Creatieve oogmake-up wordt tegenwoordig steeds populairder. Je kunt een aantal glamoureuze looks maken door enkele basisstijltrends te volgen. De nieuwe trendy look is die van de pauwoogmake-up. Als je iets anders wilt dan de normale Smokey en mauve looks, dan is dit iets dat je voor de verandering kunt proberen. Dit soort creatieve looks moet je echter doen op een erg droog gezicht. Een vettig oppervlak houdt de basis misschien niet stevig vast en de olie moet worden gecontroleerd als je iets modieus als dit wilt proberen. Je hebt ook wat accessoires nodig, zoals strass-stickers. Deze zijn meestal heel handig om instant looks te geven als tijdelijke mehandi’s met stickers. Je kunt deze aan de zijkant van het deksel dragen zoals op de afbeelding hierboven. Draag dit bij gekleurde outfits. Je kunt deze ook dragen met zwarte of groene topjes. Je kunt minder op de lippen gaan zodat de ogen prominenter worden weergegeven zoals op de afbeelding.

pauw oog make-up

Hier zijn het stapsgewijze proces van Peacock Eye Makeup Look:

Hieronder staan ​​​​de stappen om modieuze pauwoogmake-up eruit te laten zien zoals de afbeelding hierboven:.

1. Het is altijd aan te raden om elke vorm van make-up op een gereinigd oppervlak aan te brengen.

2. Nadat je je gezicht hebt gewassen, moet je het droogdeppen. Breng de basis niet aan op een vochtig oppervlak of met water op de huid. Nadat je gezicht droog is, moet je een primer aanbrengen als je een vette toon hebt. Als je geen olieachtige ondergrond hebt, dan mag je deze niet gebruiken. Dit is om de basis urenlang te bewaren als je weg bent.

3. Gebruik vervolgens een ooglidprimer om de oogleden te primen, vooral als uw oogmake-up kreukt. U moet ook een concealer gebruiken om eventuele vlekjes of kringen onder de ogen te bedekken. Vermijd ook het gebruik van enige vorm van vette concealer als je al vettigheid hebt.

4. Gebruik vervolgens de foundation met een make-upsponsje. Dit is voor degenen die graag een vloeibare of op gel gebaseerde foundation gebruiken. De spons is hiervoor de aangewezen applicator. Je kunt ook foundation in poedervorm gebruiken, wat goed is voor het ouder wordende oppervlak. Meestal krijg je er een applicatorborstel bij.

5. Nu moet je de compact aanbrengen om de basis te voltooien. Je kunt de lip- en gezichtsmake-up doen volgens je outfit.

6. Voor deze oogmake-up met pauwmode heb je een vleeskleurige schaduw nodig die je op het hele gebied moet aanbrengen, van wenkbrauwbotten tot de oogleden.

7. Neem 3 verschillend gekleurde schaduwpoeders. Neem voor al deze 3 kleuren aparte penselen, anders zien de kleuren er misschien niet goed uit. Begin met het aanbrengen van de eerste kleur, zoals weergegeven in de afbeelding hierboven. Gebruik aan de binnenkant van het deksel de groene gevolgd door de paarse en gebruik dan de roodachtige kleur. Je kunt ook elke modderige tint of normaal koper gebruiken.

8. Gebruik voor wenkbrauwbot een bleke zilverachtige tint of de markeerstift.

9. Neem een ​​groenblauwe tint en gebruik deze in een gevleugelde formatie vanuit de vouw en naar buiten.

10. Gebruik een donkere schaduw langs de groenblauwe kleur voor een smokey-effect.

11. Gebruik een potlood in vleestint voor de binnenste onderrand en gebruik een donkere staartformatie aan de bovenrand met een zwarte voering.

12. Het gebruik van strass-stickers is optioneel.

Als je een schminkset hebt, gebruik dan die of watertransfersticker voor een ontwerp met zijveren. Je pauwoogmake-up kan in elke creatieve stijl worden gedaan die je wilt sporten.