Каишка за спагети също е известна като лента за юфка е тънка презрамка, използвана за поддържане на облеклото. Обикновено се използва в облекла като бански, кроп топ, сутиени, коктейлни рокли, рокли и така нататък. Те са наречени така, тъй като приличат на тънките струни макаронени изделия, наречени спагети. Това отново е износването на западните и европейските страни.

Най -новите и удобни рокли за спагети за дами в модата:

Нека да разгледаме списъка с топ 9 рокли за спагети на каишка.

1. Основна рокля от памук:

Основна рокля от памук

Тази рокля е основният формат на всички. Този е направен само с памучна или найлонова кърпа, придавайки му вид на спагети. Роклята е доста проста и следва тенденцията на най -добрите. Той копнее до коленете, дори можете да изберете по -дългия размер за него. Роклята със спагети презрамка пасва най -добре на официалните.

2. Рокля за спагети с V деколте:

Рокля за спагети с V деколте

Форматът V Neck е друго добавяне на стил към струните. Той дори може да бъде с по -дълъг размер, но обикновено се избира по -къс размер. Вратът изглежда е във V форма, което му придава различен вид. Лятната рокля на спагети презрамка може да се разглежда във формата на рокли с презрамка с V деколте.

3. Сменяема рокля през рамо:

Сваляща се рокля презрамка

Роклята остава същата като основната, единствената нова характеристика е, че презрамките могат да се свалят от рамо, когато е необходимо. Тя може да работи като двойна рокля, където останалите формали за срещи и стилни за партита. Най -добрият избор за това е червена рокля със спагети.

4. Рокля за спагети с ръкав:

Рокля за спагети с ръкав

Колекцията рокли с ръкави варира във всеки формат. Спагетите с каишки добавят към повече красота на човек. Ръкавите на роклята остават до лакътя, докато роклята продължава до коленете. Може дори да се носи на партита и всичко. Сарафанът със спагетна лента може да се счита за рокля за спагети.

5. Спагетна тънка рокля:

Спагетна тънка рокля

Тънките рокли са най -изпробваната рокля от жените днес. Тя пасва на езика на тялото, придавайки й привлекателен вид, роклята отново се носи както през лятото, така и през пролетта. Дори дълга рокля за спагети може да се носи по повод сватби или партита. Роклята е еднаква за всички жени, които искат да изглеждат стройни и годни.

6. Двуслойна рокля:

Двуслойна рокля

Това е друг страхотен стил или формат на роклята за спагети. Роклята е основна, докато талията и долната част са двуслойни или можем да кажем, че довършването е направено в уникален стил, за да изглежда привлекателно. Те могат да се считат за абитуриентска рокля за спагети.

7. Сватбена рокля за спагети:

Сватбена рокля за спагети

Сватбената рокля на спагети с каишка е най -красивата от цялата колекция, която човек може да носи. Сватбената рокля се предлага в много формати и е уникален за всички формат. За булките това е роклята мечта за носене. Той е дори по -дълъг от действителния размер на човека, който наистина изглежда красив и очарователен.

8. Рокля за спагети на плажа:

Рокля за спагети на плажа

Говорейки за плажните рокли, размерът намалява. Плажните рокли също се предлагат в много стилове, понякога с рокля без презрамки, а понякога с регулируема рокля. Цветните цветове могат да се използват за плажни цели, дори колекцията от копринена рокля за спагети.

9. Рокля със спагети без гръб:

Рокля със спагети без гръб

Роклите с презрамка с гръб са друг стил на рокли за жени. Това е просто най -новата мода, с която всичко е трайно, облегалката придава елегантен вид, който да се носи на партита и сватби. Много цветове могат да бъдат избрани по избор, но черната рокля за спагети остава най -елегантната от всички.

Препоръката със сигурност ще бъде в начина, по който избирате дизайна и цветовете, които отговарят на вашата индивидуалност. За сватбени цели може да се избере бяла рокля за спагети, а за някои партита или функции можете да използвате и цветни или резбовани рокли.