Вашето 6 -годишно момиче би искало да бъде облечено в прекрасни рокли. Роклите винаги са ярки с хубави щампи или изработени от кралски сатенен материал. Те изглеждат зашеметяващи и страхотни. Тези рокли, които изброихме тук, са най -добрите и можете да изберете типовете, които искате да купите.

Рокли, които можете да закупите са къси рокли за памук и лято. Другите стилове могат да бъдат за поводи като рождени дни или дори сватби. Момичета на цветя, конкурси и т.н. са всички случаи, когато можете да използвате луксозните рокли. Сатен прави роклята да изглежда царствена и вашето дете ще изглежда прекрасно и зашеметяващо в тях.

Сладки и стилни модели на 6 -годишни рокли за момичета с изображения:

Какъвто и да е вашият избор, тези рокли ще придадат на вашето дете изискания вид, който заслужава.

1. Лятна нетна рокля:

Лятна рокля с мрежа

Изберете тази готина лятна рокля за вашето мъниче. Тази 6 -годишна рокля за момиче е красива и изработена от памук и мрежа. Горната част на роклята е изработена от флорален принт, а долната част е наслоена с мрежа. Мрежата също е отпечатана, за да й даде добър външен вид.

2. Рокля с едно рамо:

Рокля с едно рамо

Това е прекрасна рокля на 6 години, която може да носи за парти. Роклята с едно рамо е изработена от цветя, които са нанизани наоколо. Мрежестият корсаж е монтиран, а отворите в долната част са с дължина на пода. Тази рокля от тюл е идеална за всякакъв повод.

3. Бяла рокля от сатен и дантела:

Бяла рокля от сатен и дантела

Изберете зашеметяваща бяла рокля за малката си за рождения й ден. Тази 6-годишна рокля за момиче е изработена от бял сатен. Коланът в центъра е плисиран. Полата на роклята е изработена с мрежа, а дантелата е украсена отдолу. Рафтовете на роклята я правят идеална за въртене.

4. Рокля за пушене:

Рокля за пушене

Повечето летни рокли са най -подходящи за игра. Тази бебешка рокля на 6 години е изработена от чист памук и е отпечатана. Роклята е направена с пушене и това я прави наистина красива. Раменете на каишката са друго страхотно допълнение към тази рокля.

5. Рокля от лайкра с колан:

Рокля от лайкра с колан

Децата обичат коланите с роклите си. Тази рокля от лайкра е изработена от два цвята- бял и зелен. Горната част е украсена с лъкове и мъниста. Можете да имате хубав колан и с тази рокля. Тази 6-годишна рокля за момиченце е идеална за всяко време.

6. Рокля с дължина до пода от тюл:

Рокля с дължина до пода от тюл

Накарайте вашето дете да се превърне в принцеса с тази рокля с дължина до пода в тюл. Бялата рокля е идеална за сватби или тържества. Партито носи рокля за 6 години момиче е това, от което се нуждаете, за да се откроите. Роклята е с дължина до пода и прави момичето да изглежда като принцеса.

7. Плажна рокля без ръкави:

Плажна рокля без ръкави

Повечето деца обичат да играят на плажа. Обличането за плажа е друг чудесен начин. Тази рокля за момичета на 6 години е това, което можете да получите. Роклята е без ръкави и има приятен дизайн отзад. Отпечатъците са идеални за плажа.

8. Сатенена рокля с яке:

Сатенена рокля с яке

Вземете тази официална рокля за 6 години като сватбена или за всеки повод. Роклята от чист сатен е стилно изработена с хубаво яке. Якето с дълги ръкави е зашити с страхотна структура. Цветята на роклята са красиви и се открояват.

9. Рокля с апликация:

Рокля с апликация

Ето още една готина рокля за вашето дете. Тази елегантна рокля с апликация има модел на елени. Червената рокля на райе е с дълъг ръкав и дължина до коляното. Това е идеално и за празничните сезони. Това може да бъде и парти рокля за 6 -годишна възраст.

10. Рокля с ниска талия

Рокля с ниска талия

Изберете тази привличаща вниманието рокля с ниска талия на волана за игра с децата си. Тази рокля е изработена с ниска талия, а воланите са направени в два цвята. Лифът е с жълт цвят, а воланите са с жълто и бяло. Добавено е контрастно цвете за страхотно докосване.

11. Дълга вечерна рокля:

Дълга вечерна рокля

Опитайте тази прекрасна прасковена рокля за момичета на възраст 6 години. Тази рокля е дълга вечерна рокля, която може да се носи както за партита, поводи, така и за сватби. Цветята в роклята са перфектно шарени и поставени в талията, както и в раменете.

12. Костюм на рокля:

Костюм на рокля

Ако вашето дете трябва да участва в някое състезание за рокли, това е чудесен избор. Роклята е европейски костюм, който едно дете може лесно да носи. Костюмът на роклята е перфектен с престилка и яке.

13. Рокля с панделка:

Рокля с панделка

Изберете тази рокля с мрежа и панделка за парти или повод. Горната част на роклята има хубава мрежа. Дъното е облицовано с панделки. Тази линия от 5 слоя панделки прави хубаво изглеждаща изискана рокля. Той е идеален и за рождени дни.

14. Рокля с надут ръкав:

Рокля с надут ръкав

Тази прекрасна рокля за 6 години е чудесна за конкурси или поводи. Надутият ръкав го прави официален и зашеметяващ. Тази елегантна рокля е комбинация от дантела и сатен. Лифът е изработен от дантела, а дъното е сатен.

15. Рокля с волани:

Рокля с волани

Ето една готина вечерна рокля, която вашето дете може да носи. Роклята с права волана е перфектна, тъй като е елегантна и елегантна. Тази рокля е изработена от цветен материал, както и от дантела. Големият лък е това, което прави изявлението в тази рокля.

Роклята на 6 години е най -добрият начин да оформите детето си. Тези рокли могат да бъдат за официални поводи или за ежедневно носене. Сатенените рокли обикновено са за партита и поводи. Тези рокли са украсени с цветя и лъкове, както и мъниста. Памучните рокли са за ежедневно носене и за полуформални поводи.