Oorbellen spelen een belangrijke rol bij de voorbereiding op een eenvoudige of incidentele functie. Ze zijn ook zeer essentieel voor regelmatig gebruik. Er is enig spiritueel belang om ze te dragen. het is een teken van superieure status en ontwikkeling in spiritualiteit. Het is ook een belangrijk sieraad voor de getrouwde vrouwen in India. Het geeft de vrouwen fysieke en mentale balans om met elke ongunstige situatie om te gaan.

Van alle ontwerpen zijn de bungeloorringen tegenwoordig behoorlijk populair. De oorbellen omsluiten de oorlel. Met verschillende vormen en ontwerpen zijn ze in staat om de aantrekkingskracht van elke vrouw in één oogopslag te vangen. Kroonluchters en oorbellen vallen ook onder de categorie bungelende oorbellen.

Mooie bungel oorbellen in de mode:

Laten we een aantal geweldige ontwerpen van bengelende oorbellen bekijken die zeker een plaats zouden krijgen in je accessoiredoos.

1. Blauwe vlinders bungelende oorbellen:

Blauwe vlinders bungelende oorbellen

Design in vlinders heeft altijd de harten van de vrouwen gegrepen. Een soortgelijk ontwerp is gemaakt met blauwe saffierachtige diamanten. De oorbel geeft een volledige bedekking aan de oren waar de vlinders hand onder de oorlel voor een mooie look.

2. Ball Design Dangle Oorbellen:

Ball Design Dangle Oorbellen

Houd van die hangende cirkels onder je oorlellen! Een gouden hanger met oorbellen is wat je zoekt. De oorbellen zijn gemaakt van goud wat je ooruiteinden goed bedekt. Het vouwen van de oorbellen krijgt ook een diamantvormige verbinding voor een symmetrische look.

3. Hangende oorbellen met kooiontwerp:

Hangende oorbellen met kooidesign

Deze gouden bungel oorbellen zijn gemaakt met een combinatie van goud en zilver. De oorbellen krijgen een kooi-charme-ontwerp waarbij de rode van de charme is gemaakt met ronde ontwerpen. De kleine oorbel is de keuze van vrouwen van elke leeftijd voor regelmatig gebruik of bij gelegenheden.

4. Designer bengelende oorbellen:

Designer bengelende oorbellen

Op zoek naar een lange bengelende oorbel om op je jurk of op een designerstuk te dragen! Hier is een sterling zilveren oorbelontwerp dat lang genoeg is om op je schouders te reiken. De oorbel krijgt ronde zilveren dia’s met kristallen aan de rondingen en een enkele ketting in het midden.

5. Eenvoudige bungel oorbellen:

Eenvoudige bungel oorbellen

Een eenvoudig ontwerp in de lange bungelende oorbel is gemaakt met een klein kettingontwerp dat aan het einde eindigt met een kristal in wit. De oorbel heeft geen enkele vorm van sloten. De uiteinden krijgen aan beide zijden dezelfde lengte om het een nieuw uiterlijk te geven. Probeer het ontwerp voor een nieuwe look op normale dagen voor op kantoor.

6. Diamanten bungel oorbellen:

Diamanten bungel oorbellen

Diamant en zilver is de beste combinatie om te dragen voor elk soort feest, bruiloft of soortgelijke gelegenheden. Hier is een soortgelijk ontwerp van zilveren bungeloorringen die zijn omzoomd met kleine diamanten voor een glanzende look. De streng van de oorbel is ook voorzien van kleine witte diamanten om wat glamour aan het ontwerp toe te voegen.

7. Ankerontwerp bengelen oorbellen:

Anker Design Dangle Oorbellen

Een zilveren oorbelontwerp dat veel door tieners wordt gekozen boven casuals, zijn de oorbellen met ankerontwerp. Ze zijn gemaakt van zilver en krijgen het uiterlijk van een anker, afgerond met een touw. De lange oorbel staat voor kracht en stabiliteit in het leven van de drager. Het wordt ook geselecteerd op fancy jurken of japonnen.

8. Ronde bengelende oorbellen:

Ronde bungel oorbellen

Een ontwerp dat je terugvoert naar de retro-periode is het ontwerp van sterlingzilver bungelende oorbellen, in de volksmond bekend als ronde oorbellen. De eenvoudige oorbel heeft vijf parelachtige ontwerpen in het midden die vast zijn.

9. Hook Look Dangle Oorbellen:

Hook Look Dangle Oorbellen

De sterling zilveren hangers met haakdesign hebben een andere look. Het is geïnspireerd op de haken van de kettingen of armbanden in een omgekeerd ontwerp. Het onderste gedeelte krijgt een ruwe uitstraling, terwijl de bovenkant een ontwerp krijgt alsof het is gemaakt met meerdere cirkelvormige rondingen tegelijk, vergelijkbaar met een kegellook.

10. Disc-look bengelende oorbellen:

Hangende oorbellen met schijflook

Zwarte kleur heeft niet alleen veel kopers gewonnen in de accessoirelijst. De zwarte bengelende oorbellen hebben een schijfachtig ontwerp. Het midden is ook bezaaid met een ontwerp dat lijkt op dat van een bloem met een centrale diamant. Het ontwerp is een combinatie van goud en zwarte kleur.

11. Charm Pearl Dangle Oorbellen:

Charm Pearl Dangle Oorbellen

Een nieuw ontwerp geïnspireerd op de traditionele jhumka’s is de bedelpareloorbellen bungelen. Het zilveren kettinggedeelte is gemaakt met verschillende kleine bedels die zijn bevestigd met witte parels in een rond ontwerp. Het wordt ook veel gedragen met etnische outfits en jurken. Sommige tieners geven er echter ook de voorkeur aan op jeans en korte broeken.

12. Diamanten parel bengelen oorbellen:

Dangle Oorbellen met diamanten parel

Een bescheiden ontwerp met pareloorbellen krijgt een vleugje kleine diamanten om het specialer en delicater te maken. De oorbel krijgt een zilveren top die de oorlel bedekt als een charme; aan het uiteinde is een witte parel bevestigd. De oorbel kan gedragen worden op feestjes, etnische kleding of western, of kan ook gewoon gedragen worden.

13. Amandel bengelende oorbellen:

Amandel bengelende oorbellen

Witgouden oorhangers hebben met hun zachtmoedige ontwerpen een geweldige plek veroverd in de harten van vrouwen. Een nieuw patroon met een aangesloten amandelmotief valt erg in de smaak bij de vrouwen. De oorbellen zijn gemaakt met dunne en dikke amandelringen met een grote lengte.

14. Fancy bengelende oorbellen:

Fancy bengelende oorbellen

Zin in mooie accessoires voor een speciale gebeurtenis of avond! Het fancy bengelende oorbelontwerp geïnspireerd op de gedateerde oorbellen is gemaakt met goud. De opening van de oorbel krijgt een dikke kettinglook, terwijl de lengte van de oorbel is gemaakt met een klein en dun kettingontwerp van de voorkant naar de achterkant voor een volledig bedekte look.

15. Etnische bungel oorbellen:

Etnische bungel oorbellen

Een etnisch tintje met een combinatie van geoxideerd en zilver is vrij algemeen geaccepteerd op traditioneel. De bungel oorbellen zilver en geoxideerd zijn bezaaid met kleine en grote diamanten. De oorbel krijgt een curvy look met verschillende vormen erin. De lange oorbel kan het beste zijn op bruiloften of ook voor hoge feesten boven jurken.

Met de veranderingen in de ontwerpen van de outfits, hebben de ontwerpen met bungeloorbellen ook revolutionaire veranderingen in de ontwerpen gekregen. De nieuwe ontwerpen omvatten de bloemmotieven, sterontwerpen, lange kettingontwerpen en nog veel meer.