Мога ли да отслабна за 10 дни? Това е най -често срещаният въпрос сред хората по света, страдащи от затлъстяване. Всички ние обичаме храната и затова не предпочитаме диета, за да отслабнем. „Хранене здравословно“ и „упражняване повече“ са страхотни поговорки, но понякога хората просто искат да кажат какво могат да направят, без да променят твърде много начина си на живот. По този начин днес в тази статия ние разказваме някои най -добри начини да отслабнете за 10 дни.

Докато има много диети с прищявка, които могат да ви бъдат от полза да отслабнете, те също така ви оставят да се чувствате гладни и лишени от храна. За всички хора, които нямат време или чувство да поемат катастрофална диета или дори да посетят фитнес залата, имаме някои прекомерни новини. Ако сте гладни да отслабнете по силния и лесен начин, опитайте следващите планове. И накрая, не става въпрос за това, което ядете, а за това как ядете. Като следвате това, дори ще постигнете много бърза, интензивна загуба на тегло.

Как да отслабнете за 10 дни

Най -добрите съвети за отслабване за 10 дни:

Сега, тук ви казваме някои най -добри съвети за отслабване само за 10 дни. Те са както следва;

1. Задайте реалистични цели:

Пребройте тези калории

Вместо да се концентрирате върху общата сума, която искате да загубите, направете постижими цели за 10 дни във време, което знаете, че може да бъде постижимо. Помислете за рутинната си тренировка. Колко калории искате да изгорите на ден? Ако изгаряте 400 калории на ден, това е 2800 калории на седмица. Един килограм е 3500 калории.

2. Дъвчете повече, яжте по -малко:

Яжте здравословна храна за отслабване

Проучванията показват, че колкото по -дълго време прекарвате в дъвчене, толкова по -малко калории приемате. Дъвченето за по-дълго спира преяждането, като дава на мозъка повече време да получи сигнали от стомаха, че е опакован. Той не само е безброй за обработка, но също така има полза от контрола на размера на вашата помощ. Опитайте да ядете храната си от 35 до 50 пъти за всяка глътка.

3. Пийте вода:

Питейна вода за отслабване

Увеличаването на приема на вода ще доведе до загуба на тегло. Той запазва глада ви в залива и ви предлага по -малък шанс да погълнете онези сладки напитки, които са толкова привлекателни. Всъщност това ускорява метаболизма ви почти мигновено. Затова се препоръчва всеки човек да пие около 8 до 12 чаши вода всеки ден.

4. Повдигане на тежести:

Мъртва тяга с дъмбели с твърди крака

Силовите тренировки са жизненоважни за контрола на теглото, тъй като хората, които имат повече мускулна маса, имат по -висока скорост на метаболизъм. Мускулите са енергична тъкан, която поглъща калории, докато депозираните мазнини използват много малка енергия. Силовите тренировки могат да осигурят до 15% увеличение на метаболизма, което е изключително полезно за отслабване и дългосрочен контрол на теглото.

5. Плодове преди хранене:

Плодове и зеленчуци

Желателно е да се консумират плодове поне 30 минути преди всяко тежко хранене. По този начин плодовете ще се усвоят бързо. Яденето на плодове на гладно детоксикира вашата система и ви доставя много енергия за отслабване.

6. Не пропускайте закуската:

Закусете си

Избягвайте да пропускате закуска, защото тя се нарича най -значимото хранене за деня. Вашето тяло (малко мозъкът ви) вярва, че се зарежда няколко пъти всеки ден, така че когато подскачате закуската, се чувствате толкова гладни, че когато наближи обядът, вие предозирате или може би избирате хранителни продукти, които не са най -силният избор. Липсата на закуска намалява метаболизма ви. По същество, постоянно консумирайте закуската си, в час на събуждане, тъй като тялото ви е останало без храна цяла нощ.

7. Яжте по -малки ястия, по -често:

План за хранене

Перфектно, трябва да ядете пет до шест пъти всеки ден, с два до три часа почивка между всяко хранене и закуска. По -редовното хранене задейства метаболизма ви и го поддържа постоянно на повишено ниво през целия ден.

И така, това са някои полезни съвети за отслабване за 10 дни и се надявам тази статия да ви хареса и да ви бъде полезна, както и информативна!