Брогите са идеалният избор за носене на обувки със стилно облекло. Подходящ е за всички видове рокли. Можете да се откроите от другите, ако носите Бурж и те ще направят външния ви вид модерен. Много дизайни и цветове на брогите се предлагат в черно, кафяво и тен. Много разнообразни дизайни има и в черни броги. Трябва да знаете най -добрите дизайни, преди да изберете един.

Най -добрите черни броги за мъже и жени:

Така че ние сме тук, за да ви помогнем. Топ 9 дизайни на черна брога са дадени по -долу,

1. Черни деним броги:

Черни деним броги

Тази черна брога е нова модификация на традиционния Оксфорд. Тази обувка се отличава с черна дънкова горна част и дебела подметка, която осигурява комфорт и максимална издръжливост. Този дизайн има лека междинна подметка и дрипава подметка, която увеличава сцеплението. Тъй като леглото за крака е подвижно. Това е най -добрият избор като ежедневно облекло.

2. Черни телешки кожени броги:

Черни телешки кожени броги

Тези стилни мъжки черни броги обувки са изработени от чиста кожа. Това е отличен дизайн и можете да го носите като официално облекло. Той ви осигурява максимален комфорт и издръжливост. Опитайте тези мъжки черни велурени броги с ежедневното си облекло за офис.

3. Lace Ups Black Brogue:

Lace Ups Black Brogue

Мъжки черни кожени броги с връзки са обувки ръчна изработка. Изработена е от най -качествената телешка кожа. Подметките са кожени и са подплатени с мека телешка кожа, за да увеличите максимално вашия комфорт. Носенето на тази обувка ще ви даде елегантен вид. Това е перфектен избор за вашето официално облекло.

4. Black Brogue Cleat Boot:

Черен обувка Brogue

Това е красив мъжки черен дизайн на ботуши. Той е изработен от кожа, така че трябва да бъдете особено внимателни, когато боравите с него. Подметките са изработени от каучук за максимално сцепление. Можете да го носите с ежедневното си облекло.

5. Буржове от черен велур:

Буржове от черен велур

Черните велурени броги на Том са дамски обувки. Те са подходящи да отидете с вашите небрежни. Дизайнът е несравним и изключително удобен. Той се предлага със система за връзване, която осигурява предпочитано прилягане. Мекото текстилно легло за крака е омекотено за комфорт и е обработено, за да се отърве от бактериите. Подметката е изработена от каучук, за да се хване добре.

6. Морски черен ботуш на брога:

Черно ботуш с черна брога

Тези дамски черни брогови ботуши се предлагат с жълта подметка. Външната подметка е изработена от подредена дървена и дълга гумена подметка, за да получите допълнително сцепление. Това е тип дантела с месингови клепачи. Тази обувка е изработена от кожен материал и е перфектно ежедневно облекло.

7. Мъжки черни оксфордски броги:

Мъжки черни оксфордски броги

Тези черни обувки Oxford brogue са изработени от висококачествен кожен материал. Освен това това е дълготрайна обувка. Можете да го носите като официално облекло. Това е удобна обувка, която можете да носите през целия ден. Системата за завързване осигурява перфектно прилягане.

8. Дамска черна ежедневна брога:

Дамска черна ежедневна брога

Тази черна дамска брога е изработена от фин кожен материал. Това е обикновен тип с хладна подложка вътре. Тази готина подложка гарантира максимален комфорт за вас. Това са обикновени броги обувки тип дантела. Този дизайн е прост и ще бъде подходящ за този, който не обича декоративни обувки. Можете да го използвате като официално облекло, както и ежедневно облекло.

9. Черни мъжки марки с марка:

Марка Black Brogue

Тази мъжка черна кожена брога е изработена от кожен материал. Тази интелигентна обувка на връзки се предлага с кожена подметка и кожена подплата. Можете да го използвате като официално облекло и да го почистите с мека суха кърпа. Това е дълготрайна обувка.

Това са топ 9 черни броги, предлагани на пазара. Когато избирате обувки, опитайте се да изберете най -добрата марка, която е дълготрайна. Можете да привлечете вниманието на всички с добър външен вид, така че не бъдете като другите; Бъди най-добрия.