Opgestoken kapsels zijn geliefd en aanbeden door iedereen. Of het nu een casual look is of een trendy look of zelfs een simpele pony-look, en deze staan ​​erom bekend dat ze tegelijkertijd comfortabel en stijlvol zijn. Elegantie, stijl en trend komen allemaal samen als een pakket in deze eenvoudige opgestoken kapsels. De updo-ideeën zijn behoorlijk netjes gerangschikt en nemen ook geen tijd in beslag.

Opgestoken kapsels - MAin

Lees daarom hier meer over deze schattige opgestoken kapsels die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Of het nu een avondfeest of een traditioneel evenement is of een informeel uitstapje met vrienden, en deze nieuwste opgestoken kapsels zijn alles wat u vandaag nog nodig heeft!

30 nieuwste en eenvoudige opgestoken kapsels zijn alles behalve liefde!

Hieronder vindt u enkele van de beste en verschillende opgestoken kapsels met afbeeldingen die u zeker zullen inspireren.

1. Zijdelings haar met Franse vlecht:

Zijdelings haar met Franse vlecht

Het zijhaar is ook in de trend geweest, met veel beroemdheden die ze dragen. Deze opsteekkapsel voor kort haar behoort tot de trending girly looks. Het is niet gemakkelijk om te doen en heeft tijd nodig, en geduld is echter een van de best beoordeelde in onze lijst. Om dit Franse vlechtkapsel te proberen, krijg je schattige en mooie looks.

Zo bereik je deze look:

 1. Kam je haar opzij en French vlecht je haar losjes.
 2. Zodra dit is gebeurd, stop je de vlechten onder je haar.
 3. Zet ze vast met spelden, waardoor het een stijlvolle uitstraling krijgt.
 4. Je kunt verder haaraccessoires toevoegen om de look voor jezelf aan te passen.

Geschikt voor:

 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen onder de 25 kunnen er hier geweldig uitzien.
 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is geschikt om deze look te matchen en aan te vullen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag schattige rokken en topjes om er goed uit te zien voor familiebijeenkomsten of evenementen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Vrouwen met alle gezichtsvormen en kort haar kunnen de dag pakken met de look.

2. Mooie gedraaide updo:

Mooie gedraaide updo

Dit is weer een van de eenvoudige opgestoken kapsels. Het is elegant en bevat veel gratie. Je kunt deze look in een mum van tijd krijgen met de wendingen die je maakt en door ze achter op je hoofd te plaatsen om een ​​mooie knot op zijn plaats te creëren. Je kunt met dit kapsel uitgaan op dates en je zult merken dat je geliefde zijn ogen niet van je af kan houden. Dit is een van de meest populaire opgestoken kapsels met lang haar waardoor je er mooier uitziet.

 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is een mooie tijd om deze opgestoken stijl te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van in de 30 en 40 kunnen goed bij deze stijl passen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag dit alleen weer voor bruiloftsevenementen. Probeer het met charmante sari om er geweldig uit te zien.
 • Geschikt gezicht en haartype: Vrouwen met een ovaal en ruitvormig gezicht met elk haartype kunnen hier goed terecht.

3. Bouffant-rugbroodje:

Bouffant Back Bun

De bouffant easy hair updo gaat niet alleen meer om degradatie naar de top. Je kunt dit gemakkelijk nemen met een rugknot in nieuwe stijl, zoals hier te zien is. Je moet er zeker van zijn dat voordat je begint, je haar recht moet zijn, en als je dezelfde perfectie wilt, houd dan een gladde stijltang in de buurt. De meeste Indiase vrouwen houden ervan om te pronken met dit soort traditionele opgestoken kapsels.

 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van in de dertig kunnen er hier onstuimig uitzien.
 • Beste seizoen om te proberen: Elk seizoen past goed bij dit kapsel.
 • Geschikt gezicht en haartype: Ovaal en ruitvormig gezicht met elk lang haar kan deze uitproberen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Dit gaat goed samen met formele evenementen en feesten. Draag het met een lange jurk of jurk om er elegant uit te zien.

4. Pony omhoog:

Pony omhoog

Dit mooie opgestoken kapsel is een zeer interessante en slanke look. Dit is een veel voorkomend kapsel onder vrouwelijke ruiters. Het haar wordt rechtgetrokken. Het wordt dan gekamd en verzameld in een eenvoudige pony midden op het achterhoofd. Het losse haar wordt vervolgens vastgebonden in een knot knot.

 • Beste seizoen om te proberen: Elk seizoen is helemaal goed om in deze stijl te gaan.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van achter in de twintig passen het best bij de stijl.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Deze stijl is het beste voor bruiloftsrecepties met een lange elegante jurk.
 • Geschikt gezicht en haartype: Vrouwen met een ovaal en ruitvormig gezicht met golvend haar zijn het meest geschikt voor deze look.

4. Hoog broodje:

Hoge knot

Een heel klassiek mooi opgestoken kapsel dat altijd in de trend blijft, is de hoge knot, en deze zijn ook erg elegant en formeel. Deze stijl kan gemakkelijk worden gedaan door je haar in een bladerdeegpony te grijpen. De pony moet bijna in het midden van het hoofd staan. Draai nu je haar en wikkel het om de basis van de pony en zet het vast met een band.

 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is een goed moment om deze opgestoken look te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van in de 30 kunnen de dag plukken met deze look.
 • Geschikt gezicht en haartype: Elke gezichtsvorm en steil haar past hier beter bij dan andere.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Probeer deze trendy look met een knielange jurk of rok voor mode-evenementen of feesten.

6. Zijdelingse Fishtail-vlecht:

Zijdelingse Fishtail Vlecht

De fishtail-vlechtkapsels lijken tegenwoordig populair te zijn bij beroemdheden, en velen van hen sporten op verschillende evenementen. Het kapsel ziet er het beste uit voor mensen met halflang haar. Deze opgestoken kapsels voor beroemdheden kunnen er een beetje rommelig uitzien door het een onafgewerkte look te geven. Vlecht het haar opzij en laat het haar op je schouder vallen.

 • Beste seizoen om te proberen: De winter is de beste tijd om deze opgestoken stijl te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van tussen de 20 en 30 kunnen er in deze stijl onstuimig uitzien.
 • Geschikt gezicht en haartype: Vrouwen met het ronde en hartvormige gezicht met golvend of steil haar passen er beter bij.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag dit met saree of lehenga’s voor een van de pre-huwelijksfestiviteiten om er fantastisch en prachtig uit te zien.

7. Hoofdbandvlecht:

Hoofdband vlecht

De hoofdbandvlecht is een kapsel dat meisjes er mooi uit kan laten zien. De vlechten zijn gemaakt om als een band over je hoofd te lijken. De hoofdband van het gevlochten haar kan worden gedaan door het haar in twee delen te scheiden en ze afzonderlijk te vlechten. De vlechten worden dan over het hoofd gekruist om het op een band te laten lijken.

 • Beste seizoen om te proberen: Het zomerseizoen is het beste voor deze kapsellook.
 • Ideale leeftijdsgroep: Tienermeisjes en jonge vrouwen zijn geschikt voor dit kapsel.
 • Geschikt gezicht en haartype: Rond en ovaalvormig gezicht met elk haartype kan het uitproberen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Dit populaire opgestoken kapsel is geschikt voor casual uitjes met vrienden of date-avonden met een schattige knielange flare-jurk.

8. Omgedraaide updo:

Omgedraaide updo

Opgerolde opsteekkapsels zijn een beetje moeilijk te krijgen, maar met de hulp van een paar vrienden of een stylist zou je dit in een oogwenk voor elkaar kunnen krijgen. Het haar wordt met een draadroller in verschillende secties verdeeld. De secties worden opgerold en vervolgens met behulp van clips of pinnen stevig op het hoofd vastgehouden. Dit is een van de populaire opsteekkapsels voor lang haar.

 • Beste seizoen om te proberen: Elk seizoen is perfect om het kapsel te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van in de 40 kunnen er prachtig uitzien met deze look.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Probeer deze stijl met een knielange jurk of een volledige jurk voor chique zakelijke evenementen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Of het nu een ovaal of rond gezicht is, alles is goed geschikt voor de look met alleen lang haar.

9. Chignon Updo-stijl:

Chignon Updo-stijl

Een knot, ook een knotkapsel is een van de meest voorkomende haaropsteekkapsels. Dit kapsel wordt meestal bereikt door een knoop aan de achterkant van het hoofd te leggen, meestal in de buurt van de nek. Je zou ook veel variaties kunnen proberen op dit specifieke mooie opgestoken kapsel.

 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is over het algemeen het beste om deze stijl uit te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van in de twintig kunnen er geweldig en stijlvol uitzien in deze look.
 • Geschikt gezicht en haartype: Draag deze stijl voor een ovaal en ruitvormig gezicht alleen met lang haar.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Vrouwen kunnen mooie lange jurken dragen om er oogverblindend uit te zien voor avondfeesten en evenementen.

10. Halve opwaardering:

Halve opwaardering

Deze half opgestoken kapsels zijn eenvoudige en gemakkelijk te doen kapsels. Het is zeer elegant en heeft een half bouffant uiterlijk. De voorste paar lokken zijn naar één kant gekamd en net boven de oren vastgezet. De rest van het haar kan worden gekruld of er golvend uitzien. Je zou een paar wendingen en krullen kunnen mixen om het een veerkrachtige look te geven.

 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van in de twintig kunnen er hier geweldig uitzien.
 • Beste seizoen om te proberen: De winter is zeer geschikt om deze stijl uit te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Vrouwen met alle gezichtsvormen en haartypes met lang en halflang haar passen bij de look.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Dit is een van de favoriete opgestoken kapsels voor bruiloften. Bruiden kunnen dit dragen voor alle pre-huwelijksfestiviteiten met lehenga’s of sari’s.

11. Stompe pony-updo:

Stompe pony opgestoken

Je zou je pony kunnen mengen met elke halve Updo. Meestal zijn een in het oog lopende pony of een rechte pony altijd stijlvol. Je zou het resterende haar in een knot kunnen binden of het haar een licht golvende look kunnen geven. Je kunt ook een zijvlecht doen om deze look af te maken.

 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is een goed moment om deze uit te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van begin 20 kunnen deze opgestoken pony met stompe pony rocken.
 • Geschikt gezicht en haartype: Elk gezichtstype met lang tot halflang haar kan deze look goed krijgen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag dit met super casual kleding en outfit voor uitjes met je vrienden of familie.

12. Gestreept broodje:

Gestreepte knot

Dit is het beste kapsel om voor te gaan als je haast hebt. Je kunt gewoon een eenvoudig hoog knotje vastbinden en het bedekken met een eenvoudige maar stijlvolle hoofdband. De hoofdband zou meer elegantie toevoegen aan de eenvoud van het knotje. Dit knotkapsel is een van de eenvoudigste en gemakkelijkste opsteekkapsels voor tienermeisjes en ook voor jonge vrouwen.

 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is een goed moment om deze uit te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van achter in de twintig kunnen er goed uitzien in deze stijl.
 • Geschikt gezicht en haartype: Ronde en ovale gezichtsvormen zijn goed bij lang steil haar.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag dit voor casual uitjes met vrienden of date-avonden met een normale top en korte broek.

13. Verpletterende golven kijken:

Beukende golven kijken

Als je haar van nature gekruld of golvend is, zal deze opgestoken haar goed voor je werken. Gebruik ze in uw voordeel in plaats van te proberen de natuurlijke krullen en golven te temmen. Draai ze op hun natuurlijke manier en houd ze vast met spelden in de vorm van een halo die rond het gezicht cirkelt.

 • Beste seizoen om te proberen: De winter is een goede tijd om deze stijl uit te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van in de twintig kunnen er goed uitzien in deze stijl.
 • Geschikt gezicht en haartype: Ovaal gezicht past dit goed bij elk haartype zoals je wilt.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Dit zijn leuke opgestoken prom-kapsels of voor nachtelijke feestjes. Draag het met een knielange jurk die er goed bij past.

14. Broodje met zijscheiding:

Zijdelings broodje

Een complete nette look, die goed past bij steil haar, is een zijknot. U kunt van nature steil haar hebben of het met een strijkijzer rechttrekken. Dan het zijdeel van je haar, zodat het iets over je voorhoofd valt. Bind vervolgens een laag middenbroodje dat geschikt is voor uw keuze. Dit is een van onze favoriete opgestoken kapsels.

 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is een goed moment om deze uitkijk te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van begin 20 kunnen er hier geweldig uitzien.
 • Geschikt gezicht en haartype: Hartvormige, vierkante, ronde gezichtsvormen zien er hier alleen goed uit met kort haar.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Je kunt dit kapsel proberen voor avondfeesten of dinerevenementen of met elke vrijetijdskleding.

15. Omgevallen updo:

Updo naar beneden gevallen

Als je het niet leuk vindt om je haar volledig naar achteren te kammen, dan kun je voor dit type opgestoken haar gaan. Dit kapsel geeft een illusionair bob-effect. Het haar is in een knot vastgebonden, zodanig dat het haar aan weerszijden van het gezicht loshangt, wat een bob-look geeft.

 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is een goed moment om deze uitkijk te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van begin 30 kunnen er hier geweldig uitzien.
 • Geschikt gezicht en haartype: Ovale en ruitvormige gezichtsvormen met elke haartextuur zijn goed om te gebruiken.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Dit is een van de beste opsteekkapsels voor kort haar en geschikt voor formele evenementen en bijeenkomsten. Combineer het met een knielange jurk om er geweldig uit te zien.

16. Flower Power-updo:

Mooie opgestoken kapsels 16

Voeg voor dit kapsel witte bloemen toe aan je haar, en daarmee kun je meteen ieders aandacht trekken. Je valt niet alleen op, maar het vlechten van je haar haalt het beste in je haartextuur naar boven, wat perfect is voor alle gelegenheden. Het knotje op zich is ook super schattig, en hoewel het er misschien rommelig uitziet, is de opsteekkapsel moeiteloos te doen als je eenmaal de hele deal hebt gekregen.

 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is een mooie tijd om deze stijl uit te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van achter in de twintig kunnen er prachtig uitzien in deze stijl.
 • Geschikt gezicht en haartype: Vrouwen met elk gezichtstype en elk haartype kunnen deze look gebruiken.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Dit is een elegant opgestoken kapsel voor huwelijksevenementen. Combineer het met lehenga’s of lange jurken.

17. Rommelige haaropsteekkapsel met een twist in het midden:

Rommelige haaropsteekkapsel met een twist in het midden

Als je van gemakkelijke haaropsteekkapsels houdt, zul je dol zijn op deze mooie die je terugvoert naar die tijd dat het je kindertijd was, en je moeder zou elegante vlechten doen op je oh zo lange haar. Dit is wederom een ​​rommelig kapsel, dat gebruik maakt van de gedraaide vlecht en perfect is voor de zomer. Het is heel casual, maar toch trendy, wat het beste deel van de deal is.

 • Beste seizoen om te proberen: Het zomerseizoen is geschikt om deze look te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen onder de 40 kunnen er hier prachtig uitzien.
 • Geschikt gezicht en haartype: Elk gezichtstype kan er goed mee samengaan met golvend haar.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Dit zijn formele opgestoken kapsels voor kantoorevenementen. Draag een officieel shirt en broek om er geweldig uit te zien.

18. Geplooide en gevlochten opsteekkapsel:

Geplooide en gevlochten opsteekkapsels

Is de hele gekrompen en gevlochten stijl jouw favoriet? Welnu, nu kun je dat kapsel combineren en er in een mum van tijd chic uitzien. Deze look is zowel mooi als verbluffend tegelijk en voor lang haar, vooral als je highlights hebt om over op te scheppen.

 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van achter in de twintig kunnen er hier prachtig uitzien.
 • Beste seizoen om te proberen: Zomer en winter zijn geschikt om deze look te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Vrouwen met een rond en ovaal gezicht kunnen er geweldig uitzien, en elk haartype kan daarbij passen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Dit is weer een opgestoken bruidskapsel voor alle bruiloftsevenementen. Draag het met sari’s of lehenga’s om er goed bij te passen.

19. Opgestoken knot kapsel:

Opgestoken knot kapsel

In het geval dat je er niet over uit kunt komen hoe prachtig je eruit ziet met een diep zijscheiding, zul je dit soort opgestoken kapsels graag uitproberen op lang haar. Dit kapsel is niet alleen elegant, maar ook eenvoudig en stijlvol. Met de zachte krullen waar je mee kunt opscheppen, is de opsteekkapsel klaar om gedragen te worden naar elk luxe evenement dat je wordt uitgenodigd. Maar maak je geen zorgen – het kapsel houdt veel langer stand dan je denkt, soms zelfs urenlang als het ongestoord wordt gelaten.

 • Beste seizoen om te proberen: Deze opgestoken look is het beste voor het zomerseizoen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van achter in de twintig kunnen er geweldig uitzien in deze stijl.
 • Geschikt gezicht en haartype: Dit is een gemakkelijke opsteekkapsel voor kort gelaagd haar met een ovale gezichtsvorm.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Formele overhemden en broeken kunnen er goed uitzien om regelmatig naar kantoor te gaan in deze look.

20. Franse knoop:

Franse knoop

Een van de mooiste en meest gestroomlijnde mooie opgestoken kapsels is een Franse knoop. Dit opgestoken kapsel blijft in de trend. De Franse knoop kan het beste worden gedaan met de hulp van een stylist. Het haar wordt meestal in een verticale vorm gerold en wordt beschouwd als een zeer dramatisch kapsel.

 • Ideale leeftijdsgroep: Draag dit alleen voor vrouwen van in de twintig dan voor anderen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Ovale gezichtsvorm is hier geschikt voor elk gezichtstype.
 • Beste seizoen om te proberen: Of het nu winter of zomer is, je kunt dit op elk gewenst moment uitproberen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Deze chique Franse opsteekkapsel is geweldig voor dansavonden of muziekfeesten met kokerrokken of bodycon-jurken.

21. Fishtail-broodje:

Visstaartbroodje

Vlecht omwikkeld met een broodje samen. Het klinkt als een mooi, fascinerend kapsel, nietwaar? Dit opgestoken kapsel omarmt je, zoals gewoonlijk, stijlvol tot in de perfectie. De enige uitdaging waarmee je door de deal wordt geconfronteerd, is waarschijnlijk het beheren van de fishtail-vlecht, maar als je de vlecht onder de knie hebt, kun je voor iedereen in de buurt als extra indrukwekkend doorgaan en ook andere mensen uitdagen.

 • Ideale leeftijdsgroep: Dit kapsel is geschikt voor vrouwen van in de 30.
 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is het beste en geschikt voor dit opgestoken kapsel.
 • Geschikt gezicht en haartype: Ovaal gezicht past hier alleen goed bij lang haar.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Dit is een van de opgestoken kapsels voor lang haar. Werk daarom op nachtelijke feestjes met een knielange jurk.

22. Rommelige knot-updo:

Rommelige knot-updo

Deze stijl is een nieuw opgestoken kapsel dat bij elke outfit past. Je kunt het thuis doen door een paardenstaart te maken en vervolgens het losse haar rond de basis van de paardenstaart te wikkelen. Terwijl u dit doet, hoeft u niet erg netjes te zijn met het uiterlijk. Doe niets aan de natuurlijke krullen en golven van het haar.

 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is een goed moment om deze uitkijk te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van in de twintig en dertig kunnen de stijl rocken.
 • Geschikt gezicht en haartype: Ronde en ovale gezichtsvormen passen hier het beste bij elk haartype.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag dit voor nachtelijke feestjes met vrienden of familie. Draag een leuke lange jurk of rok die bij de look past.

23. Updo van drie minuten:

Drie minuten update

Nog een van de ingewikkeld ogende kapsels met een laag opgestoken kapsel die snel te maken zijn, dit is net zo elegant als de laatste op deze lijst. Om te beginnen, snijdt u eerst uw haar af van uw kruin en neemt u ook de streng boven uw oorlijn voor hetzelfde. Draai en zet deze in alle richtingen vast, en dat is alles wat je hoeft te doen om de geweven look correct te krijgen.

 • Beste seizoen om te proberen: De winter is goed en geschikt voor deze stijl.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van tussen de 30 en 40 kunnen er hier goed uitzien.
 • Geschikt gezicht en haartype: Elke gezichtsvorm en haartype kan hier goed passen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag dit voor om het even welk huwelijk van anderen. Probeer het te combineren met een sari om er prachtig uit te zien.

24. Ultieme elegante updo:

Mooie opgestoken kapsels 24

Terwijl elegante opsteekkapsels tijd vergen en je een vertraging ervaart elke keer dat je wordt uitgenodigd voor een stijlvol evenement, is dit kapsel gemakkelijk haalbaar. Begin voor deze met de verdeling van je haar in drie secties. Kam vervolgens het centrale gedeelte, draai en speld.

 • Beste seizoen om te proberen: De zomer past goed bij dit kapsel.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van in de twintig kunnen er hier onstuimig en prachtig uitzien.
 • Geschikt gezicht en haartype: Ovaal en een hartvormig gezicht met elk haartype kan goed gaan.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Probeer dit voor date-avonden met een schattige knielange jurk om een ​​geweldige eerste indruk te maken.

25. Regency Ball-updo:

Mooie opgestoken kapsels 25

Ben je op zoek naar iets complexs en toch elegants voor een dag? Welnu, hier is er een die op zoveel niveaus werkt op dik en krullend haar, beide even goed. Trek je haar in een halflange pony en laat dan een deel van je haar los. Vlecht het allemaal in een knot met een twist. Dit is een makkelijke opsteekkapsel voor halflang haar om zelf te doen.

 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van in de 30 kunnen er hier geweldig uitzien.
 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is hier geschikt voor comfort en stijl.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag dit met een lange jurk of rokken voor een casual uitje met vrienden.
 • Geschikt gezicht en haartype: Draag het als je een rond, ovaal en vierkant gezicht hebt met halflang haar.

26. Hoofdband-updo:

Hoofdband Updo

Dit volgende opgestoken kapsel ziet er misschien ingewikkeld uit, maar het is eenvoudig genoeg voor een dagelijks jaar. De hoofdband die je uiteindelijk kiest, bepaalt hoe elegant je eruitziet, en de bloemen en juwelen dragen bij aan een meer decoratieve look. Dit type haaropsteekkapsels is zeer geschikt voor alle gelegenheden die aantrekkelijker zijn voor traditionele Indiase sarees.

 • Beste seizoen om te proberen: Elk seizoen gaat uitstekend in deze stijl.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van eind 20 en 30 kunnen er hier geweldig uitzien.
 • Geschikt gezicht en haartype: Vrouwen met een vierkant en ovaal gezicht passen goed bij elk haartype.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag deze stijl alleen met sari’s voor een geweldige look om bruiloften of familiefeesten bij te wonen.

27. Elegant rommelig opgestoken kapsel:

Mooie opgestoken kapsels 27

Van beroemdheden tot modesterren, rommelige lokken zijn tegenwoordig behoorlijk de trend, en deze opsteekkapsel is niet anders. Vergeet niet om je haar niet te borstelen wanneer je dit kapsel kiest. Zo ziet je lucht er dikker uit en krijgt het het volume dat het nodig heeft.

 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van in de twintig kunnen er goed uitzien.
 • Beste seizoen om te proberen: Dit laag opgestoken kapsel is het beste voor de zomer.
 • Geschikt gezicht en haartype: Ovale en ronde gezichtsvormen met de rechte textuur van het haar zijn het beste voor deze stijl.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Probeer dit kapsel met casual uitjes met vrienden of voor schooldagen met casual outfits.

28. Circulaire twist-updo:

Circulaire Twist Updo

Twists en vlechten zijn een goed idee om je stijlstatement met gratie te laten zien. Deze ziet eruit als een eindeloze lus, maar met een twist die in een knot wordt gerold. Het kapsel kan lastig zijn als je krullend haar hebt, dus maak er een punt van om van tevoren een beetje te werken. Dit is een van onze favoriete mooie opgestoken kapsels.

 • Beste seizoen om te proberen: Dit kapsel is geschikt voor het zomerseizoen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van in de 30 kunnen er geweldig uitzien met dit kapsel.
 • Geschikt gezicht en haartype: Vrouwen met elk gezichtstype kunnen omgaan met elk haartype.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag dit voor grote nachtfeesten of chique evenementen in combinatie met een lange jurk.

29. Mullet-updates:

Mooie opgestoken kapsels 29

Het is een van de beste en perfect gevlochten opgestoken kapsels met lang haar die je post zo briljant maakt. En dit is een mul-updo en feest aan de achterkant met een formele look aan de voorkant. De voorkant heeft een elegante opgestoken kapsel in bruinrood haar. Dit is een verbluffende stijl en heeft veel vlechten voor de algehele look.

 • Beste seizoen om te proberen: Het zomerseizoen is geschikt voor deze stijl.
 • Ideale leeftijdsgroep: Jonge meisjes en vrouwen onder de 23 jaar kunnen er hier fantastisch uitzien.
 • Geschikt gezicht en haartype: Ovale en ronde gezichtsvormen met elk lang haar zijn goed om te gebruiken.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Deze gevlochten stijl is geweldig voor informele familie-uitjes of bijeenkomsten. Draag het met een mooie jurk om er goed uit te zien.

30. Tweede dag rommelig kapsel:

Tweede dag rommelig kapsel

Het beste deel van dit kapsel is dat als je twee evenementen hebt om op dezelfde dag bij te wonen, vertrek met deze aan, en wanneer je de opsteekkapsel ongedaan maakt, blijf je achter met prachtige golvende krullen. Dit zou ongetwijfeld een van de meest natuurlijke en beste opsteekkapsels voor kort haar zijn, die geweldig past bij een coole bril.

 • Beste seizoen om te proberen: Zomer en winter kunnen het beste zijn om deze stijl te proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Vrouwen van begin 20 zien er hier cool en elegant uit.
 • Geschikt gezicht en haartype: Als je een ovaal gezicht en kort haar hebt, dan is dit iets voor jou.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Probeer dit te dragen met een knielange jurk of korte broek of rok om er geschikt uit te zien voor date-avonden of filmuitjes.

Aanvullende tips:

 1. Deze opgestoken kapsels kunnen snel door vrouwen van alle leeftijden worden gemaakt.
 2. Draag ze met de hulp van anderen om het correct en goed te krijgen.
 3. Als je een rond gezicht hebt, geef dan de voorkeur aan gevlochten opsteekkapsels of lage opsteekkapsels die er elegant uitzien.
 4. Vrouwen met een ovaal gezicht zijn gezegend om verschillende stijlen te proberen die bijna bij iedereen passen.
 5. Om glad en zacht haar te krijgen om de opgestoken haar goed te krijgen, breng serum aan op nat handdoekhaar na het wassen.
 6. Niet te veel shampoo gebruiken. Doe het maar twee of drie keer per week.
 7. Leave-in-conditioner moet ervoor zorgen dat het haar gevoed wordt. Trim het haar regelmatig.

Ik hoop dat je deze opgestoken kapsels leuk vond. Deze behoren tot de meest populaire trends in de lijst die geschikt zijn voor verschillende categorieën jonge en oudere vrouwen voor verschillende gelegenheden en functies. Probeer wat je het lekkerst vindt en laat ons weten hoe het goed bij je past. Dit zijn vrij veelzijdige variaties en zien er elegant uit, en we zijn er zeker van dat niemand deze stijlen niet leuk vindt!

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Q1. Kunnen opgestoken kapsels ook geschikt zijn voor jonge meisjes onder de 20?

antw: Ja, opgestoken stijlen zijn behoorlijk veelzijdig. Vrouwen van alle leeftijden kunnen ze afstemmen op hun kenmerken en evenementen. Zorg ervoor dat je het ook voor jonge meisjes uitprobeert. Losse opsteekkapsels werken niet goed bij jonge meisjes, probeer iets met vlechten of wendingen om er schattig en mooi uit te zien.

Q2. Hoe zorg je ervoor dat het opgestoken kapsel lang op zijn plaats blijft?

antw: Haarlak en retoucheerspray zijn je beste vrienden. Deze zorgen ervoor dat je haar lang blijft zitten. Spray het goed voordat je de opsteekkapsel start, dat is nadat je het haar goed hebt geborsteld en ook nadat de opsteekkapsel klaar is

Q3. Hoe lang kan ik met een strak opgestoken kapsel blijven zitten zonder het haar te beschadigen??

antw: Het hangt van jou af. Als u uw haar goed verzorgt door regelmatig haarverzorgingsroutine, olie- en serumtoepassingen te gebruiken, kunt u weinig schade oplopen, maar zorg er echter voor dat u niet ‘s nachts slaapt met dit opgestoken kapsel

Q4. Passen vrouwen met een rond gezicht goed bij kort haar??

antw: Ja absoluut. Velen denken dat kort haar niet geschikt is voor vrouwen met een rond gezicht. Opsteekkapsels voor kort haar kunnen volledig worden uitgeprobeerd en geëxperimenteerd met mensen met een rond gezicht.

V5. Waar moet ik op letten als ik haar opsteek voor een functie??

antw: We weten allemaal dat we willen dat het kapsel lang op zijn plaats blijft. Behalve het kapsel met haarlak fixeren, moet je ervoor zorgen dat het haar na het einde van de dag en het evenement kan ademen. Dit is om schade te voorkomen die wordt veroorzaakt door intensief gebruik van stylingtools die mogelijk nodig zijn voor het opsteken.