Op verschillende soorten haarlengtes kunnen verschillende chique en stijlvolle fancy pony-looks worden gedragen. Deze zijn goed voor feestjes en zijn vrij gemakkelijk te doen.

Beste chique paardenstaartkapsels:

Hieronder staan ​​​​de top 9 chique paardenstaartkapsels die een persoon zeker moet uitproberen.

1. Hellingmodel Easy Look:

Chique paardenstaartkapsels

Dit kan vrij eenvoudig worden gedaan en gesport. Shine-sprays kunnen worden gebruikt voor de boost voor een droge textuur. Als een persoon dat wil, kunnen valse secties worden geknipt om meer lengte te geven en dan kan dit gemakkelijk worden gedaan om te dragen voor een dagje winkelen met vrienden of om naar een meisjesfeest te gaan.

2. De high-chique look:

Chique paardenstaartkapsels -high chic

Dit is goed voor een gemakkelijke bijeenkomst of vooruitzicht. Dit kan met een gedeelte van de achterkant en dan kan dat als elastiek over de elastische band worden gebruikt.

3. De gerolde chique look:

Chique paardenstaartkapsels 3

Vaak kunnen deze thuis gedaan worden met wat hulp van een goede verwarming. Dit type haarontwerp wordt in wezen gedaan voor informele vriendenbijeenkomsten of -functies. Voor een dagje winkelen met vrienden, kan een persoon deze looks gemakkelijk sporten met elke opstelling. Deze worden ook gedaan met enkele accessoires en kunnen traditioneel en met kurtis worden gedragen. Dit kan worden gecombineerd met chiffon sari’s voor traditioneel opstaan.

4. College chique uitstraling:

Chique paardenstaartkapsels -College chic

Dit is zeer trendy en heeft een zeer onderhoudsarme vorm, dan kan dit worden gedaan bij gerenommeerde melkstallen. Dit moet echter naar de achterkant worden verschoven om deze dikke knipsel te maken. Sommige secties kunnen wat kleur krijgen voor een Ombre-afwerking. Ook kunnen de secties worden verwarmd en vervolgens glanzender worden gemaakt. Dit is ook een heel modieus iets dat sport kan zijn voor feesten en ook voor hogescholen.

5. De casual meisjeslook:

Chique paardenstaartkapsels

Dit is een ander formeel type look. Dit is vrij eenvoudig en kan gemakkelijk sport zijn. Een persoon, die secties op schouderlengte heeft, kan die borstelen en deze dan aan de achterkant vastklemmen en er dan een vissenstaart van maken. Dit is goed voor sport voor college en andere bijeenkomsten. Dit is ook een goede look voor casual dagen.

6. De golvende Aziatische look:

Chique paardenstaartkapsels

Dit is een zeer chique look die kan worden uitgeprobeerd voor feestjes. Dit moet worden gedaan op een sterk gereinigd hoofd, zodat de secties opgeblazen zijn.

7. Ombre-afwerking:

Chique paardenstaartkapsels 7

Dit is een zeer opritachtige look die kan worden uitgeprobeerd voor feesten. Dit is ook behoorlijk opzichtig en kan worden gedragen voor andere verschillende gelegenheden, zoals een studententijd en ook voor vriendenbijeenkomsten of een meidenavondfeest. De secties kunnen aan de achterkant worden verschoven en dan kan de vissenstaart worden gemaakt met de secties met een andere haarkleuring of met enkele clip-in extensions die van verschillende tinten zijn.

8. Gevlochten chique uitstraling:

Chique paardenstaartkapsels

Dit is een glamoureuze look die sportief kan zijn voor zowel casual als andere feestmomenten. Dit is ook goed voor cocktailbijeenkomsten of voor andere gelegenheden. Dit kan ook worden omgezet in een traditionele slijtage door een Maangtika die kan worden bevestigd aan het centrale gedeelte. Dit kan worden gedragen met sari’s en ook met moderne opstaan.

9. Zijdelingse ponyvlecht:

Dubbelzijdige kapsels

Dit is een andere look die op dik haar kan worden gedaan. Dit kan voor verschillende soorten gelegenheden worden gedragen en de secties kunnen met wat blazen opgeblazen worden. Dit is gemakkelijk te sporten en kan ook voor een dagje uit worden gedaan.