Gekleurde eyeliners zijn een hype dit seizoen. Ze kwamen met een hausse en ze zijn zelfs nu behoorlijk in de mode. Veel cosmeticamerken hebben hun eigen assortiment gekleurde liners. Ze zijn verkrijgbaar in potlood-, vloeistof- en gelvorm. Je kunt je op je gemak voelen met wat je maar wilt en het proberen te gebruiken. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u gekleurde eyeliner nauwkeurig kunt dragen aan de hand van enkele eenvoudige tips. Door ze te volgen en regelmatig te oefenen, kun je in één simpele beweging professioneel ogende eyeliner creëren. Maak je klaar om wat kleurrijke eyeliner-effecten te proberen:

Hoe u de juiste gekleurde eyeliner kiest voor uw oogkleur

Ik geef hier 10 tips voor het dragen van een gekleurde voering. Dit zijn alle basistips en u kunt ze gebruiken volgens het comfortniveau. Het dragen van een gekleurde eyeliner is geen rocket science meer na het lezen van onderstaande tips.

Welke eyeliner past bij welke oogkleur?

Deze eenvoudige gids kan uw vragen over gekleurde eyeliner demystificeren. De kleur van je voering moet passen bij de kleur van je ogen.

  • Blauwe ogen: De beste eyelinerkleur voor blauwe ogen is om contrasterende eyelinertinten te kiezen, zoals goud en koper, die de oogkleur kunnen verheffen en ze er nog mooier uit kunnen laten zien. Je kunt aardse kleuren proberen, zoals oranje, terra-cota, enz.,
  • Groene ogen: Roodachtige ondertonen zijn het beste om de groenachtige tint van je ogen naar voren te brengen. Tinten als roest, granaat en zelfs aubergine kunnen prachtig staan ​​bij groene ogen. Een vleugje zwart kan de look verder verfraaien.
  • Bruine ogen: Donkere en middernachtelijke tinten zijn de beste eyelinerkleur voor bruine ogen. Tinten zoals kobalt, grijs, paars creëren een zacht zwart effect op je ogen, maar niet te scherp om de schoonheid van je ogen te domineren.
  • Bruine ogen: Als je je afvraagt ​​welke kleur eyeliner voor hazelnootkleurige ogen perfect is, kijk dan eens naar groene tinten. Olijf, brons, pruim, smaragd en goud zijn enkele van de beste eyelinerkleuren voor bruine ogen.
  • Grijze ogen: Als je je grijze ogen wilt laten knallen met kleur, breng dan tinten aan zoals oranje, koper, perzik, zalm en meloen. Deze tinten kunnen ervoor zorgen dat je ogen opvallen en er helder en mooi uitzien

Hieronder volgen enkele richtlijnen voor het rocken van gekleurde eyeliner:

1. Kies niet je favoriete kleur. Als je van blauw houdt, wil dat nog niet zeggen dat het er per se goed uitziet voor je ogen. Gebruik altijd kleuren die bij je oogkleur passen. Op die manier zie je er niet uit als een papegaai.

Gekleurde eyeliners dragen

2. Ik denk dat als je groene ogen hebt, ga voor dieppaars. Als je bruine ogen hebt, ga dan voor olijfkleur. Als je blauwe ogen hebt, ga dan voor koperkleur enzovoort. Je kunt ze uitproberen voordat je ze koopt.

3. Begin altijd met een potloodvoering als je net begint met het omlijnen van je ogen. Je wilt niet het hele oog verknoeien in een poging om een ​​kleurpotlood te gebruiken

4. Houd de rest van de make-up heel eenvoudig en natuurlijk. Je hebt al opvallende ogen, dus als je iets opvallends op het gezicht maakt, zal de hele look plakkerig zijn.

5. Als u een zeer felgekleurde glinsterende voering draagt, zorg er dan voor dat u deze donker draagt ​​en ‘s nachts draagt. Dit geeft een geweldig effect en zal helemaal niet misstaan.

6. Houd de oogschaduw gedempt en slechts een kleine wasbeurt als je een gekleurde voering draagt. Je wilt er niet uitzien als een pauw met verschillende kleuren op je ogen. Ga altijd voor huidskleur naar een iets meer bruin getinte kleur. Dit zal de ogen uitdagend definiëren en ook de eyeliner naar voren brengen.

Hoe een gekleurde eyeliner op de juiste manier te dragen 2e

7. Lijn eerst je oog uit met een zwart potlood en verplaats dan de voering erover. Dit brengt de duisternis en intensiteit van de gekleurde voering naar binnen en ziet er meer gedefinieerd en mooier uit.

8. Als je eenmaal vertrouwd bent met de gekleurde voeringen, kun je gaan voor dubbele tinten. U kunt twee complementaire tinten nemen en vervolgens de ene voering boven de andere aanbrengen. Dit geeft een meer dramatisch effect aan de ogen

9. Je kunt ook gekleurde mascara gebruiken samen met een gekleurde voering. Indien toegepast in complementaire kleuren ziet het er zeer aangenaam en sensueel uit

10. Als je meer wilt experimenteren met de gekleurde voering maar niet genoeg kleuren hebt, ga dan altijd voor crème oogschaduw. Dep een vochtige, hoekige borstel op een crèmekleurige oogschaduw en maak een precisielijntje op de ogen bij de wimpers. Deze techniek werkt echt goed. Om langer te blijven kun je altijd een primer op je ogen gebruiken.

Een eyeliner kan het uiterlijk van je ogen volledig veranderen. Zelfs als je kleine ogen hebt, kan het toevoegen van een lijn eyeliner ervoor zorgen dat ze er vet en mooi uitzien. De meeste mensen zijn zich er echter niet van bewust dat deze eyeliners in veel andere tinten dan zwart verkrijgbaar zijn. Deze gekleurde eyeliners kunnen je een dramatisch effect geven zonder dat je extra oogmake-up hoeft te gebruiken. Ze kunnen gewoon een subtiel vleugje kleur aan je ogen toevoegen, minus de opzichtigheid van oogschaduw. Met een aantal tinten die op de markt verkrijgbaar zijn, kun je een eyeliner kiezen die bij je oogkleur past en natuurlijk bij je outfit past!