Op zoek naar de nieuwste designs voor je oorbellencollectie! Of ben je het zat om die ouderwetse top oorbellen te dragen! Ja, met de verandering in de modetrends, bleken de oorbelontwerpen ook nieuwe tinten en ontwerpen te geven. Onder hen is het nieuwste ontwerp in mooie oorbellen het ontwerp met oorbellen.

De druppeloorbellen zitten altijd aan de oorlel vast. Ze eindigen altijd met een edelsteen of bedel aan het eind. Verkrijgbaar in verschillende designs, ze zijn altijd geïnspireerd op de druppel oorbellen, hanger oorbellen of de bungel oorbellen. De nieuwste ontwerpen krijgen aan het eind ook een ketting, een bedel, een hoepel of soortgelijke items voor een finishing touch.

Mooie oorbellen in trend:

Hier zijn enkele ontwerpen van oorbelontwerpen die je niet zou stoppen om het te kopen.

1. Zoetwaterdruppeloorbel:

Zoetwater druppel oorbel

Een nieuw ontwerp in het ontwerp met pareloorbellen is gemaakt in sterlingzilver gebogen ontwerp bezaaid met kleine diamanten. Het ontwerp is geïnspireerd op de golven van het zoete water en het uiteinde is gemaakt met een parel die eronder hangt. Het geeft een veroordelende lengte aan de oorlel.

2. Globe Drop Earring:

Bol Druppel Oorbel

Op zoek naar een fancy design oorbel! Een ontwerp met gouden oorbellen krijgt een cirkelvormige charme. De gouden wereldbol krijgt ook een nakshi-werk met bloemmotieven. De rondingen en het netwerk geven de oorbel een nieuwe look op feesten en evenementen.

3. Oneindige oorbellen:

Oneindige oorbellen

Een delicaat ontwerp in de diamanten oorbellen wordt gecombineerd met sterling zilver om een ​​oneindig ontwerp te geven. De oorbel is bezaaid met opkomende diamanten met een grote diamant in het midden. De oorbel wordt meestal gevonden over jurken en sari’s.

4. Eerste ontwerp druppeloorbel:

Oorbel met eerste ontwerp

Een gloednieuw ontwerp in het gouden patroon van de oorbellen krijgt een persoonlijk tintje met hun initialen. De oorbel krijgt een gebreid dessin dat een initiaal vormt met liefdevolle rondingen. De oorbel is stijlvol genoeg om te dragen voor casuals en ook voor jurken.

5. Edelsteen oorbellen:

Oorbellen met edelstenen

Edelstenen in combinatie met gouden oorbellen geven een wonderbaarlijke touch aan het ornament. De oorbellen hebben een saffier edelsteen in het midden, terwijl het is omzoomd met een gouden baksteen type ontwerp om het nog schattiger te maken. Het bedekt je oorlel voor comfortabel dragen.

6. Oorbel met gegoten blad:

Oorbel met gegoten blad

Een nieuw ontwerp dat erg populair is bij designerkleding, zijn de zilveren oorbellen. Het ontwerp van de oorbel is gemaakt met een combinatie van verschillende bladeren. De oorlel is versierd met een drievoudig bladontwerp, terwijl de rest eronder is bevestigd, waardoor de oorbel de gewenste lengte krijgt.

7. Bruids oorbellen:

Bruids Drop Oorbellen

Een perfect bruidsoorringontwerp vereist ronde ontwerpen met diamanten erin. Dit ontwerp met pareloorbellen is gemaakt met een prachtig patroon dat met elkaar verbonden is. De oorbel is voorzien van diamanten in verschillende maten en aan het uiteinde hangt een parel om het geschikt te maken voor de bruiden.

8. Retro oorbellen:

Retro oorbellen

Wil je die oude retro-look nog eens proberen voor je accessoires! De zwarte oorbellen gemaakt van zwarte diamanten, gouden kralen en gevederde strengen is het perfecte ding waar je naar op zoek bent. De oorlel krijgt een schijfontwerp met bedels erop. Het ontwerp van de oorbel is het best uitgevoerd voor kleine evenementen of gelegenheden over casuals of op jurken en japonnen.

9. Multi-stoned oorbellen:

Oorbellen met meerdere stenen

Druppeloorbellen zijn het beste als er een designersteen aan vast zit. Hier is een vergelijkbaar multi-stoned drop-oorringontwerp. De oorbel is gemaakt van sterling zilver en er is een ovaalvormige steen in bevestigd. De oorbellen zien er prachtig uit op feestjes over jurken of ontwerpers en kunnen ook etnisch gedragen worden.

10. Druppeloorbellen met kralen:

Druppel oorbellen met kralen

Op zoek naar iets funky om te dragen voor een officiële look of zelfs voor gelegenheden! Hier is een ontwerp met oorbellen dat is gemaakt met verschillende kralen. De oorbel is gebreid met verschillende kralen die een ontwerp van een jhumka geven. De lengte kan naar wens worden gehouden. Je kunt deze oorbel ook thuis maken.

11. Vine Drop Oorbellen:

Vine Drop Oorbellen

Een ontwerp dat erkenning krijgt voor designerfeesten of bruiloften is het wijnstokontwerp met zilveren oorbellen. Samengesteld met veel kleine, middelgrote en grote diamanten, geeft het een lineair ontwerp gemaakt met bloemmotieven. Om met een zachte aanraking toe te voegen, wordt de oorbel afgesloten met een cirkelvormige diamant.

12. Koninklijke oorbellen:

Koninklijke oorbellen

Een koninklijk ontwerp in de diamanten oorbellen krijgt een kroonachtig ontwerp. De oorbel krijgt een oorlelgedeelte waarvan de ronding is bezaaid met kleine diamanten. Het onderstaande gedeelte krijgt een robijnrode afwerking die bladeren en bloempatronen vormt. Het middelste gedeelte is gemaakt van goud en heeft een ambachtelijk ontwerp.

13. Eenvoudige oorbellen:

Eenvoudige oorbellen

Een vereenvoudigd ontwerp in de categorie oorbellen in druppelvorm is gemaakt met roségoud en een parel. De oorbel is eenvoudig gemaakt met een boutontwerp aan de bovenkant en een gebroken witte parel die eronder hangt. Het middelste deel is slechts een kleine streng die beide verbindt. Het wordt veel gedragen op casuals en etnische kleding.

14. Oorbellen met wilde tak:

Oorbellen met wilde tak

Een vrij verleidelijk ontwerp in het ontwerp met zwarte druppeloorbellen is het beste wanneer het wordt gedragen met zwarte jurken op feesten of recepties. De oorbel is gemaakt met een grote zwarte diamant in het midden, terwijl het bovenste oorlelgedeelte is gemaakt met wilde takken die allemaal in het zwart zijn bezaaid.

15. Vintage druppeloorbel:

Vintage druppeloorbel

Wanneer pareloorbellen worden gecombineerd met kleine diamanten die een bladbloemig ontwerp vormen, zal je zeker buiten adem raken. De oorbel is gemaakt met diamanten in de vorm van bladeren, terwijl de parels in de vorm van bloemknoppen zijn. Het ontwerp ziet er flauw uit op bruiloften, recepties enz. op designeroutfits.

De oorbellen hebben hun eigen subtiele opmerking over de hoofden van de vrouwen. Ze zijn er in verschillende soorten voor gelegenheden zoals eenvoudige routinematige slijtage tot zware bruiloften. De oorbellen zijn ook de eerste keuze van beroemdheden om wat delicatesse aan hun uiterlijk toe te voegen. Ongetwijfeld zien ze er hetzelfde uit in alle soorten metalen, maar toch hebben ze algemeen de voorkeur in sterling zilver, witgoud of roségoud.