Veel vrouwen die graag oogmake-up in Koreaanse stijl dragen en als je ook een fan bent, kan dit artikel nuttig voor je zijn als je op zoek bent naar natuurlijke Koreaanse oogmake-upopties. Ze maken deel uit van de mode-industrie van de wereld. Veel van de topmodellen en actrices van tegenwoordig hebben de neiging om voor dit soort make-up te kiezen.

Als het op make-up aankomt, kennen Koreanen hun kennis, ze hebben hun eigen stijl van make-up. Hun oogmake-up is uitstekend en maakt gebruik van de juiste Koreaanse oogmake-upproducten. Het is verrassend om te zien hoe inventief en artistiek ze kunnen zijn voor hun ogen.

Koreaanse make-up ooglooks

Koreaanse oogmake-up looks:

1. Koreaanse oogmake-up:

Het is niet alleen geschikt voor Koreaans, maar ook voor alle vrouwen. Het complimenteert je ogen en geeft je een extreem eenvoudige maar stijlvolle look. Je kunt dit ontwerp toepassen als je uit eten gaat met je vrienden voor de gelegenheden na zonsondergang of meer formele gevallen.

2. Phoenix-ogen met monoliden:

Phoenix Eyes met monoliden

Terwijl het Phoenix-oog op zichzelf zo uniek is dat alleen een simpele dunne ooglijn voldoende zou zijn. In conditie wil je de kleine stijgende curve in de buitenhoek van het oog bagatelliseren, een dikkere lijn schetsen in de buitenhoek zonder verder te reiken dan het oog. Vleugel het niet uit. Teken ten slotte op de onderste wimperlijn om de look in evenwicht te brengen.

3. Verleidelijke wimpers make-up:

Verleidelijke wimpers make-up

Deze make-up wil dat je valse wimpers draagt ​​en het effect is zo aantrekkelijk. De make-up is gewoon stralend, al heeft het wel de hulp van een getrainde visagist nodig. Om extra volume te krijgen, kun je je wenkbrauwen meer overlijnen.

4. Scotch-oog:

Normaal gesproken mensen die niet veel Aziatische ooglijn bedekken, hoewel de Koreanen over het algemeen de voorkeur geven aan plastische chirurgie om de oogplooi te maken, en niets dat we als rolmodel hebben ingesteld. Gebruik amper scotches die samenvatten als sola-tip om plooien in onze ogen te creëren.

5. Poppenogen:

Poppenogen

Koreanen hebben standaard kleinere ogen en deze make-up bouwt die fantasie op van een grotere, verder gedefinieerde oogvorm of bouwt anders dat popeffect op de ogen.

6. Rechte wenkbrauwen:

Rechte wenkbrauwen

Dit soort make-up heeft geen boog en deze wenkbrauwen zijn bedoeld om er lief en jeugdig uit te zien. Wikkel met een borstel de toppen van je wenkbrauwen vanaf de boog naar beneden door een dunne laag stick. Wacht om op te drogen. Smeer concealer boven de stick om de haren te coaten. Mix en schets in de rest van het haar met een wenkbrauwpoeder anders potlood. Meng concealer voor zover mogelijk.

7. Turkoois groen rokerig oog:

Turkoois groen rokerig oog

Het vereist verschillende precisie. Het zou het beste zijn als u de hulp van een expert zou krijgen bij het bouwen hiervan. Gebruik twee verschillende tinten groen en gebruik zowel kajal als eyeliner om je look te benadrukken.

Nieuwste Koreaanse oogmake-uphandleidingen

8. Puppy-eyeliner:

Puppy-eyeliner

De puppyvoering is het schonere en gecompliceerde neefje van het puppyoog. Deze look maakt het oog ronder en popachtiger.

 • Hier leest u hoe u uw puppy-eyeliner-look kunt krijgen:
 • Gebruik een mascara en verleng je wimpers van wortel tot punt.
 • Neem een ​​voering en trek langs de bovenste wimper van het binnenste oog naar buiten
 • Trek na het bereiken van de rand de lijn om de natuurlijke vorm van het oog te behouden
 • Vul de buitenste lijn met een kohl en de hoek van de onderste wimper en voeg ze samen
 • Blend de voeringen voor een gladde afwerking.

9. Aegyo Sal:

Aegyo Sal

Oogzakken zijn schattig in Zuid-Korea en er is ook een woord voor. “Aegyo Sal” beschrijft de vetzakken onder de ogen waarvan wordt gedacht dat ze ervoor zorgen dat de ogen ronder, voller en jonger worden.

Om je Aegyo Sal-look te creëren:

 • Gebruik een highlight-tint precies onder de onderste wimperlijn.
 • Via een mat bruin plakje in je “zakje” ongeveer een halve centimeter onder je wimperlijn.
 • Mix met een wattenstaafje.

Tips voor Koreaanse oogmake-up

Hier zijn een paar eenvoudige tips om een ​​onberispelijke Koreaanse oogmake-up te maken:

 • Minimaal is het beste. Kies eenvoudige neutrale kleuren en houd het zo natuurlijk mogelijk.
 • Als je een glinstering gebruikt, breng deze dan altijd aan in het midden van het oog voor een knallend effect
 • Oogschaduw met een donkere tint moet op het buitenste ooglid worden aangebracht om een ​​perfect schaduweffect te krijgen
 • Het is erg belangrijk om je ogen te lijnen om die schattige puppyogen te krijgen

Inmiddels heb je waarschijnlijk de meeste tips en technieken verzameld over Koren Eye Makeup For beginners. Dus, al je lieve meiden, pak je gereedschap, volg de methoden en creëer ogen die de wereld kunnen betoveren.