Winddichte parasols zijn verkrijgbaar in verschillende maten variërend van 25” tot 32”. De luifels zijn ook van enkele of dubbele lagen. Om het winddicht te maken, zijn de frames en de ribben gemaakt van duurzaam aluminium of glasvezel. Om ervoor te zorgen dat de paraplu’s de perfecte grip hebben, zelfs in de zware tijden van stormachtige wind, zijn de handvatten gemaakt van materialen zoals EVA, rubber gecoat, rubber, aluminium en ook hout. De luifels zijn gemaakt van eersteklas hoogwaardige stof om je droog te houden en het buitengewoon gemakkelijk te maken om de regendruppels af te schudden.

Nieuwste winddichte paraplu’s:

Hier zijn Top 9 collecties winddichte paraplu’s met afbeeldingen, die zeker bij je passie passen.

1. Klassieke auto-open winddichte paraplu’s:

Klassieke auto-open winddichte paraplu's

Kijk eens naar deze windbestendige paraplu met dubbele luifel en automatische opening. Het heeft een natuurlijk, klassiek gebogen hardhouten J-handvat dat helpt bij een gemakkelijke en hindernisvrije grip. De paraplu maakt gebruik van een knijploos open- en sluitsysteem. Het heeft schachten gemaakt met versterkt lichtgewicht glasvezel.

2. Omgekeerde winddichte paraplu’s:

Omgekeerde winddichte paraplu's

Hierdoor is hij zelfs bestand tegen de krachtige wind, waarbij de standaard paraplu’s gemakkelijk kunnen inklappen. Dit is erg praktisch in gebruik en gemakkelijk te hanteren in het regenseizoen. Als je weinig ruimte hebt, kun je deze omkeerbare paraplu zeker openen. Als je bijvoorbeeld in de auto zit en je probeert te beschermen tegen nattigheid, dan is deze ene paraplu altijd de keuze.

3. Winddichte paraplu’s met stompe technologie:

Winddichte paraplu's met stompe technologie

Maak je keuze met deze sterke paraplu windbestendig met behulp van stompe technologie die de uitwaartse kracht van de ribben langs de rand van de luifel gelijkmatig verdeelt. De zwevende ribben zijn telescopisch en strekken zich uit naar de rand van de luifel. Het is de beste en makkelijke manier om de paraplu’s te bedienen bij harde wind.

4. Hoogwaardige winddichte golfparaplu’s:

Hoogwaardige winddichte golfparaplu's

De variabele maten die aanwezig zijn in de luifels van een dergelijke winddichte golfparaplu maken hem voor vele doeleinden bruikbaar. De stof die voor de luifel wordt gebruikt, is zilver gecoat pongee. De frames zijn gemaakt van ijzer en de ribben zijn van glasvezel. Het heeft het kenmerk van handmatige opening met een met rubber beklede handgreep.

5. Extra grote winddichte paraplu’s:

Extra grote winddichte paraplu's

Maak van dit moessonseizoen het meest genieten zonder stress van grote winddichte parasols. Ze zijn groot genoeg om voldoende te zijn voor de twee en zijn zeer ontworpen om inversieschade te bestrijden. Ze zijn uitgerust met auto-open technologie met extra sterke mega-ribben. Er zijn 16 ribben met zwarte grote luifel.

6. Dames bloemen winddichte paraplu’s:

Dames bloemen winddichte paraplu's

Dit is een winddichte damesparaplu die de beste optie is bij snel openen en sluiten. Het is bedrukt met roze madeliefjes in volle bloei en is het perfecte modeaccessoire om je op te vrolijken dit regenseizoen. Het heeft een diameter van 94 cm en een lengte van 29 cm. De stof die voor de luifel wordt gebruikt, is van premium kwaliteit 210T waterafstotend polyester met hoge dichtheid.

7. Waterafstotende winddichte paraplu’s:

Waterafstotende winddichte paraplu's

Dit zijn de beste paraplu van uitzonderlijke kwaliteit voor wind met zwart metalen handvat en de kap met klittenbandsluiting. De ribben en frames zijn extreem sterk om het extra stevigheid te geven. Het 190T polyester weefsel wordt geleverd met een beschermende laag waterafstotend.

8. Drie opvouwbare winddichte paraplu’s:

Drie opvouwbare winddichte paraplu's

Het is het unieke patroon van drie opvouwbare sterke winddichte paraplu met volautomatische open-dicht controle. Het meet met een straal van 48-53 cm met 8R-ribben. Deze winddichte paraplu’s hebben een polyester luifel en het paalmateriaal is van aluminiumlegering.

9. Sterke stealth winddichte paraplu’s:

Sterke stealth winddichte paraplu's

Als u op zoek bent naar een fijne grip met een handgreep van het type rubberen bekleding, dan is deze zeker een goede keuze. Het helpt ook om veilig te zijn in een gebied met meer windsnelheden. Dit is een kleine winddichte paraplu en je krijgt een schacht gemaakt van aluminium en een frame van glasvezel.

Een volledig stormvaste of winddichte paraplu heeft sterke, lichtgewicht aluminium schachten en ze worden meestal geleverd met een rechte rubberen handgreep om de sterkste wind aan te kunnen. Ze zijn in volle vraag tijdens de moesson- of regenseizoenen. De luifels van dergelijke paraplu’s zijn waterbestendig gemaakt met zeefdruk of digitaal printen of zelfs de warmteoverdracht voor een extra look.