Aziatische vrouwen maken enkele van ‘s werelds mooiste en meest aantrekkelijke vrouwen die je zult zien. Hoewel ze erg modern zijn, hebben de meesten de neiging om deze cultuur te behouden, en dit is wat ze uniek maakt. Ze maken heel erg deel uit van de wereldmode-industrie en hebben tegenwoordig enkele van de beste modellen en actrices bedacht. Als het gaat om schoonheid, make-up en styling, lopen ze voorop. Hun oogmake-up is uitstekend. Het is verbazingwekkend om te zien hoe innovatief en creatief ze kunnen zijn met hun ogen. Daarom hebben we een artikel ontworpen dat zich richt op enkele van de beste Aziatische oogmake-up.

Oogmake-up voor Aziatisch oog met afbeeldingen:

Koreaanse oogmake-up:

Koreaanse oogmake-up

Deze oogmake-up is niet alleen geschikt voor Koreaanse maar ook voor Japanse en Chinese vrouwen. Het flatteert je ogen en geeft je een heel eenvoudige maar elegante look. Je kunt dit ontwerp doen als je ‘s avonds met je vrienden uit eten gaat of bij een andere formele gelegenheid.

Aantrekkelijke oogmake-up:

Aantrekkelijke oogmake-up

Probeer de aantrekkelijke oogmake-up om jezelf die glamoureuze en chique uitstraling te geven. Het is tegenwoordig erg in de trend en wordt door verschillende Aziatische vrouwen gewaardeerd. Je ogen zien er helder, mooi en charmant uit.

Aziatische make-up met rode ogen:

Aziatische make-up met rode ogen

De Red Eye Asian Makeup is erg exotisch en stijlvol om naar te kijken. Het uiterlijk is uniek en mooi en je kunt dit zeker proberen als je van plan bent om rood te dragen. Deze oogmake-up is vooral geschikt voor Aziaten en is erg geliefd bij hen.

Het gedurfde oog:

Het gedurfde oog

De Bold Eye is een heel mooi ontwerp voor jonge Aziatische vrouwen. Als je het op de juiste manier kunt toepassen, zie je eruit als een complete beroemdheid. Jazz het op met een goede make-up. Je zult zeker van je look houden als deze klaar is.

Paars en groen oog:

Paars en groen oog

Deze make-up is een ontwerp dat ideaal is voor Aziatische fashionista’s. Het brengt de schoonheid van het oog op een zeer subtiele maar prachtige manier naar voren. Je kunt paars bovenop gebruiken met een smoezelig effect en wat groen eronder. Laat de kleur zich niet overspreiden.

De bruids-Aziatische look:

De bruids-Aziatische look

Voor alle jonge en mooie Aziatische bruiden hebben we de beste oogmake-up waarmee je er op die speciale dag op je best uitziet. Hoewel het er heel eenvoudig uitziet, heeft het een vleugje elegantie en charme. Deze make-up laten doen voor je bruiloft zou een geweldig idee zijn.

Verleidelijke wimpers make-up:

Verleidelijke wimpers make-up

Alle Aziatische vrouwen die op zoek zijn naar een zeer sensuele look, kunnen de verleidelijke wimpersmake-up proberen. Het vereist dat je valse wimpers draagt ​​en het effect is zo aantrekkelijk. De make-up is gewoon briljant, hoewel het de hulp van een professionele visagist vereist. Om meer volume toe te voegen, kun je ook je wenkbrauwen epileren.

De casual uitstraling:

De casual look

De casual look is, net als de naam, erg mooi, vrouwelijk en casual. Het is een geweldig make-upontwerp als je op een date gaat of gewoon gaat winkelen. Het is vrij eenvoudig om te doen, dus je kunt het thuis zelf doen.

Turkoois groen rokerig oog:

oogmake-up voor Aziatische ogen

De Turquoise groene smokey eye vereist veel precisie. Het zou het beste zijn als je de hulp van een professional zou kunnen nemen tijdens het maken van dit. Gebruik twee verschillende tinten groen en gebruik zowel kajal als eyeliner om je uiterlijk te accentueren.