Als je een beginner bent en je wilt experimenteren met verschillende soorten make-up, dan is het proberen van voering de basis hiervan. Er zijn verschillende manieren waarop je een glamoureuze make-up kunt dragen, maar om een ​​goede oogmake-up te maken, is het belangrijkste dat velen moeten oefenen om het goed te maken, de voering. Er zijn verschillende methoden waarmee je een goede lijn kunt tekenen zonder veel te vegen.

Dit is een makkelijk te doen tutorial. Dit kan in stappen worden gedaan door elke beginner die hiermee experimenteert. De basisingrediënten die hiervoor nodig zijn, zijn je basisingrediënten en ook een eenvoudige donkere schaduw, een lichte schaduw en een markeerstift die een zilveren markeerschaduw of een potlood kan zijn. Je hebt een water eye liner nodig of je kunt een pencil liner gebruiken. De gel- of viltstiften worden niet aanbevolen, omdat deze bedoeld zijn voor degenen die meer vaardig zijn in het tekenen van lijnen. Je kunt ook plakband en een schaar pakken.

Hoe maak je oogmake-up voor beginners

Hieronder staan ​​de stappen die je kunt volgen als je het wilt leren:-

Hoe maak je een oogmake-up voor beginners:

1. Om een ​​beginnersbasis te doen, moet je eerst het oppervlak van de huid reinigen. Dit is erg belangrijk en u moet een diep reinigende gezichtswasbeurt gebruiken. Dit zal je ook helpen om grondig te reinigen. Als je een olieachtig oppervlak hebt, zullen vuil en roet zich meer hechten dan op een droog oppervlak. Gebruik daarom wat olievrije reinigingswas. Droog je huid af en dan kun je de concealer gebruiken.

2. Concealer is zeer essentieel als je een beginner bent. Je zult je oneffenheden moeten bedekken en je zult ook wat op het gebied onder de waterlijn moeten gebruiken. Deze kun je ook op het deksel en aan de zijkanten gebruiken. Hierdoor zien de ogen er frisser uit.

3. Primer is niet essentieel voor make-up voor beginners als je alleen probeert te experimenteren met het uiterlijk of de voeringtechniek oefent.

4. Breng foundation aan en je kunt hiervoor een sponsapplicator gebruiken. Je kunt ook een stick foundation gebruiken zoals een stick concealer. Deze zijn geschikt voor beginners dan voor mensen die een professionele make-up willen.

5. Nu moet je wat compact gebruiken en ook wat op het deksel deppen.

6. Je kunt nu naar behoefte wat blush voor de wangen gebruiken.

7. Gebruik de lichtere schaduw zoals een perzik of een roze tint op het hele deksel. Gebruik een donkerdere schaduwlijn, iets zwart of houtskool of een andere stofkleur op de vouw en het buitenste gedeelte van het deksel.

8. Meng nu deze kleuren.

9. Nu kunt u een zilveren markeerstift gebruiken op het gebied van het wenkbrauwbot. Je kunt dit ook onder de onderste waterlijn gebruiken.

10. Als je een goede lijn kunt trekken met een waterliner, moet je langzaam beginnen bij het binnenste gedeelte van het bovenste ooglid en dan helemaal naar buiten gaan en iets naar boven buigen. Je kunt ook vanaf de buitenkant doen en dan naar de binnenkant gaan.

11. Als je geen goede handen hebt of als je de voering uitveegt, knip dan twee stukjes plakband af en gebruik een enkel stuk om het bovenste ooglid aan de zijkant van het oog af te bakenen. Trek hier de voering over en verwijder dan de tape. Je krijgt een goede voering.

12. Gebruik Kohl op de onderste regel. Gebruik wat mascara voor beide wimpers.