. На снимката по -горе е Кейт Хъдсън в рокля на Versace, която ефективно комплиментира нейната гъвкава фигура. Изрезите на правилните места показват нейните контури, а минималният блясък разкрива цвета на тази мека розова рокля от червен килим. Тази рокля е едновременно секси и изискана; всичко по едно и също време и точно такива тоалети правят Кейт Хъдсън едно от най -търсените лица на червения килим.

45. Дженифър Лопес в рокля на Ралф и Русо:

Дженифър Лопес в рокля на Ралф и Русо

Дженифър Лопес е една от най -известните поп звезди в света и често е похвалена от критиците за избора си на мода. Тя е известна и със своите ансамбли на червения килим и някои от тях са легенди. Това е една рокля от червен килим от Ралф и Русо за Дженифър Лопес на Грами 2018. Лесно е да се види, че тази рокля има ултра женствена атмосфера с интересното подчертаване на деколтето.

46. ​​Вентилатор Bingbing в рокля Elie Saab:

Вентилатор Bingbing в рокля Elie Saab

Фен Бингбинг е една от най -големите китайски актриси с популярност и признание на критиците. Това е Fan Bingbing в рокля на Elie Saab на червения килим в Кан през 2018 г. Тази рокля има неповторим чар на Стария свят, който завладява въображението. Блестящото използване на плисета и скромният силует отличават тази рокля от това, което обикновено виждаме на червения килим.

47. Джесика Алба в рокля на Оскар де ла Рента:

Джесика Алба в рокля Оскар де ла Рента

Джесика Алба може вече да не е най -голямата холивудска звезда, но изборът й на червен килим винаги я прави любима, на която да се грижи по време на сезона на наградите. Ето Джесика Алба в блестяща рокля на Оскар де ла Рента на наградите Златен глобус. Със своя блестящ оранжев нюанс, скъпа деколте и завършек на рибената опашка; тази рокля е това, от което са направени фантазиите за червения килим.

48. Салма Хайек в рокля на Александър Маккуин:

Салма Хайек в рокля на Александър Маккуин

Салма Хайек е талантлива и призната от критиката актриса с Оскар под колана и която е по -добре да я облече за червения килим от прочутия Александър Маккуин. Тази рокля на Александър Маккуин за Салма Хайек идеално подхожда на извита жена и ефектно показва нейните извивки и контури.

49. Приянка Чопра в рокля на Ралф и Русо:

Приянка Чопра в рокля на Ралф и Русо

Според популярното мнение; Priyanka Chopra е най -модерният внос на Индия в Холивуд и тя го доказва с тази зашеметяваща рокля на Ралф и Русо. Приянка се празнува по много начин за многото си успехи в Холивуд в момента и тази брилянтна рокля я кара да се откроява за звездата, че е на червения килим.

50. Лили Колинс в рокля на Zuhair Murad:

Лили Колинс в рокля на Zuhair Murad

Лили Колинс беше номинирана за първата си награда “Златен глобус” през 2018 г. и тази талантлива млада актриса направи присъствието си известно с тази блестяща розова рокля на Zuhair Murad. Роклята беше покрита с цветни мъниста и беше свидетелство за таланта и артистичността на Зухаир Мурад. Този талантлив дизайнер е облякъл много актриси на червения килим, но ние сме уверени, че това ще бъде едно от най -популярните му творения на червения килим.

Роклите са най -универсалната дреха за жените. Роклите доминират по улиците и червения килим и осигуряват лукса, стила и дори комфорта на жените. За специален повод; жените са най -склонни да отидат с рокля като предпочитан тоалет пред всяка друга дреха, а женствеността и блясъка на роклята я правят заслужаваща това отличие. Широката гама от рокли, представени тук, е ясен индикатор за популярността и универсалността на роклите. Заслужава да се спомене, че жените са били ограничени до носенето на рокли в съответствие със стереотипните полови норми в миналото, но с по -голям избор за жените; видяхме как роклята се развива и процъфтява, за разлика от други тенденции, които идват и си отиват. Да се ​​надяваме; този блог предоставя достатъчно вдъхновение, за да добавите още по -красиви рокли от различни видове към гардероба си