Стъклени рокли са модно изявление от десетилетия. Те никога не излизат от мода и могат незабавно да ви дадат изискан вид. Независимо дали става въпрос за дневна функция или събиране през нощта, сребърните рокли са идеален вариант за момиче и не се нуждаят от втора мисъл. Това, което прави сребърните рокли привлекателни, е способността им да се смесват добре с осветлението и разнообразието, в което се предлагат.

Модни и атрактивни рокли в сребърен цвят за дами:

Тази статия се фокусира върху най -добрите сребърни рокли, които са на мода и могат да ви накарат да изглеждате добре по всяко време.

1. Сребърна рокля с пайети:

Сребърна рокля с пайети

Тази мини сребърна рокля с пайети е сигурна къса рокля, която да ви придаде вид на дива и може да ви накара да се откроите от тълпата. Може да се съчетае с висящи обеци, които могат да допълнят визията и да направят роклята да изглежда още по -добре.

2. Сребърна дълга рокля:

Сребърна дълга рокля

Тази рокля е идеална за тези, които търсят облекло, за да отидат на бал. Тази дълга сребърна рокля може да ви накара да изглеждате кралски и великолепни едновременно. Лесен е за носене и може да бъде много удобен. Визията може да бъде завършена, като носите шипове и гривни с тази рокля.

3. Искряща рокля:

Искряща рокля

Тази рокля е задължителна за всички любители на партитата. Когато имате нужда, можете да облечете тази блестяща сребърна рокля, за да се подготвите за партито. Може да се комбинира с високи токчета и някои аксесоари, за да завърши визията.

4. Официална сребърна рокля:

Официална сребърна рокля

Когато търсите официално облекло, което едновременно може да изглежда изискано и грациозно, не можете да отречете тази сатенена официална сребърна рокля, която ви кара да дадете елегантно модно изявление и в същото време е удобна. Може да се сдвоява с минимални аксесоари като часовник и шипове, за да завърши облика на работата и играта.

5. Абитуриентска рокля:

Бална рокля

Тази сладка и семпла сребърна рокля за бала е категоричен избор за абитуриентско парти. Той е едновременно блестящ и минимално сребрист, за да направи изявление за стил. Може да се сдвои с черни ботуши, за да завърши външния вид.

6. Сребърна вечерна рокля:

Сребърна вечерна рокля

Перфектна комбинация от дизайн и изтънченост, тази сребърна вечерна рокля може да ви накара да разтърсите коктейл. Може да се носи грациозно и може да се комбинира с малък съединител и да се аксесоарира с обеци и гривни, за да завърши визията.

7. Сребърна рокля за парти:

Сребърна рокля за парти

Тази сребърна парти рокля е изработена от кадифе и се отличава сред рокли. Може да ви накара да изглеждате модерно и елегантно едновременно. Може да се комбинира с съединител и токчета, за да завърши визията.

8. Сребърна рокля на тениска:

Сребърна рокля с тениска

Тази сребърна рокля е категоричен избор за тези, които търсят удобно облекло. Това е блестяща, тонизирана плътна рокля и може да се носи за нощни събирания или функции. Може да се комбинира с токчета и някои аксесоари, за да завърши визията.

9. Рокля с дължина до пода:

Рокля с дължина до пода

Това е сатенена сребърна рокля до пода, която може да направи грандиозно влизане във функция. Може да се носи за вечерна или нощна функция и може да се комбинира с висящи обеци, за да завърши визията, роклята е удобна за носене и може да ви накара да изглеждате грациозно.

Сребърните рокли са забележителни, когато става въпрос за модно изявление и могат да ви накарат да изглеждате различно. Предлагат се в различни разновидности и размери и са идеални за всяко събиране/функция. Съчетани с малки аксесоари, тези рокли могат да спечелят шоуто и да накарат главите да се обърнат вместо вас.