Paraplu wordt ondersteund door houten of metalen ribben, die meestal op een houten, metalen of plastic paal worden gemonteerd om bescherming te bieden tegen regen in het regenseizoen. Normaal gesproken geeft rode kleur aan dat het symbool van liefde of sport is. Eigenlijk is rood gekleurd een belangrijk symbool voor de rechten van sekswerkers en wordt het ook gebruikt voor evenementen. Het rode paraplusymbool werd voor het eerst gebruikt door sekswerkers in Venetië; Italië in 2001. Later staat dit bekend om het regelmatige gebruik voor iedereen. Het rode paraplu-project is opgericht in 2010. Sekswerkers demonstreren tegen humane werkomstandigheden en mensenrechtenschending door rode paraplu’s omhoog te houden.

Beste en stijlvolle rode paraplu’s:

Laten we een paar top 9 rode paraplu’s bekijken.

1. Lange rode paraplu:

Lange Rode Paraplu

Het is een grote rode paraplu met rond handvat, makkelijk mee te nemen. Dit is een beschermend type paraplu dat handig is in regen en zomer. Dit is een gemakkelijk te openen en te sluiten paraplu en ook gemakkelijk te dragen door oude mensen. Handvat van paraplu is handig met rechte zwarte kleurpaal;.

2. Casual rode paraplu:

Casual rode paraplu

Het is een prachtige combinatie van een slimme zwarte en rode paraplu met een rechte handgreep in zwarte kleur. Het kunnen nuttige vrijetijdsdagen in het seizoen zijn. Een dergelijk type paraplu vindt u ook op golfterreinen. U krijgt een gemakkelijke functionaliteit van bodemveren, d.w.z. gemakkelijk te openen.

3. Cocktail rode paraplu:

Cocktail Rode Paraplu

Hier is een prachtige combinatie van rode paraplu met witte stippen erop. Dit is een kleine rode paraplu die vooral handig is bij cocktailparty’s voor klanten. Je kunt deze paraplu bewaren met hapjes of elk whiskyglas om je cocktailparty aan te trekken. U kunt dit soort paraplu’s regelen voor uw volgende feest.

4. Houten rode paraplu:

Houten Rode Paraplu

Het is een grote rode paraplu met een houten schacht, bodemveren en een rechte houten handgreep met zwart uiteinde. U vindt automatisch open mechanisme voor uw gemak en gebruiksgemak. Het is een paraplu van goede kwaliteit.

5. Korte rode paraplu:

Korte Rode Paraplu

Het is een zeer kleine combinatie van een prachtige rode paraplu met een handvat met zwarte mate rubberen coating. Dit is gemaakt van ultraviolet aluminium frame met pongee stof. Het heeft een rode stropdasband om deze paraplu vast te houden.

6. Designer rode paraplu:

Designer rode paraplu

Deze paraplu is de combinatie van rode en witte kleur. Dit is gemaakt van polyester materiaal met witte bloemen erop. U vindt een rechte handgreep die is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een aantrekkelijk ontwerp. Meisje met rode paraplu kan gemakkelijk in de regen lopen.

7. Rode paraplu voor baby’s:

Rode paraplu voor baby's

Het is een paraplu met een dierenthema met een zwarte stip erop. Deze paraplu is echt een coole manier om je kinderen droog, lichtgewicht en gebruiksvriendelijk te houden. Het is handiger voor kinderen om ze bij zich te dragen en is van hoge kwaliteit cartoon rode paraplu voor kinderen.

8. Eettafel Rode Paraplu:

Eettafel Rode Paraplu

Hier is met polyester rechthoek rode paraplu de perfecte look voor uw eettafel. Deze paraplu wordt op tafel gebouwd. Het heeft een handmatig kantelmechanisme om blijvende schaduw te bieden waar nodig. Alle stoelen en parasols worden geleverd met dezelfde bijpassende polyestervezel. Het is een perfecte rode parasol.

9. Zonne-lichtrode paraplu:

Zonne-lichtrode paraplu

Deze ene paraplu is gemaakt van LED-verlichting op zonne-energie. Deze paraplu is een perfecte rode buitenparaplu. Het heeft een rond zonnepaneel op de bovenkant van de verzamelde zonne-energie van de paraplu. Dit is effectiever voor UV-blokkering. Eenvoudige kantelbediening, handslingerlift en luchtgebeurtenis. Druk op de knop en de paraplu kantelt naar links en rechts.

Rode paraplu biedt u een breed scala aan stijlen die geschikt zijn voor alle gelegenheden en het hele seizoen. Rode paraplu’s zijn het meest geschikt voor bruiloften en begrafenissen tot zakelijke evenementen en dagelijks gebruik. Alle rode paraplu’s zijn van hoge kwaliteit en toch betaalbaar, met lagere prijzen. Sommige rode paraplu’s hebben een fantastisch en stijlvol ontwerp. Deze paraplu’s zijn gemaakt van een frame van glasvezel.