Обличането е изкуство и умение само по себе си. За много хора обличането е като религия и те го приемат много сериозно. Докато обличането е сериозен бизнес, изборът на бебешка рокля е забавен. Много марки дрехи специално се грижат за децата и варират от рокля за новородено бебе до малки деца. При избора на рокля за бебета е важно да обличате бебетата според сезона. Уверете се, че дизайнът на бебешка рокля взема предвид комфорта и климатичния фактор. Бебетата се нуждаят от рокли за дневни дрехи, нощни дрехи, социални поводи, различни сезони и разбира се, рождени дни. Детските рокли не е задължително да са скучни и на днешния пазар дизайнът и стилът за детско облекло придават трудно завършване на облеклото за възрастни. Индустрията на дребно се събуди от необходимостта децата да носят. Има сайтове за електронна търговия, които са предназначени специално за новородени и деца. Децата също са станали съзнателни за модата, като се излагат на телевизия, интернет и натиск от страна на връстниците. Днешното дете е по -гласно за избора си да носи правилния тип и стил дрехи от преди.

Най -новите и красиви рокли за бебета в тенденция:

Имайки предвид естеството на непрекъснато променящата се мода, ето най-добрите момчета и момичета за различни поводи. Не забравяйте да изберете правилния, който е подходящ за вашето дете.

Летни рокли за момиченце и момче:

Ключът към лятното облекло е да изберете свободно прилепнали ефирни дрехи. Изберете дрехи от памук или подобни тъкани, които помагат за циркулацията на въздуха и абсорбират потта. Циркулацията на въздуха и хидратацията са важен аспект, който трябва да имате предвид при лятното облекло. Ако дрехите през лятото са прекалено тесни, това може да намали циркулацията на въздуха и децата никога повече няма да докоснат роклята. Най -важното е да изберете бебешки летни рокли в по -светли цветове през лятото.

1. Рокля с точки на полька за момиченце:

Рокля с точки на точки за момиченце

Точките полка са нещо, което трябва да носите през лятото. Сдвоете горнище с точки пола с контрастираща пола или дъно. Рокля с точки пола с или без ръкави е подходящият тоалет за лятото.

2. Рокля с печат за момиченце:

Рокля с печат за момиченце

Нищо не казва лятото като рокля с печат. Рокля в пастелни или светли цветове с ярки щампи е точно нещо за лятото. Рокли, тениски и горнища се предлагат в различни щампи и цветове. Сдвоете тези памучни рокли за момиченце с къси панталони или панталони в контрастни цветове. Освен традиционните щампи, днес се предлагат много опции в 3D отпечатъци, които изглеждат много красиви като лятно облекло.

3. Бебешка розова рокля за момиче:

Бебешка розова рокля за момиче

Една рокля в розово е задължителна за момичето. Розовото представлява жизненост и казва лято като нищо друго. Носете розовата рокля с къс ръкав с долна част или панталони в подобни или контрастни цветове.

4. Рокли с модел на Пейсли за момиченце:

Рокли с модел на Пейсли за момиченце

Това е рокля с декоративен модел, използваща мотиви. Тези рокли обикновено се предлагат в памучни или летни специални материи и извеждат цвета през лятото. Подходящи са за носене за лятна вечер или непринудено парти. Тези рокли също позволяват циркулация на въздуха и удобно движение на децата.

5. Бебешка синя рокля за момчета:

Бебешка синя рокля за момчета

Синият цвят се свързва с момченце. Синьото символизира дълбочина и стабилност. Дава успокояващ ефект върху бебетата. Рокля в син цвят е задължителна за бебето от мъжки пол. Също така е подходящ цвят за летния сезон.

6. Рокля люлка за къщички за момичета:

Рокля за момичета с люлка

Моделът на люлка за вила има много плат и придава фактор на въртене на роклята. Има еластично деколте и разрошен вид в долната част на роклята. Изобилието от бутони допринася за сладостта на този модел. Това е удобно лятно облекло и децата могат да правят салто в тази рокля. Толкова е просторно и ефирно.

7. Комбинезони за момиченце и момче:

Комбинезони за момиченце и момче

Роклите -комбинезони са най -доброто удобно облекло. Това е най -удобната дреха за носене през лятото. Тези сладки бебешки рокли могат да се носят и като ежедневни или за парти. Комбинезонът е една от най -популярните унисекс рокли. Тези рокли работят еднакво за бебета момчета и момичета. Това са най -удобните дрехи за бебета по време на пътуване. Гащеризонът се предлага в различни цветове, шарки, текстури. Предлагат се различни апартаменти за летния и зимния сезон.

8. Жилетка и къс комплект:

Жилетка и къс комплект

Елек и къси летни цветове са нещата за малкия принц и принцеса. За едно индийско лято няма нищо по -удобно и успокояващо от жилетка и шорти. Това облекло е предназначено да поддържа вентилацията на малките и децата. Той е идеален и за малки деца, тъй като те не пречат, докато играят. Инвестирайте в множество комплекти, тъй като децата са склонни да замърсят дрехите си много бързо.

Зимни рокли за момиченце и момче:

Перфектното зимно износване помага за изолация на топлината и предпазва от по -суровите елементи на околната среда. Зимното облекло може да бъде един пълен костюм или различни раздели, събрани заедно, за да направите перфектна колекция бебешки рокли. Въпреки че зимата е свързана с пуловери и други изолирани дрехи, те не трябва да са скучни. Днес дрехите, които осигуряват изолация, се предлагат в такова привлекателно разнообразие и шарки. Ще бъде толкова срамно да не инвестирате в правилния тоалет и да не го парадирате при правилния повод.

9. Пуловер с пълен ръкав и дъно:

Пуловер с пълен ръкав и дъно

Пуловерът е задължителен за децата. Пуловер с пълен ръкав и вълнени панталони допълват изискванията за зимата. Свържете го с вълнена шапка, чорапи и ръкавици, за да задоволите зимните нужди. Пуловерите днес се предлагат в различни модели, цветове, текстури и различни стилове. Пуловер през зимата е изявление за стил. Уверете се, че имате различен пуловер за ежедневно носене и специални поводи.

10. Якета за пот:

Якета от пот

Якетата са най -доброто модно облекло през зимата. Предлагат се в множество цветове и шарки. Той също така поддържа злите топло и е задължителен елемент от детския гардероб. Якетата за пот работят както при момчета, така и при момичета.

11. Качулки за малки бебета:

Качулки за малки бебета

Качулката е задължителна за децата, независимо дали е момче или момиче. Обикновено децата не обичат да покриват главите си. Качулките идват с включена покривка за глава, за да предпазят децата от природните стихии. Той помага за предотвратяване на обикновени настинки. Качулките се предлагат в различни стилове и са задължителен елемент от гардероба.

12. Жилетка без ръкави за момчета и момичета:

Жилетка без ръкави за момчета и момичета

Жилетката е класическа, но модерна дреха и е изключителен стил. Жилетката е закопчана отпред и без ръкави е правилният избор за начална или крайна зима, когато времето е топло с хладни акценти. Може да се носи и в горната дреха.

13. Рокли за плетене на една кука за момиченце:

Рокли за плетене на една кука за момиченце

Рокля на една кука е едно великолепно произведение на изкуството. Рокля на една кука и горната капачка са задължителни за всяко дете. Също така е добър сувенир. Това е традиционно, но много красиво зимно облекло за деца. Лесно е да съберете рокля за плетене на една кука в различен цвят или модел. Днес плетенето на една кука е много печеливша индустрия за къщи и на пазара има много възможности за избор.

14. Пуловер с водолазка или поло:

Пуловер с водолазка или поло

Пуловер с водолазка предпазва врата заедно с тялото. Пуловер с водолазка покрива тялото изцяло и предпазва детето от студ. Това е такова изявление за стил за днешните деца. Водолазките са унисекс дрехи, носени както от момчета, така и от момичета, от малки деца до малки деца.

Рождени бебешки рокли:

Три важни аспекта при избора на дрехи за новородено са комфорт, удобство и безопасност. Бебетата са удобни в меки материи и им дават достатъчно място за движение. Не забравяйте да избягвате всякакви накити, които могат да представляват опасност от задавяне, когато пазарувате нова бебешка рокля. Новородените се нуждаят от много дрехи и не е нужно да им е скучно. Има много възможности за момчета и момичета. Има и много унисекс тоалети, които могат да се носят от мъжко и женско дете.

15. Еднократни:

Еднократни

Onesies са идеалната дреха като бебешка рокля. Памукът е най -предпочитаният плат за мъже; те са по -лесни за приплъзване и премахване. Предлага се в множество цветове и шарки, това е най -доброто нещо, което да купите или подарите като ново бебе или рокля за ново момиче. Той е популярен подарък за новородени. Новите родители трябва да купуват мултипликатор за скъпоценно дете.

16. Комбинезони за бебе и момче:

Ромпери за бебе и момче

Комбинезонът е един костюм, който покрива цялото тяло на бебето. Това е най -добрата дреха по време на пътуване. Той е лесен за носене и осигурява по -лесен достъп за смяна на пелени. Той е идеален за носене като рокля за новородено бебе или за новородено бебе. Това е задължително за всяко бебе.

17. Бебешки рокли Singlet:

Бебешки рокли Singlet

Елегантната рокля е най -удобното облекло за новородено. Този дизайн на рокля за момиченце или момче е модерен, стилен и привлекателен. Стилът на копчето или възела за вратовръзка позволява безпроблемно движение при бебетата. Тя позволява на новородените да се движат лесно в роклята на сингъл. Уверете се, че имате много сингъл рокли за бебета, така че да имате достатъчно изобилие, за да се преоблечете, когато роклите се замърсят.

18. Рокли с отворени рамене за момиченце:

Рокли с отворени рамене за момиченце

Роклите с отворени рамене са идеални за лятото. Тази рокля с дължина до коляното с ръкави с ключодържател осигурява необходимия комфорт и кръвообращение за малките малки. Те изглеждат сладки и се предлагат както на флорални, така и на печатни шарки. Не забравяйте да запасите гардероба на бебето си с тези красиви парчета.

19. Отворена тениска и къси панталони за Baby Boy:

Отворена тениска и шорти за Baby Boy

Отворена тениска и къси панталони от памук, лен или трикотаж са най-подходящите рокли за бебета. Предлагат се в красиви цветове и шарки. Тези рокли се обличат лесно. Материалът, използван за дрехи за бебета, е толкова мек и лек, че те набиват кожата на бебетата.

20. Рокли с къси ръкави за новородени:

Рокли с къси ръкави за новородени

Панталоните с къси ръкави са задължителна малка бебешка рокля. Традиционно такива рокли са памучни. Роклите им обаче се предлагат в множество тъкани, цветове, шарки и текстури. Такива рокли позволяват по -лесно движение на бебетата и са доста достъпни. Тези рокли се предлагат в такива привлекателни дизайни, а бебетата изглеждат сладки като копче в тези рокли.

21. Комплект пелени Jhabla и плат:

Комплект пелени Jhabla и плат

Това са дрехи за всички бебета, било то мъжки за женски. Джабла е износване на горната част на тялото, при което две части отпред и отзад са свързани с връзки, които трябва да бъдат завързани през раменете на бебето. Обикновено това е първата рокля, избрана за повечето бебета в индийското домакинство. Човек никога не може да има достатъчно джабла и пелени от плат през първите месеци на новородените бебета. Уверете се, че купувате няколко чифта и новородените ще получат тези рокли също като подарък.

Рокли за рожден ден за бебета и момчета:

Рождените дни са важни за всички, но това е толкова специален повод за децата. Момче или момиче за рожден ден трябва да се откроява в морето от цветове и хора. Роклите за рожден ден стават част от спомените в албумите и затова те трябва да бъдат специални. Изборът на рокли за рожден ден за момичета и момчета е безкраен. Има огромен брой възможности за избор за бебешки рокли за рождени дни.

22. Червена рокля за рожден ден с флорален прилив:

Червена рокля за рожден ден с флорален привкус

Червената рокля на момиченце е клише по причина. Облечете вашето мъниче в вишневочервена рокля с шарка от флорална мрежа върху корсажа. Бухалките ще придадат традиционен вид и ще я изпъкнат. Също така, представете си колко красива ще снима тази рокля.

23. Розова рокля на принцеса:

Розова принцеска рокля

Розовият цвят е основният цвят за повечето бебета и момичета. Бебешка рокля в стил принцеса в розово и инкрустирана с диаманти никога не е грешен избор като рокля за рожден ден. Красивата дантела ще добави към красотата на роклята.

24. Рокля -пачка Baby Girl за рожден ден:

Бебешка рокля пачка за рожден ден

Рокля -пачка е идеален избор за малката бебешка рокля и е перфектна като рокля за първи рожден ден на момиченце. Бебето изглежда скъпо в роклята и е удобно за носене за най -малките мъничета. Най -добрата част се предлага в множество цветове, шарки и стилове.

25. Рокля с едно рамо:

Рокля с едно рамо

Този великолепен модел излъчва елегантна елегантност. Предлагат се в красиви цветове. Дизайнът с едно рамо се предлага в атрактивен дизайн и ярък модел. Тези рокли са изработени от мек материал и са удобни за носене. Моделът без ръкави позволява максимален комфорт и циркулация на въздуха.

26. Модно яке, риза с папионки за бебе момче:

Модно яке, риза с папионки за бебе момче

Нищо не е по -хубаво от мъничко мъниче или младо мъжко дете, облечено в официална риза и панталони, с аксесоари с хладен жак и лъскава малка папийонка. Обикновено опцията за момичета е повече от момчетата, но това облекло разкрива готиното коефициент. Облечете бебето си в ансамбъла за неговия първи или друг рожден ден и никога няма да бъде грешен избор.

27. Риза с пълен ръкав с жилетка и официална вратовръзка:

Риза с пълен ръкав с жилетка и официална вратовръзка

Много деца мразят да носят яке, защото ограничава движението им. Децата много пъти вдигат шум около това. Сдвоете риза с пълни ръкави в светли цветове с панталони в тъмен цвят. Добавете готова за носене вратовръзка и добавете официална жилетка с две или три копчета. Всяко дете, което носи тази комбинация, се откроява. Освен това не ограничава движението на детето ви и е доста добър тоалет за рожден ден.

Рокли за парти за бебе и момиче:

Партита и социалните поводи са чудесни поводи да покажете най -добрата си рокля. Рождените парти рокли на момиченцето обаче трябва да са различни от тези на възрастен. Сред децата има достатъчно натиск от връстници да не повтарят рокля често. Необходимо е часът да има множество възможности за избор на парти облекло. Бебешките рокли за парти са великолепни, но също така трябва да позволяват гъвкавост в движенията и да са лесни за кожата на детето.

28. Рокля без рамо:

Рокля извън раменете

Моделът извън раменете е перфектната рокля за момиченце за партита и социални поводи. Те изглеждат стилно, отделят детето и се предлагат в различен модел на ръкавите и корсажа. Сигнал и лък по тялото на такава рокля се обръщат към изящността й. Дете, което може да носи такава рокля, е създадено за страхотни моменти в живота й.

29. Рокля с дължина до коляното:

Рокля с дължина до коляното

Дизайнът на роклята за момиченце с A-линия е идеален за парти, социално събиране или сватба. Тази рокля с дължина до коляното с модел извън раменете е точното докосване за всеки социален повод. Такава рокля обикновено е лека и децата обичат такива красиви рокли.

30. Кадифена рокля:

Кадифена рокля

Нищо не извежда роялти като кадифена рокля. Кадифена рокля в тъмно лилаво е задължително за детския гардероб. Това е идеално за парти облекло или за всякакъв социален повод. Изберете такъв с модерен лък и пояс около кръста и той ще придаде класически бален ефект.

31. Бална рокля принцеса:

Бална рокля на принцеса

Роклята на принцеса е най -добрата фантазия за повечето момичета. Изберете рокля на принцеса с изобилие от волани и дантели, за да издадете усещане за упадък. Слой за пайетна мрежа върху корсажа ще разкрие красотата на вашата специална. Това е и най -добрият избор като бебешка рокля за сватби.

32. Многоетажна рокля за парти:

Многоетажна рокля за парти

Мечта за рокля с диаманти на врата, блестяща дантела и акра дантела за слоевете на дантелата, тази рокля е точно правилното нещо за училищна пиеса или абитуриентски бал. Позволете на вашето малко да блести с това многоетажно парти облекло. Такива красиви бебешки рокли не се нуждаят от никакви аксесоари; изпъква на себе си.

33. Рокля без ръкави с пончо:

Рокля без ръкави с пончо

Децата обичат проста дизайнерска рокля, но елегантна и рокля без ръкави от сатен или коприна с бродирано дантелено пончо е въплъщение на минимализма. Тази рокля ще работи за всяко парти или социален повод. Пончо може да се смесва и съчетава с множество рокли и може да бъде толкова красива възможност да се има в детския гардероб.

34. Асиметрична рокля за парти:

Асиметрична рокля за парти

Рокля без ръкави с асиметричен подгъв е точно нещо за парти. Сладък лък и колан от сатен допълват тези сладки бебешки рокли. Асиметричната рокля е проста, но е изключителен стил и работи за всеки повод. Аксесоари го с красиви коремни обувки за завършен вид.

35. Рокля с халтер на врата:

Рокля с деколте

Роклята с деколте на врата е най -добрата в парти облеклото. Децата не винаги са наясно с външния вид и могат да носят тази рокля много по -добре от повечето възрастни. Вратна втулка с декориран лиф и пола от органза е перфектно облекло за вечер или парти.

36. Червено -бяла коледна рокля:

Червено -бяла коледна рокля

Нищо не казва Коледа като червения и белия цвят. Красива бебешка коледна рокля с червен корсаж и бяла мрежеста клечка, украсена с цветя, е идеална за коледно парти или празнично облекло. Късното Рождество се празнува в училищата като социален повод. Имайте няколко възможности за избор за вашите деца.

37. Рокля на момиче с цветя:

Рокля на момиче на цветя

Момичетата са търсени на сватбата като момичета с цветя. Цветна рокля от тюл е точно нещо за случая. Създаден е от красива материя като тюл; дава максимален комфорт и увереност на момиченцето по големия повод. Роклята от тюл се предлага в различни цветове, шарки и прави толкова красива картина, когато се носи.

38. Рокля с пайети:

Рокля с пайети

Рокля с пайети е най -доброто парти облекло. Това е красива рокля за рожден ден или друг специален повод. Това е идеалното вечерно облекло за малката принцеса и е много удобно за носене. Пайетите са задължителна за купуване рокля за малко момиченце.

39. Черна рокля с къс ръкав:

Черна рокля с къс ръкав

Черната рокля е класическо парти облекло по някаква причина. Въпреки че черното не е цвят, свързан с децата, той е красиво облекло за деца. Черна рокля на момиченце придава тиха елегантност и прави изявление за стил. Уверете се, че детето може да носи това, ако планирате да купите такова за гардероба си.

40. Рокля от иго за малко момиче:

Рокля от иго за момиченце

Рокля от иго е една от най -удобните рокли на всички времена. Те са лесни за носене и дават много място за движение. Предлагат се в красиви цветове и материи. Тази рокля също е добро лятно облекло.

41. Нетна рокля:

Мрежова рокля

Net Dress придава на рокля усещане за приказка. Тази тънка тъкан я прави една от най -удобните за носене. Тази рокля е идеално облекло за рождени дни, специални поводи и всякакви партита. Предлагат се в множество цветове и шарки.

42. Рокля за кръщене:

Рокля за кръщене

Кръщението е важен крайъгълен камък в живота на детето, а бялата бебешка рокля с ръкав с капачка и бродирана дантела на корсажа е идеална за случая. Изберете рокля, която има сваляща се пола от органза, лък и пояс, за да отидете с тази красива рокля.

43. Мокет палто, тениска и вельветови панталони:

Мокет палто, тениска и вельветови панталони

Дрехите за парти не трябва да са за облекло и рокли на принцесите. Стилно палто, тениска и вельветови панталони, когато са сдвоени, могат да бъдат ефектна рокля за парти. Използвайте въображението, за да създадете официални бебешки рокли за най -малките. Тази комбинация работи добре за момчета и момичета.

44. Костюм в стил смокинг:

Костюм в стил смокинг

Създайте рокля в стил смокинг за бебето, като сдвоите официален блейзър, жилетка без ръкави, официални панталони и риза с пълен ръкав. Нищо не казва традиционно като костюм от три части и работи добре за момчета и момичета. Не забравяйте да изберете леко шарена риза за момичета и традиционна риза за момчетата.

45. Костюм от три части:

Костюм от три части

Костюм от три части е жилетка от яке и панталон от същия материал с шиене по поръчка и нищо не казва фантазия като костюм. Красиво изрязаният костюм е върхът на стила за мъжете. Нищо чудно, че това е идеалното облекло за сватбено облекло. Ако костюм работи за мъж, той също работи за дете. Младо момче в добре изрязан костюм е гледка за болезнена година. Уверете се, че имате такъв в арсенала на вашето дете и той ще измине дълъг път за всеки повод, било то рожден ден, сватба или традиционно парти. Това е задължителен артикул за дете.

46. ​​Риза с дълги ръкави с къси панталони или панталони с тиранти и папийонки:

Риза с къс ръкав с къси панталони или панталони със суспендери и папийонки

Това е сладко малко облекло за момчета на всяка възраст. Това е перфектната рокля за парти облекло, сватбено облекло или тоалет за социални поводи. Момчетата ще изглеждат сериозно сладки като копчета в тази рокля. Папионките придават чар на тази рокля.

Дънкови облекла за бебета и момчета:

Денимът никога не излиза от модата. Детската мода в наши дни черпи вдъхновение от модата за възрастни. Днес се предлага огромна гама от деним рокли за деца. Рокля от деним е идеална за всеки ден или сезон. Дънкова риза работи с всякакъв вид долно облекло, докато дънкови дънки могат да се съчетаят с всяка риза или тениски.

47. Къса рокля с дънкова бродерия:

Къса рокля с бродирана деним

Къса риза в деним с бродирана яка, ръкави и подгъв е перфектна рокля за всяко време на деня. Това е перфектно износване на открито. Човек никога не може да има твърде много деним ризи. Съчетайте тази дънкова риза с дънки или с всекидневни панталони.

48. Дънкова рокля с къс ръкав:

Деним Фрок с къс ръкав

Едно момиче никога не може да има прекалено много рокли. Джинсовите рокли могат да се носят почти по всяко време на деня. Инвестирайте в рокля от деним на момиченце; това е задължителен елемент за детския гардероб. Дънкови рокли се предлагат с къси или дълги ръкави и различни видове деколтета.

49. Дънкови поли:

Дънкови поли

Полите почти никога не излизат от мода; дънкова пола е красив аксесоар в стил, който може да се комбинира с всякакъв вид риза или тениски. Детският гардероб е непълен без това облекло.

50. Дънки:

Дънкови костюми

Дънчетата са перфектната комбинация от стил, ежедневен шик и елегантност. Те са максимално удобни. Дънчетата се предлагат и в деним и други материи. Никога не можете да сбъркате с дрехар. Работи за случайни и официални поводи. Сдвоете това долно облекло с тениска или риза. Дънчетата са най -подходящи за момчета и момичета. Нищо не изглежда по-сладко на децата от някои добре износени долни дрехи. Dungaree се предлага и в деним и други материи. Предлагат се в множество цветове, така че добавете някои от тях в гардероба на детето.

51. Jogger Jeans:

Jogger Jeans

Джинсите Jogger са най -новото изявление за стил. Те са стилни и се предлагат в множество цветове. Те са перфектни деца и могат да се носят през целия ден. Мекият колан и ластик го правят подходящ за всички размери и се грижат за нарастващите нужди на детето.

52. Кордурови рокли:

Кордурови рокли

Вельветът е традиционна, но модерна материя. Това е една от най-безпроблемните тъкани на разположение. Рипсената рокля придава известна елегантност. Елегантното пола е добро ежедневно носене и може да бъде отлично социално облекло. Вельветът се предлага в множество цветове, така че защо да ограничавате опциите си до един цвят.

53. Дънкови ризи:

Дънкови ризи

Дънковите ризи са най -доброто стилно изявление. Те работят по всички поводи и сезони. Дънкова риза може да се комбинира с дънки или официални панталони или къси панталони. Всъщност дънкова риза никога не излиза от модата. Дънкова риза може да се носи самостоятелно или да я сдвоите с тениска с кръгло или V-образно деколте върху памучни шорти или панталони. Това облекло е перфектно почти навсякъде и навсякъде.

54. Дънки:

Дънки

Чифт дънки са задължителни за всяко дете. Дънките днес се предлагат в множество цветове. Има удобни и лесни за поддръжка. Това е толкова универсална дреха, че върви с всякакъв вид риза или тениска. Множество комбинации могат да бъдат направени с чифт дънки и работи за всеки повод. Също така е перфектно унисекс износване.

Етнически рокли за бебета:

Западното облекло може да е тостът на сезона, но индийското етническо облекло е класическо по причина. Предлагат се различни етнически облекла за деца. За момичета има salwar kameez, lehengas, до стилни Kurtis. Въпреки че възможностите за момчета са малко по -малки, отколкото за момичета, има и достатъчно възможности за избор, за тях също. Не забравяйте да актуализирате гардероба на вашето дете с някои от тези красиви парчета.

55. Анаркали:

Анаркали

Anarkali’s са дрехи в дълги рокли с много светлини. Обикновено е с дължина до пода, но може да се персонализира и за коляното. Тази дреха обикновено е притисната към гърдите. Тези най -нови рокли за момиченца се предлагат в различни цветове, текстури и шарки. Те се предлагат в прости модели, както и в силно бродирана форма.

56. Лехенга Чолис:

Лехенга Чолис

Това индийско етническо облекло с две дрехи беше изминало дълъг път от блуза и долна дреха, съчетана с течаща материя, наречена дупата. Днес lehenga cholis се предлага в различни цветове, шарки и текстури. Комбинирайте дълга рокля със странични разфасовки и сложна lehenga за деца. Придава традиционен, но много богат вид. Друга версия на lehenga choli е chaniya choli. Тази ръчно бродирана дреха е ансамбъл от пола и блуза. Традиционно те са ръчно зашити с красива огледална работа и се предлагат в много модели. Бродерията се извършва с копринени конци и те са едно великолепно произведение на изкуството.

57. Патиала Салвар за малки деца:

Patiala Salwar за малки деца

Въпреки че костюмът salwar е най-подходящ за тийнейджъри и жени, тази дреха от две части също изглежда ценна за по-малките деца. Днес децата предлагат разнообразни опции за салвар, от които да избират. Има прости churidar kurta, Patiala salwar, kurta с dhoti стил salwar и така нататък. Инвестирайте в някои от тези красиви рокли за момиченца. Те работят за всякакъв повод.

58. Пату Павадай:

Пату Павадай

Тази красива дреха за пола и блуза е от южната част на Индия. Предлага се предимно в ярки цветове със сложна бродерия. Предлагат се в коприна, памук и смесени материали. Тези рокли за момичета в нов стил са най -доброто облекло за всяко религиозно или социално събиране. Това е и много добро ежедневно износване.

59. Прочетете, за да носите дете Sarees:

Прочетете, за да носите хлапе Сари

Сари е тоалет за по -възрастни жени, но от време на време малките момичета обичат да драпират саритата на майка си. Днес шевове, готови за носене на сари, се предлагат за малки момичета, които обичат да съответстват на стила на майка си. Инвестирайте в такъв за момиченцето и това ще бъде освежаващо облекло, което да носите за промяна.

60. Половината Курти и Доти Салвар:

Половината Курти и Доти Салвар

Курти и дхоти салвар е фюжън облекло от new age. Той е модерен, но традиционен и изглежда напълно очарователен върху малки мъничета. Предлагат се в различни красиви цветове и шарки. Те са много удобни за носене и са идеални за всякакви поводи.

61. Шервани за момчета:

Шервани за момчета

Шервани е въплъщение на изявление за стил. Няма дреха, която да се сравни с младо момче в добре облечен шервани. Sherwani се предлага в различни материи, цветове и се предлага в прост и сложен дизайн. Шервани придава много празничен вид; може да се носи на сватба, празнично парти или религиозно събиране.

62. Костюм Джодхпури за момчета:

Костюм Джодхпури за момчета

Костюмът jodhpurs е рокля за кралски особи и ще отличи детето по всеки повод. Jodhpuris се предлагат в прости и сложни модели. Макар и тежка дреха, никога не е грешен избор за сватба или социални функции. Инвестирайте в поне един костюм на jodhpuri за детето.

63. Комплект пижама Kurta за момчета:

Комплект пижама Kurta за момчета

Традиционно и класическо индийско облекло за всички сезони. Пижамата с курта е костюм за състезание по облекло, парад в деня на независимостта, парти в Дивали, религиозен повод или сватбено тържество. Тази рокля е просторна и лесно се поддържа. Предлага се в различни цветове, текстури и шарки. Пижамата с курта може лесно да бъде оборудвана с яке или жилетка Nehru, за да създаде нов тоалет.

64. Madhubani Print Bandhgala с бричове за момчета:

Madhubani Print Bandhgala с бричове за момчета

Наистина кралско облекло. Отпечатъците на Madhubani са народни картини на Индия. Бандхгала с щампи на Madhubani е класическо облекло. Бандхгала, съчетана с бричове, е поглед на индийските принцове от миналото. Това е най -добрата рокля за сватба или рожден ден.

65. Етническо яке и комплект Dhoti:

Етническо яке и комплект Dhoti

Dhoti е индийско облекло от поколения. Днес комплектът яке и dhoti се превърна в модерен тоалет. Тази комбинация се предлага в прост и много красиво бродиран модел. Това е много удобно облекло, което се предлага в различни цветове и е идеално облекло за социално събиране в летен ден. Този тоалет разкрива фактора на сладост на детето. Сдвоете с традиционните чаша от колхапури или мохарис за цялостен външен вид.

Изборът на рокли за новородени, малки деца и малки деца не е разходка в парка. Децата са придирчиви и тъй като пораснаха, за да развият собствените си вкусове, отношение и избор. Дамите обикновено се отказват от комфорта в стила на лицето и възможността да се откроят сред тълпата; децата обаче не попадат в същата категория. За детско облекло комфортът е най -добрият лукс. В днешния свят има множество възможности за избор в гамата от детски облекла в различни бюджетни диапазони. Не забравяйте, че децата надрастват роклите си много бързо и техните рокли най -важното трябва да отразяват тази промяна.