Високите токчета са биенето на сърцето за много жени. Магнитното привличане на високи токчета обръща всяка глава към нея, когато докосне пода. Жените получават прекрасно привличане и усещане за височина с носенето на високи токчета в специалните си тоалети. Когато сме на работа или на специално събитие, защо не придадем на външния си вид обрат с токчета, които не само променят височината ни, но и правят етикета ни забележителна разлика. Неоновите цветове, които наскоро направиха бум на модата на аксесоарите за крака, изглеждат умопомрачителни. Жените не само сменят обувките си, но и променят външния си вид. Цветните токчета осветяват стъпалата и създават впечатление. Някои специфични тоалети се нуждаят от перфектни обувки или сандали, за да направят външния вид най -добър.

обувки на висок ток

Най -новите и великолепни дизайни на обувки на висок ток за мъже и жени:

Ето най -добрите обувки на високи токчета за модни дами.

1. Дамски обувки Kitten Heel:

Дамски обувки с котешка пета

Котешките токчета се считат за най -добрият стил за крака, който жените много обичат. Смесицата от комфорт и стил, те са най -добрите обувки на висок ток, които изглеждат готини за партита и събития по време на бизнес работа. Токчетата на котето не са твърде ниски или твърде високи, но перфектна височина, която е подходяща за мястото.

2. Дамски обувки с ток с кръгли затворени пръсти:

Кръгли близки пръсти изпомпват дамски обувки на ток

Дамските обувки на висок ток са помпата, която е известна сред дамите и привлича много мъже. Популярни само като високи токчета, тези помпи ви правят с 2 до 3 инча по -високи от действителната височина на дамата. Обикновено те са ниско изрязани отпред, но дизайнът може да варира и с кръгла форма на близки пръсти или отворени пръсти. Различните десени с тялото на обувките ви карат да изберете не по -малко от 5 до 6 чифта високи токчета за себе си.

3. Стилето Токчета Peep Toes Неонови розови обувки:

Токчета на шпилка peep toes неонови розови обувки

Дамските обувки на висок ток Stiletto се считат за най -високите токчета сред женските крака. Тези токчета обикновено са моливи. Те правят вашата височина да достигне 8 инча по -висока. Жените могат да се сблъскат с проблем с ходенето и дори да получат наранявания на краката, но правилният начин на ходене с токчета на шпилка ще внесе огън във външния ви вид. Високите токчета правят усещането ви изправено изправено от повърхността и се нуждае от допълнителни грижи по време на ходене.

4. Клинови токчета:

Токчета на клин

Токчетата на клин са подходящи за жени с по -малък ръст. Обувките на танкетке се предлагат в две разновидности, като обувките на токчета и сандалите. Високите токчета на ниво могат да се видят на танкетските токчета, подметката и петата са напълно едно цяло. Докато сандалните клинови пети имат доста по -отворено пространство в горната част на петите. Дамските обувки на висок ток на танкетка могат да ви дадат по -добра платформа в сравнение с токчета с молив.

5. Конусовидни токчета за жени:

Конусовидни токчета за жени

Дамските обувки на високи токчета също са в стил конусовидни токчета. Конусовидните пети са широки при подметката и много тесни на повърхността. Конусовидната форма на петата прави правилния баланс върху износването на краката. Токчетата с форма на конус може да са твърде високи, но улесняват ходенето по тях. Дизайнът на сандалите може да бъде направен изключително стилен с ленти или колани за връзване на глезена.

6. Ботуши с токчета на платформа:

Ботуши с токчета на платформа

Обувките на висок ток на платформа са най -удобното и лесно носене за крака за жени, които обичат да ходят на височина. Токчетата на платформата се предлагат от къси до високи размери. Важното за токчетата на платформата е, че обувката под ходилото е дебела и същото кара дамата да получи височина. Жените се чувстват комфортно при ходене с токчета на платформа, тъй като износването на краката помага да не се наклонят пръстите на краката отстрани и покрива цялата подметка на крака с основа. Токчетата на платформата се предлагат в сандална форма, както и в стил ботуши.

7. Боти до глезена Високи обувки:

Боти до глезена високи обувки

Боти до глезена обувки на висок ток за мъже са по -малко на пазара. Но мъжете, които обичат да носят токчета, могат да си купят ботильоните с високи върхове. Кожените черни обувки с катарами изглеждат фантастични мъже. Комбинацията чифт и блясък подчертава краката с блясък. Допълнителната височина на глезените също придава допълнителен привлекателен вид на краката.

8. Долни червени високи токчета:

Долни червени високи токчета

Жените с червени крака носят стил на обувки на пръстите на краката. Върхът на пръста с потупване по пода с кървавочервен сандал на краката е високо в модата. Придавайки изявен стил, червените обувки на високи токчета изглеждат великолепно на червена рокля или друг подходящ тоалет. Червен сандал с помпа с ток с лък на пръста изглежда умопомрачително превъзходен стил за парти облекло или събитие на червен килим.

9. Модни бели токчета за мъже:

Модни бели токчета за мъже

Мъжете, които обичат да правят изявление в стила дори и за краката си, могат да изберат модни бели токчета, които изглеждат прекрасно за динамично въздействие върху противоположностите. Бяло -черният отпечатък върху кожените обувки и заострената предна част изглежда невероятно за мъжете на височина. Дизайнът на вратовръзка и черни токчета на гърба на обувките, изглежда ефектно при мъжете.

10. Сребърни френски токчета:

Сребърни френски токчета

Френските токчета в сандали и обувки за жени са много известни сред късите токчета за жени. Сребърните обувки на високи токчета за жени могат да бъдат невероятни с френските токчета, които не са твърде високи и не са твърде ниски и са с перфектна височина за прост трезвен външен вид. Популярно известни като токчета Louis или сандали с ток Pompadour, френските токчета приличат донякъде на токчета с макара, които имат извивка в петите и също са със същите не твърде високи токчета.

11. Луксозни обувки на змийска кожа на висок ток:

Луксозни обувки със змийска кожа на висок ток

Обувки на високи токчета за мъже превъзходен дизайн в кожените обувки най -подходящи за офис облекло и редовно носене изглеждат фантастично. Черното на обувките изглежда невероятно и изглежда страхотно на мъже с по -нисък ръст и върви чудесно с тези обувки. Някои мъже, които се нуждаят от инчова разлика във височината си, несъмнено могат да носят дизайнерските официални обувки с и допълнителен висок ток на стотинката за увеличаване на ръста си.

12. Златни токчета с диамантени шипове:

Златни токчета с шипове

Носенето на златни крака за жени изглежда невероятно и докато сандалите са обсипани с диаманти, обувките получават тласък. Златните помпи са на мода. Невероятният дизайн на искрящи диаманти изглежда блестящ, когато се носи при специални поводи на събития на червен килим или сватби. Обмисленият най -висок ток дава допълнително подобрение на стила на изявите на обувките на високи токчета.

13. Вечерни ботуши на висок ток:

Вечерни ботуши на висок ток

Дамски обувки на висок ток с допълнителен стил на покриване на всички крака и смел тъмен цвят като кестеняво или пурпурно над токчетата с молив изглеждат великолепно. Вечерните ботуши на висок ток изглеждат перфектно за късни партита или събития със смели нужди от имидж. Острите пръсти на краката и високата висяща стотинка и високите покрити глезени изглеждат класически и богати.

14. Кубински обувки на ток за мъже:

Кубински обувки на ток за мъже

Кубинските обувки на висок ток за мъже са извънредно обикновен стил, който мъжете могат да избират, и не е в синия стил за носенето на краката си. Глезен с цип и висок ток на гърба придават ефектна визия. Заострената предна част и гладката текстура отгоре привличат и привличат вниманието върху краката на мъжете.

15. Черни корсети на ток с корсет:

Черни боти с ток с корсет

Черни дамски обувки на високи токчета с админ – стилен корсет в горната част изглежда великолепно. Корсетните токчета донякъде приличат на обувките с токчета на муле. Единствената разлика между корсетните токчета и токовете на мулето е, че мулетата са покрити до горния глезен със затворения кожен дизайн на обувката, докато корсетните обувки на висок ток са отворени от двете страни на горния глезен и са затворени с корсет дизайн. Токчетата могат да варират от висока до ниска височина, която по всякакъв начин подхожда на блясъка на краката.

16. Шоу боти на висок ток за мъже:

Мъжки ботуши на висок ток

Шоутовите ботуши за мъже трябва да са с обувки на висок ток, тъй като е неизбежно необходимо да се покаже височина, така че публиката да види видимо шоуто ясно. Подходящата височина на шоуто мъжете определено ще дадат успех на шоуто. Черен чифт обувки със сигурна височина на тока ще свърши останалото.

17. Бели дебели токчета:

бели дебели токчета

Белите обувки на висок ток изглеждат любими за всички времена и демонстрират спиращ стил за дамските крака. Кръглите токчета изглеждат динамични, когато обувките са високи, а подметката е дебела с набития стил. Дебелите стилни токчета са широки и с квадратна форма. Те идват с ниска височина до средно по -голям размер. Такива високи токчета изглеждат спортно дебели и привличат погледа точно като токчетата на шпилката. Също така става лесно да ходите на дебели токчета.

18. Спортни обувки на висок ток:

Спортни обувки на висок ток

Мъжките спортни обувки имат обща височина за по -добър спортен акт. Обувките с допълнителни токчета се отдават на душата в основата на платформата и всички спортни обувки придобиват по -висок вид. Мъжете могат да носят такива обувки на ток, за да играят по -добър спорт. Задната част на душата получава дебела повърхност за същото.

19. Точки със запетая:

Точки със запетая

Това е много необичайно и много различен стил на обувки с висок ток. Точките със запетая са нови в света на модата и независимо от това са много привлекателни за краката. Широко известният като препинателен знак „запетая“ е предназначен за петата на обувките. Ходенето по такива токчета е доста трудно. Жените трябва да ходят бавно и с темпо, за да ходят на обувки на висок ток със запетая.

20. Фантастични високи токчета:

Фантастични високи токчета

Фантастичните токчета за жени имат бляскавия стил в дизайна си. Дизайнерският вид на фантастичните обувки на високи токчета изглежда динамичен и придава огромен ефект. Лудите дизайни на стила с заместваща пета са изключителни и винаги привличат вниманието към него. Специалната превръзка се нуждае от специален дизайн, който краката също носят. Има толкова много дизайни в стила на фентъзи ток. Жените с излишна модна странност със сигурност ще обичат да ги носят, иначе не е чаша чай за всеки.

Освен гореописаните токчета имаме и разновидности на високи токчета, които привличат погледа за блясък в нашия стил. Обувките espadrille изглеждат фантастично по същия начин като всички други токчета. Горната част на обувките от плат е проектирана уникално. Обувките espadrille имат подметка от влакна и имат и двата вида токчета като клин или плоските. Традиционният стил на носене на крака в Оксфорд има дизайна на академията. Обувките с висок ток в стил Оксфорд обикновено са плоски в основата и забележително малко повече височина на гърба. За да станете по -фънки в стила, готините токчета, известни като изрязаните токчета, вървят чудесно. Дизайнът на петите има кройка, за да изглежда специфичен и класически. Обувките с ремъци с високи токчета също оказват блестящо въздействие върху жените. Обикновено носени за бални танци, обувките с токчета дават на танцьорката перфектна опора на пода. Те са заземени на повърхността и по този начин лесно танцуват свободно. Вертикалният асансьор, предлаган от обувките ви на ток с ремъци, изглежда страхотно и при сватбени поводи.