Роклите с калъф са плътно прилепнали към тялото, обикновено структурирани от тънка материя. Роклите с калъф са отглеждани главно от дантелена материя и съдържат деликатен дизайн и щампи. Те са много очарователни на външен вид. Те притежават омайващи качества и печеливши черти. Леката му материя я прави удобна за носене и се състои от дишаща материя. Роклята с калъф притежава ангажиращото качество да се хареса незабавно на всички.

Най -новите и стилни рокли с калъф за дами с изображения:

Следват топ 9 рокли с калъф, които ще изглеждат добре в хладен вид.

1. Рокля с обвивка с печат на листа:

Рокля с калъф с печат на листа

Тази черна рокля с калъф е извън рамото. На врата има черно -бяла подплата. След това роклята следва с големи разпечатки на листа върху цялото облекло с черно -бял цвят. Дори ръкавите в пълен размер съдържат същия печат. Ако искате нещо в черно -бяла комбинация, това трябва да опитате.

2. Рокля с калъф с едно рамо:

Рокля-калъф с едно рамо

Това е великолепна бяла рокля с калъф и има само едно рамо. Това означава, че има еднократен модел на рамото. Роклята е напълно прилепнала по тялото и има голяма кройка от едната страна. Голяма тъкан от бял слой е прикрепена върху роклята. Това е най -подходящо за момичета, които са любители на фитнеса или за телосложение.

3. Очарователна рокля -калъф:

Очарователна рокля -калъф

Това е рокля от дантелена калъфка с модел без ръкави и гръб. Роклята е изработена от изцяло бяла дантелена тъкан, която има цветни плетене на една кука. На гърба на кръста голям лък е завързан с колан от бяла дантела. Тази рокля е най -подходяща за вечерни партита.

4. Бродирана рокля -калъф:

Бродирана рокля -калъф

Тази морска рокля с калъф е украсена със златна бродерия. Роклята е къса и без презрамки. Рамото е покрито с тъмносин мрежест материал. Прекрасната бродерия на роклята изглежда превъзходна и завладяваща.

5. Многоетажна рокля с калъф:

Многоетажна рокля с калъф

Това е рокля -калъф от лайм -зелено без презрамки. Панелите от вертикални зелени ивици от плат се поставят един върху друг, които изглеждат готини. Светлата сенчеста рокля е макар и без украса, но облицована с ламперия идеята за роклята е уникална и изглежда привлекателна.

6. Рокля с халат:

Рокля с халтер

Това е синя рокля -калъф с десен на врата. Роклята има малка част без гръб. На коляното на рокля, която изглежда пластено, е прикрепена каишка от синя дантела. Тази рокля притежава великолепни качества.

7. Рокля с калъф:

Рокля с калъф

Тази червена рокля с калъф се издига & надолу стил. Роклята е плътно прилепнала по тялото и с лек прилеп в долната част. Роклята е с кръгъл врат и широки плаващи ръкави. Искрящ златен дебел колан е завързан на кръста, който изглежда добре.

8. Елегантна рокля с калъф:

Елегантна рокля -калъф

Тази дамска рокля в калъф в златист цвят с вградени щампи. Той е с дължина до коляното и дълъг ръкав. Роклята изглежда ослепително и ярка. Това е художествено творение с изящен и класически вид. Моделът на роклята е изискан и достоен.

9. Рокля с калъф от мъниста:

Рокля с калъф от мъниста

Тази дълга рокля с калъф е толкова декоративна. Част от шията е прозрачна. Горната част на тази червена дълга рокля е украсена с кристални мъниста. Тази красива работа с мъниста изглежда естетична и прекрасна. Роклята се разраства от коляното.

Тези няколко рокли с калъф са съвременни и актуални в тенденция. Той има модерен и новомоден вид. Художниците използват най-съвременните техники и идеи, за да предоставят отличителен и контрастен стил и модел в роклята.