Не след дълго ще започне отново: Времето на големите народни фестивали – особено в Южна Германия. Независимо дали това е най -известният фестивал, „Wiesn“ в Мюнхен, или Cannstatter Wasen в Щутгарт, септември предлага най -добрите възможности в цялата страна за носене на традиционни костюми и партита. Точно тогава dirndl все повече се превръща в обект на множество желания и заявки за търсене в Google.

Dirndl в цветна поляна с лаптоп отгоре

Няма спор за това, празничната блуза с волани с рокля и престилка е вътре и в ханша, както рядко досега. Причината е очевидна или в очите на наблюдателя. Dirndl играе картите си откровено открито: Приказен ласкател за всяка фигура, който отлично подчертава предимствата на притежателя и буквално призовава неприятни петна – всички те.

Традиционните декорации, селските и игриви елементи, както и почти неизчерпаемият модел и цветове правят dirndl универсален, но разнообразен тоалет.

Намерете вашата мечта за dirndl онлайн

Много жени вече имат много ясна представа за мечтания си dirndl. Особено, тъй като трябва да продължи известно време и да вдъхнови. Може би кратък мини дирндъл в тъмно синьо? Изящно украсена с дантела и сладки елементи и закръглена от червено-бяла карирана престилка? Най -добре ли е да се завържете с елегантни метални капси? Както можете да видите, това е много специална идея! Въпросът е къде можете да намерите ансамбъла, който отговаря на всички ваши очаквания?

Млади жени в традиционни баварски дрехи - dirndl или tracht - на поляна през пролетта

Разбира се, първото пристанище може да бъде вашият регионален магазин за традиционни костюми. Те вдъхновяват своите клиенти с лични съвети на място и любяща ръчна работа. Това обаче обикновено има своята цена. В допълнение, магазините за традиционно облекло могат да бъдат малко и да се различават в зависимост от това къде живеете и изборът естествено е донякъде ограничен поради пространството. Често се продават само конкретни марки или само собствена марка, включително нейните особености. И всички знаем как реагираме, когато след толкова усилия някой носи точно същото като нас &# 128521; Друго дразнене: по отношение на размера не винаги всичко е на склад.

Как можете да използвате пълното онлайн разнообразие във ваша полза

Досега обаче не сме се похвалили за универсалността на dirndl напразно и все още сме убедени в това. Това обаче е предимство, което идва главно онлайн и в никакъв случай не е единственото.

Разбира се, дилемата за размера може да се намери и в интернет, особено когато магазините обявяват продажбата. Мотото тук определено е: побързай! Тогава са възможни истински изгодни сделки, преди най -популярните парчета да бъдат разпродадени. Независимо от това, що се отнася до подбора, онлайн магазините ясно оценяват наличността и вдъхновяващото разнообразие от марки. За всяка фигура и всеки вкус, само с няколко щраквания може да се намери правилния стил в правилните размери.

Изображение 3 Поръчайте dirndl онлайн

Имате малко предимство, ако вече сте се завързали, завързали или вклинили в дирндл. След това трябва да сте повече или по -малко запознати с размера. Междувременно онлайн магазините се приспособиха да поръчват различни размери и варианти и ви позволяват лесно да връщате артикули, ако най -лошото е най -лошото. В магазина на Alpenwelt например имате 30 дни, за да вземете решение и просто да предадете декларация с приложения етикет за връщане в пощата.

Тенденцията на dirndl е гореща, както и цените на онлайн магазините за костюми

От гледна точка на цената, dirndls обикновено не са най -евтината покупка и очевидно играят в различна лига от тениски или ежедневни рокли. Ако не само търсите външен вид, но и оценявате истинско преживяване с dirndl, говорим за поне 60 евро (в оферта), но обикновено значително повече към 100 евро и повече. Това звучи много, ако виждате вашия dirndl като дългосрочна инвестиция, но е оправдано. Той е сравнително здрав в дизайна и също така привлича вниманието, в което обичате да се вмъкнете отново. Знаете го като традиционна дреха, така че нека се превърне в част от личната традиция. След като намерите мечтания си dirndl, едва ли има причини да купувате нов на всеки шест месеца – въпреки че, разбира се, никой няма да ви попречи да преоткриете себе си. Това прави още по -важно да имате голям избор, който да сбъдне вашите желания.

Снимки 5 и 6 Поръчайте dirndl онлайн

Предвид това и тъй като все още има някои трикове, които могат да бъдат използвани за понижаване на цената, няма причина да се отчайвате, когато става въпрос за разходи. В директно сравнение с магазин, цените в мрежата често са значително по -ниски, тъй като например онлайн магазините не трябва да понасят допълнителни разходи за служители в магазина, наем на магазин и т.н. Посочените по -горе продажби също са добра възможност. Някои магазини продават артикули целогодишно, други само в определени часове. За магазините на Dirndl – независимо дали са офлайн или онлайн – времето около Октоберфест, разбира се, е основният сезон. През това време продажбите ще бъдат по -скоро лоши, отколкото добре заредени. В извън сезона ще намерите страхотни артикули тук наистина евтини (намалени).

С кодове на ваучери и промоционални цени за изгодни предложения за dirndl

Кампании за отстъпки или кодове за ваучери също могат да бъдат намерени за почти всеки онлайн магазин dirndl. Те могат да направят голяма разлика и да наклонят везните, особено ако сте попаднали на дирндл, който всъщност е твърде скъп. Професионалистите на ваучера от COUPONS4U Например, дори сме отделили отделен раздел на темата за традиционното облекло, където ви се представят не само с правилните ваучери, но и с изобилие от магазини на dirndl. Типичните промоции са кодове на ваучери, които ви предоставят например 10% или 15 евро отстъпка за цялата ви покупка. С други ваучери можете да премахнете разходите за доставка от фактурата или дори да получите безплатни артикули, като лъкове или други аксесоари, с вашата поръчка като бонус.

Снимка 7 и 8 поръчайте dirndl онлайн

Интересното е, че порталите за ваучери успяват да намерят много вълнуващи промоции с магазините през основния сезон, някои от които могат да бъдат намерени изключително там. В допълнение към наистина полезните кодове на ваучери, разделът предлага много повече информация. Това също изяснява най -важните въпроси като „Как да завържа дирндл?“ Или „Как трябва да позиционирам лъка си?“. Така че не забравяйте да потърсите кодове за избрания от вас магазин и да се възползвате от всички предимства, които ви предлага мрежата. По принцип подходящият костюм може да се намери за всеки бюджет. Възможно е да има разлики в декорациите и качеството на отделните елементи, но всички те имат обща ласкава кройка и цветни шарки.

Лаптоп, таблет, смартфон – вашият ред магазини на дивана у дома

В допълнение, когато купуват dirndls онлайн, тези хора, чийто регион не е благословен с безброй магазини за традиционни костюми, се възползват значително. Фактът, че почти всички продукти са достъпни за всички в различни дизайни, обикновено се разглежда като една от най -силните страни на онлайн търговията на дребно. Фактът, че не е нужно да пътувате до най -близкия град, за да стигнете до правилния магазин, наистина спестява много време. Особено, тъй като не сте обвързани с работно време, което е особено полезно за 9 до 5 работохолици, които все още трябва да работят през основното работно време. Само с няколко щраквания можете бързо да получите общ преглед, който иначе би ви струвал много километри. Детска игра е да сравните традиционните костюми, намерени и да проверите цената в различните магазини. Помислете за кодовете на талоните тук! В резултат на това определен магазин може да събере допълнителни точки в списъка ви с мошеници.

Двойка в костюм

Магазинът вече не може да претендира за предимството на ръчно изработени продукти само за себе си. Успешните традиционни компании и създатели отдавна са открили възможностите на Интернет и също така продават своите марки онлайн. Така че не е нужно да правите без истинска изработка.

Разбира се, за нас жените пазаруването е приятно преживяване само по себе си – събитие. Усещането на тъканите и седалката върху собственото ви тяло и виждането на цветовете със собствените си очи, това изглежда е големият плюс на местните магазини. Но предимствата на онлайн пазаруването не могат да бъдат отхвърлени, особено при такова сложно търсене, особено след като магазините полагат големи усилия, за да направят покупката ви възможно най -проста и да се отърват от предполагаемите недостатъци с услуги като безплатно връщане на изчистете и разсейте последните опасения с дълги периоди на връщане. Срещата вкъщи за мини модно ревю и разговорът безпрепятствено също може да бъде добре дошла промяна от претъпканите търговски центрове. От друга страна, онлайн пазаруването определено е абсолютната алтернатива без стрес – потърсете dirndls от комфорта на домашния си диван или хамак. Може ли да бъде по -лесно??

Wiesn, Wasen, Woasn още? – Тоалет за цялата година

От само себе си се разбира, че Октоберфестът в Мюнхен и Cannstatter Wasen в Щутгарт са сред най -големите и популярни фолклорни фестивали в Европа или целия свят по някаква причина. От 17.9. или 23.9. В продължение на две седмици и двата фестивални сайта ще се трансформират в цветни топки от хора, обещаващи буйни, щастливи моменти за млади, стари и всички между тях. Преди всичко, мюнхенският „Wiesn“ омагьосва посетители от всички континенти. Лудото нещо в това: Почти всички са добре облечени във фина традиционна нишка! Разбира се, не искате да бъдете по -ниски от това и по някакъв начин това е част от него, като добрата стара бира Maß.

Панаир на верижна въртележка

Може би сега се питате: „Дирндъл само за две седмици в годината? Наистина ли си заслужава? ”Модата Trachten рядко е подходяща като задължителна за училище и офис, но дирндлите и традиционните костюми като цяло имат потенциала да се превърнат в целогодишен акцент за вас. Традиционните фестивали и събития всъщност ви предлагат възможността да носите чисто нов dirndl през цялата година. Особено през пролетта, например когато дърветата цъфтят, великолепно цъфналите дървета се хармонизират чудесно с ярките цветове на стилен дирндл. Със сигурност във вашия район има подходящи възможности за годишния маратон на Volksfest, дори ако те може да не привлекат медийното внимание на Октоберфест. Въпреки това, точно това може да създаде много специалния чар! Това е нещо друго с приятели и семейство.

Между другото, всички бакшиши, ваучери и други подобни, разбира се, също могат да бъдат използвани чудесно при закупуване на lederhosen. В края на краищата, всяко дръзко момиче е щастливо да има до себе си великолепно момче.