Скалното катерене е нов и вълнуващ спорт, който абсолютно всеки трябва да изпробва. Той не само е доста добър за упражнения, но и води до откриване на нови и красиви места. Скалното катерене обаче трябва да се прави много внимателно и с внимателно подбрано оборудване, тъй като изисква определено умение и прецизност. Най -важното оборудване, което всеки би изисквал за това, са качествените обувки за скално катерене. Качеството тук е много важно, защото тези обувки предпазват краката ви и ви помагат при скалното катерене.

Защитени обувки за катерене по скали за деца, мъже и жени:

Тези обувки са насочени главно към качеството на подметката и защитната способност. Следват топ 10 класирани мъжки, дамски и детски обувки за катерене.

1. Стабилни мъжки обувки за катерене:

Обувки за катерене

Ако скалното катерене е вашата страст и цената няма значение, когато става въпрос за високо качество, тогава тази е най -добрата обувка за вас. Тази обувка предпазва и помага на краката ви по време на скално катерене и ви прави компания-до самия край! Здравият дизайн ще ви държи на земята и балансиран. Опитай го!

2. Елегантни дизайнерски дамски обувки за катерене:

Елегантни дизайнерски дамски обувки за катерене

Това е обувка, която е обичана от всички жени катерачи! Той е уникален поради своята несравнима прецизност и поразителна производителност, осигурена от елегантния дизайн. Дами, ако сте страстен алпинист, това е изборът за вас.

3. Мъжки обувки за катерене Bendy:

Мъжки обувки за катерене Bendy

Тази обувка е универсална. Той е на много разумни цени, има висока производителност, както и прецизност и може да оцелее и да процъфтява при всякакви и всякакви терени! Сгъването поддържа краката ви щастливи. Тази уникална характеристика го прави една от най -добрите мъжки обувки за скално катерене.

4. Обувки за катерене с подметка с високо захващане за жени:

Дамски обувки за катерене с висока подметка

Това е още една висококачествена, нискобюджетна обувка за катерене. Най -добрата характеристика на тази обувка е захващането на подметката, което ви позволява да балансирате и да се изкачвате уверено, без страх от подхлъзване. Ако сте любител катерач, който тепърва започва, тогава дами, тази обувка е задължителна за вашия арсенал.

5. Мъжки обувки за катерене с висока издръжливост:

Мъжки обувки за катерене с висока издръжливост

Това е достъпната и най -издръжливата обувка за катерачи. Той не само се изкачва добре, но също така държи и държи здраво. Ако имате едно око на цената през цялото време, но все пак искате лудо да се изкачвате по скали- това е за вас, момчета!

6. Обемни дамски обувки за катерене:

Обемисти дамски обувки за катерене

Тази обувка е уникална с това, че осигурява както обемност, така и комфорт на катерача- което води до висока производителност и по-малко последици. Красиво изработени, с дамска страст, както и с комфорт, докато се катерите- това трябва да имате.

7. Всички кръгли мъжки обувки за катерене:

Всички кръгли мъжки обувки за катерене

Въпреки че попада в скъпия диапазон, това е чудесна универсална обувка за катерене по всякакви терени. Най -добрата част от него е здравият кант, който ви помага за по -голяма прецизност и по -висока производителност. Това е една от най -високо оценените мъжки обувки за катерене

8. Удобни детски обувки за катерене:

Удобни детски обувки за катерене

За активното обучение и комфортно изкачване на вашите деца Sportivastick е обувката за залог. Той е издръжлив, грипен и удобен. Една от най -високо класираните детски обувки за катерене!

9. Детски обувки за катерене Spunk and Funk:

Детски обувки за катерене Spunk and Funk

Тази обувка е удобна, забавна и защитена в едно. Ако искате децата ви да бъдат толкова страстни и щастливи от скалното катерене, колкото и вие- това е първата стъпка към това!

10. Детски обувки за катерене с предварително ниво:

Детски обувки за катерене Advance Level

Красиво изработени, високо прецизни подметки за деца, които вече не са аматьори в скалното катерене, но все още се нуждаят от защита и комфорт за краката си. Тези обувки са за напреднали учещи, които могат да вземат всичко, което теренът им хвърля. Трябва да се купи!

Обувките за катерене са многобройни на пазара; обаче изборът, който правите, трябва да бъде направен в зависимост от няколко фактора. Тези фактори са основно качеството на подметката, защитните способности на обувките, както и бюджетът. Докато скалното катерене е нововъзникващ и забавен спорт, необходимото оборудване трябва да бъде подбрано много внимателно.